Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

+5 la paintball, mare realizare:)))

Nu scorul conta,, ci cum trageaM, Pentru ceeeii careeeee ma fac aimeri, (SP), sa vada ca noi n-avem codati.

Plictiseala in game, nu prea s-a intrat azi :(, pacat, dispare si /getgift, cred.

Servus dragonashilor ce mai faceti??

Luni incep warurile si doresc prezenta maxima deoarece vreau sa luam cat mai repede LV-u

Apropo cei care nu au undite sa mearga sa-si cumpere deoarece luni plecam la pescuit pestisori mavalaci.

Ce ziceti de modul meu pe Turismohttp://imgur.com/FxnrCjF,lcGMVW6,Y5YSqwq,zDWaIDB,eLnx54a,rTaSfL7,Op4UPJH#3

Cn nu are somn si vrea sa dea un rob /call me :X

Hai o seara placuta all.

EDIT: @@AIM Katzuno Valoare tu te consider zeul limbii romane ba Muttley?

normal ca cuvantul "movalac" nu exista dar vad ca nu esti asa noob incat nu intelegi ce am vrut sa zic, pacat ba Muttley, pacat...

Si la cat de mult ma urmaresti se vede ca esti fanul meu si ca rasplata pentru efortul tau primesti o poza cu PIttbulL07[b0T] photo-45527.jpg?_r=1425406976 sa il pui la patul tau sa ma vezi mereu fanu meu NR1 :* daca vrei si autograf /call me ca iti dau.

Vezi-ti de treaba ta ba Muttley sau continua oricum nu ma deranjeaza, defapt daca ma gandesc mai bn ma bucura faptul ca am si eu un fan infocat asa ca tn ba Muttley :*

Edited by PIttbulL07 B0T

Salut!

Maine e luni, nici nu stiu ce sa fac.....sa ma bucur ca avem din nou waruri sau sa ma plang ca avem scoala....

Sa fiti cat mai multi on, ati avut destul timp sa iesiti pe afara, sper sa nu vad invoiri pe motive cum ar fi (ies pe afara/nu sunt acasa/nu am chef de waruri) pentru ca saptamana asta va vaitati ca vreti waruri in loc sa iesiti pe afara.

Servus dragonashilor ce mai faceti??

Luni incep warurile si doresc prezenta maxima deoarece vreau sa luam cat mai repede LV-u

Apropo cei care nu au undite sa mearga sa-si cumpere deoarece luni plecam la pescuit pestisori mavalaci.

Ce ziceti de modul meu pe Turismohttp://imgur.com/FxnrCjF,lcGMVW6,Y5YSqwq,zDWaIDB,eLnx54a,rTaSfL7,Op4UPJH#3

Cn nu are somn si vrea sa dea un rob /call me :X

Hai o seara placuta all.

EDIT: @@AIM Katzuno Valoare tu te consider zeul limbii romane ba Muttley?

normal ca cuvantul "movalac" nu exista dar vad ca nu esti asa noob incat nu intelegi ce am vrut sa zic, pacat ba Muttley, pacat...

Si la cat de mult ma urmaresti se vede ca esti fanul meu si ca rasplata pentru efortul tau primesti o poza cu PIttbulL07[b0T] photo-45527.jpg?_r=1425406976 sa il pui la patul tau sa ma vezi mereu fanu meu NR1 :* daca vrei si autograf /call me ca iti dau.

Vezi-ti de treaba ta ba Muttley sau continua oricum nu ma deranjeaza, defapt daca ma gandesc mai bn ma bucura faptul ca am si eu un fan infocat asa ca tn ba Muttley :*

Vere ce ai ma? Tind sa cred ca poza aceea de langa camion chiar este facuta anul acesta. Inceteaza ma ! Dute si te bate cu el , omorati-va daca tot asa va razboiti pe un forum. Se vede ca inca nu ai ajuns la maturitate si continui cu aberatiile. Lasai frate acolo la treaba lor si pe noi in treaba noastra. Daca asta e comportament de sublider....

Edited by AndreyCiubotariu

Salut. Haideti sa lasam aberatiile si sa ne aratam valoarea in arta armelor nu in arta poemelor, romanelor. Sau mafia aceasta se bazeaza pe romana? Haideti sa ne regrupam dupa vacanta si maine sa fim foarte multi online si sa aratam ce putem. Incercati sa intrati mult mai devreme deoarece server-ul va fii full 100 % deoarece toata lumea asteapta vestitele war-uri. Dar na ! Cu gandul la war-uri vine si scoala :)).

In concluzie , numai va razboiti pe aici ca nu rezolvati nimic si pierdeti timpul de pomana. Timpul le v-a rezolva pe toate si vom vedea ce mafie este mai puternica.

Succes la scoala . Sa traiasca ala albastru ce straluceste ( prietenii stiu de ce )

Salut baieti, cat mai multi la attack, cat mai multi pe turf, cat mai multe gloante in Pimps

Sa prindeti attack :))

Gata vacanta, de maine iara intru doar la wars, in vacanta ne permitem sa fim activi, in schimb, cand e scoala eu doar la wars vin.

Cioaba, imi pare rau ca n-am apucat sa-ti spun : " Ramas bun! " . Cum am mai mentionat, ai fost printre cei mai buni lideri RDT . Multumesc pentru ca ai avut incredere in mine si ca m-ai promovat la rank 4 respectiv 5 si ca m-ai propus lider. Bafta in SP ( Cred ca-i fumat ceva de ai ales factiunea asta [ Just a joke , iti respect decizia ] ). Sper sa ne revedem pe turfs, chiar daca vom fi adversari. Succes in ce-ti propui sa faci.

Salut. Au fost 10 luni aproximativ extraordinare pentru mine. Am avut toate rank-urile posibile, am intalnit persoane cu caractere diferite. Am trecut cu aceasta factiune si prin bune si prin rele. Sper sa nu fiti suparati pe mine si sa comunicam in continuare. M1h41 iti urez succes cu functia. Fa ce ti-am zis ca altfel nu e de bine

Alexx - Succes in continuare si incearca sa te implici mai mult.

BigDevil - Foarte activ si serios. O sa fie bine pentru tine pe viitor.

Kevin - Bafta cu rank 4 si ajutal pe mihai. Inca te consider prieten , chiar daca nu ai mai sunat..

Prototype - Fii mai activ, implica-te si ajuta mai mult.

Slade - Ramai aici ca e bine. Tie nu am ce sa iti spun. Toate cele ( rele ) :))

Castiel - Succes Rares si mersi ca mai ajutat cand am apelat la tine.

Qubix, Fish si Runk - Sa traiasca toata lumea, numai Adelma, Gheoghidia si Stroia sa nu moara :)). Bafta ba !

B0t - Succes baieti. Rasta incearca sa iti pui experienta in aplicare si sa coordonezi war-urile.

Ca sa stiti si de ce am iesit. Cum subliderul nu ma agreeaza , am ales sa imi dau eu demisia in detrimentul lui. Al doilea motiv pentru care am iesit a fost acela ca in trecut am facut o promisiune si...

In alta ordine de idei, va salut si sper sa obtineti ceea ce va doriti fiecare in parte.

Apropo Caini care latra nu musca. Pitbuli , lasa kill-urile si organizeaza. De cand esti sublider mai mult ai scris pe forum decat pe /f in cadrul war-urilor .

Edited by AndreyCiubotariu

Salut. Au fost 10 luni aproximativ extraordinare pentru mine. Am avut toate rank-urile posibile, am intalnit persoane cu caractere diferite. Am trecut cu aceasta factiune si prin bune si prin rele. Sper sa nu fiti suparati pe mine si sa comunicam in continuare. M1h41 iti urez succes cu functia. Fa ce ti-am zis ca altfel nu e de bine

Alexx - Succes in continuare si incearca sa te implici mai mult.

BigDevil - Foarte activ si serios. O sa fie bine pentru tine pe viitor.

Kevin - Bafta cu rank 4 si ajutal pe mihai. Inca te consider prieten , chiar daca nu ai mai sunat..

Prototype - Fii mai activ, implica-te si ajuta mai mult.

Slade - Ramai aici ca e bine. Tie nu am ce sa iti spun. Toate cele ( rele ) :))

Castiel - Succes Rares si mersi ca mai ajutat cand am apelat la tine.

Qubix, Fish si Runk - Sa traiasca toata lumea, numai Adelma, Gheoghidia si Stroia sa nu moara :)). Bafta ba !

B0t - Succes baieti. Rasta incearca sa iti pui experienta in aplicare si sa coordonezi war-urile.

Ca sa stiti si de ce am iesit. Cum subliderul nu ma agreeaza , am ales sa imi dau eu demisia in detrimentul lui. Al doilea motiv pentru care am iesit a fost acela ca in trecut am facut o promisiune si...

In alta ordine de idei, va salut si sper sa obtineti ceea ce va doriti fiecare in parte.

Apropo Caini care latra nu musca. Pitbuli , lasa kill-urile si organizeaza. De cand esti sublider mai mult ai scris pe forum decat pe /f in cadrul war-urilor .

Succes :(, chiar daca am stat Foarteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee putin cu tine( Ca Leader) ai fost de treabaaaaa, sucCes din nou.

Succes :(, chiar daca am stat Foarteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee putin cu tine( Ca Leader) ai fost de treabaaaaa, sucCes din nou.

Doamneeee, ce frate *********** pot sa am, si am pus eu cu ctrl+ 8, era de la mn. pentru tineeee CIubotariu.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic