Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@-Copilas , inainte sa vi sa comentezi aiurea aici , mai intai trebuie sa inveti deagle , ai uitat cand te umileam la deagle si ma faceai codat , te-am lasat sa intri cu tw la mine in pc , lasa suferintele astea ieftine.

Salut baieti, felicitari mihai ca ai deschis topicul :D.Hristos a inviat pentru inceput.Katzuno tine bine de hq :D

In sfarsit. Ba fratilor voi nici de Paste nu incetati cu aberatiile astea? In loc sa beti un pahar de vin, sa va distrati, stati si scrieti fraze contradictorii cu adversarii. Nu va inteleg ! Fapte nu vorbe. Vedem la war-uri care mafie este mai puternica si mai bine organizata!

Insfarsit, s-a deschis iar topicu, nu mai incepeti iar cu certuri ca stim si noi cine e mai bun dintre RDT-SP(RDT), am chef de war-uri, plictiseala prin gameeeeee, haideti,mai intrati, sa vorbim si noi.

Bafta.

Mihai mi-a spus schwepp ca el ti-a dat ideea asta cu tratatul anti-post asa ca am dat + si sunt de acord cu acest tratat .

Apropo Hutwsay am reusit si il filmez pe lord pentru cbug si o sa ia ban curand. No ceaw. NB all

Mnah, hai ca ies si eu, NB, ce PLICTISEALA fara war's, pastele asta :((, macar pana pe 17 dupa ce se va termina /getgift si alea cred ca se va face un update bun ;d, ne vedem mainee. #CombaTer Peace ( :)>-).

Edited by diezLLe 07

BA, cel mai mare orfan esti PROTOTYPE_BASINA. Ai si tu rank 4 si suferi, dar nu vezi ca iti aluneca tec-urile din mana cand tragi cu ele, aproape ca te omori singur. ce sa zic esti si tu baiat, imi zici mie ca am level 40 si nu am factiune =)))) prin asta se vede cat de inteligent esti bai, copile. Nu inteleg cum de ati acceptat un asa "baiat" in factiune.

1. Vorbesti tu ba? Esti civili si suferi ca ai 2/2 pe blacklist?

2. Ai report.

Salut baieti, asteptati warurile? Sper ca Fasth nu v-a uita de acel tratat de posturi.

Eram pe movie si am facut asta, oare pot sa fac si pe RPG ? http://i.imgur.com/PsoJNj0.jpg

Poate si asta ? https://youtu.be/8-Zd8l867Xk

Asteptam waruri <3

Rupem tot

Multumesc M1H41 pentru Rank up!

Nu o sa te dezamagesc!

#DMTIME

Mihai? Cum ma sa ii dai rank 4 lui Kevin.. ba?? OMG

Glumesc ba kevinas GG fratica il meritai sau cel putin asa cred eu ;)

Nho haida pe Chilliad la /getgif bajetii sa facem gold sa ne luam hidden pe dacii

Ba mihai si cand vroiam si eu sa il scot pe Muttley cu 60/60 tu faci pact.. Nho lasa, poate data aviatore dar tot nu scapi de mn ba Muttley >:) >:)

Nho bine bajetii, acm ca am fct si eu un post pt +1 o sa intru in game la pescuit pesti movalaci.

Hai succes si spor.

=PIttbulL07[b0T]

Plictiseala in gameee, nici dm-ul pe pimps nu mai are HAZ, dupa un timp ;(, mai intrati ba in joc sa vorbim si noi. Baftaa.

VREAU WAR-URI,WAR-URi,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI,WAR-URI. O searaaa buna. Ne vedem in game.

Acum toti va plictisiti si vreti war-uri inloc de a merge prin oras cu prietena/prietenii, iar cand incep war-urile parca vad invoiri de genul " In oras cu prietenii " , " Cu prietena la un suc " , " Merg la pacanele " s.a.m.d

Edited by BigDevil Zuz

@@BigDevil ZuZ, "Ezact" la asta ma gandeam si eu :)) Profitati ba de vacanta si iesiti pe afara , ca o sa ajungeti sa munciti si sa va doriti vacante sa puteti iesi . + cand incep war-urile incepe si scoala/munca , altii au inceput deja munca ...

@@BigDevil ZuZ, "Ezact" la asta ma gandeam si eu :)) Profitati ba de vacanta si iesiti pe afara , ca o sa ajungeti sa munciti si sa va doriti vacante sa puteti iesi . + cand incep war-urile incepe si scoala/munca , altii au inceput deja munca ...

Frate, ce sa faci in 1 saptamana? :| MIE DOR DE VARA< VREAU VARA INAPOI VARAA E CEA MAI TARE. Cand ma trezeam La 13:00 si intram la war-uri, era smeker. Fara griji si fara scoala, ca la 20 de ani, ce sa mai.

Ne vedem maine, o noapte placuta.

Astept sa inaintati si voi in varsta sa vedeti cand incep grijile. Va spun sigur , ca nu o sa mai asteptati war-urile :)) si o sa asteptati concediile. Eu deja incep sa strang cu dintii de scoala in sensul ca nu vreau sa se termine ... Asa e viata conceputa. Esti mic. Wow vreau sa imi fac buletinul, dupa [...] Wow vreau permis [...] Vreau nevasta, copii [...] Vreau nepoti [...] si ajungi la saturatie cum sar spune si mori.... Nu pierdeti timpul. E cel mai important in viata....

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic