Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari baieti pentru warurile de astazi! Am castigat pentru ca nu s-a mai facut rambo, nu au fost certuri pe /f si in special am ascultat de r4+.

Incercati in weekend sa dati /ad ca recrutam sau sa va chemati prietenii pentru a fi mai multi la war, conteaza mult.

#RDT! http://imgur.com/a/hsuC2

Felicitari ba baieti 4/4 sunt mandru LV ROSU Stati linistiti ca o sa fim 41 cel putin mai tre' sa vina cativa! Va pup weekend placut!

Bravo baieti! Va rog eu, ascultati si in urmatoarele 2 saptamani, sa luam si noi orasul. Ati vazut c-au fost si MenthoL, Katzuno, [AUR] in general, tot i-am batut. Adevarat ca n-au fost toti din [AUR], dar oricum, au fost cativa si i-am batut. Daca ne facem 41 pana luni si ascultam toti, cand zic toti adica CHIAR TOTI luam toate warurile foarte usor.

Avem sedinta sau ceva activitate in weekend?

Edited by Hutwsay Legend

@, Ma scuzati ca postez aici, dar noi avem topicul de discutii inchis. Eu cel putin am intrat la 21 si eram mort de beat :)), iar din AUR eram 5-6 online, din factiune 16-18 (cand am ajuns eu cel putin).

Va rog sa nu dati report, discutam si noi aici ca bajetii care se plictiseste (sunt analfabet stiu).

@, Ma scuzati ca postez aici, dar noi avem topicul de discutii inchis. Eu cel putin am intrat la 21 si eram mort de beat :)), iar din AUR eram 5-6 online, din factiune 16-18 (cand am ajuns eu cel putin).

Va rog sa nu dati report, discutam si noi aici ca bajetii care se plictiseste (sunt analfabet stiu).

CE faci katzuno ai report :)) (GLumesc)

Eh 1 mai cam toata lumea e beat..

Salut,abia am venit si eu de la sala.

Pfoai... la mine ploua, in timpu' scolii e cald si frumos si in weekend vreme nasoala.

A uitasem un nou video de la waru' de ieri.Daca va plac videourile mele dati un like si subscripe.

Salutare fosti colegi din Red Dragon Triad, vrea sa vi-l prezint pe fratele meu din realitate diezLLe (partzag porecla), in toata splendoarea lui :))=))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic