Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, bine ai venit ! Ce faceti ma fetitelor? gata de waruri??

Gata,gata si lost tot, asta e, pacat la first, RAMBOOOO, incetati va rog cu ramboooooo.

Se pare ca mai multi din SP incep sa se activeze :( Pacat, strica tot jocu' aia, dar pacat din nou, ca degeaba, ca uni sunt i slabi, tot va dau 3/3, 1/1, 2/2, si din run si din altelee la "DigaL"(Fara programe "speciaLii" De ce Stricati jocu' ? Aveti 4 variante de raspuns, si 3 "Apeluri", sunati un prieten, fifty' fifty' si intreaba alti codatii: a)Varsta mica(11-10ani, sau mai mic). b)0 IQ c) Nu stiti sa va bucurati d) No-Liferi. - astept quote, mai ales de la codatii, stiu ei' care.

Mnah, ne vedem maine baieti, ma apuc si eu acuma sa fac membri & war, bafta.

Nu prea ne-am descurcat astazi seara, la ultimul war m-a tinut tot waru la test :))

Trecem prin momente grele dar o sa ne revenim noi, check aici putin :

Katzuno[AUR] Vinnie[Zuz] 11.05.2015 22:01 Permanent cheats (rapidfire, no-recoil, aimbot)

P.S: Inca unu :))

Combater.[AUR] draco[ToV] 11.05.2015 22:16 10.06.2015 22:16 Cheats (Wallhack)

Edited by Ionut D

Baieti, maine sper sa castigati si voi ceva... qMenthol, Walevski, Padr3 etc. au iesit (demisie). Bagati mare, mie mi s-a stricat Laptop-ul, stau pe telefon pe website si va urmaresc deseara :)). Bagati mare. Bafta. #LVROSU (Va urma)

Neata baieti, va astept diseara in numar cat mai mareee la warrr, ca sa nu faca SP 24/24, oricum nu-l fac, ca nu trec de noi ;D, bafta. (Rambo, de data asta ascultati).

Bafta RDT mi-a facut placere sa va cunosc dar munca mea se termina aici, mult succes in continuare mai vorbim in joc, ai grija de tine mihai sunt o gramada de post hunteri :), Poate ne vom intalni pe turfs, poate ca da si poate ca nu.. Cine stie man?

Bafta RDT mi-a facut placere sa va cunosc dar munca mea se termina aici, mult succes in continuare mai vorbim in joc, ai grija de tine mihai sunt o gramada de post hunteri :), Poate ne vom intalni pe turfs, poate ca da si poate ca nu.. Cine stie man?

Bafta, un coleg bun :'(

Salut bajetii... Azi castigam si noi cateva war-uri? Mai ales ca Southern Pimps au ramas in 33 membrii.. Recuperam ce-am pierdut ieri. Ok? #RDTFORTZA

Salut bajetii... Azi castigam si noi cateva war-uri? Mai ales ca Southern Pimps au ramas in 33 membrii.. Recuperam ce-am pierdut ieri. Ok? #RDTFORTZA

Oho, am recuperat, s-a dus 24/24 la SP :), Atat de aproape la 22 turfs, se duce 24/24, amuzant,no? Ne vedem maine! SA prindeti attack's rank 4+, asa cum am pierdut noi la 16 turfs, asa pierd si ei la 22.

Oho, am recuperat, s-a dus 24/24 la SP :), Atat de aproape la 22 turfs, se duce 24/24, amuzant,no? Ne vedem maine! SA prindeti attack's rank 4+, asa cum am pierdut noi la 16 turfs, asa pierd si ei la 22.

mersi de best, apropo, aveai destul timp, am fost luat la teste de draco, 15 min ;)

Am pierdut la 17 turfs, nu la 16 :))

Oricum, felicitari pentru waruri, maine tot lafel sa fim si luam lv-ul.

Imi cer mii de scuze fata de cei care au fost la mine in clan LF dar vreau luna asta sa mai fac bani sa-mi i-au casa! De luna viitoare o sa imi fac clanul numai cu membrii din Gang-uri sau chiar tot RDT daca vreti! Nu o luati in nume de rau dar vreau sa sa fac bani cu clanul + ca voi ca sa nu va certati pe /f va certati pe /c jigniti saracii civili din clan etc.. De luna viitoare dupa ce am strans eu banii necesari facem clanul RDT-ului! Sper sa nu va suparati si sa intelegeti va pup! Bafta

Neata, diseara sa intrati cat mai multi ca sa castigam, 4/4, pacat ca ELC a dat attack pe hq-ul nostru, e cam degeaba waru' stateam si noi linistiti dar asta e, ne vedem la war's.

Salut azi avem 4/4 unul cu ELC pe hq deci o sa castigam si azi tot!! Pimps nu pupa LV

Edited by d r E jR

Salut azi avem 4/4 unul cu ELC pe hq deci o sa castigam si azi tot!! Pimps nu pupa LV

Sa vedem cu Bratva ce facem, ca s-au inmultit :)

Salut RDT, bine v-am gasit.

Felicitari pentru war-urile din aceasta seara. O zi de war-uri bune. Felicitari inca o data.

Rank 4+ dati attack pe langa HQ, sa ne ridicam usor usor, sa se vada frumos pe /turfs

Iauzi. Muie muie muie, so luati muie =)) Smechera melodia PS: muie=femeie(portugheza/ braziliana, nush ce limba)

Relax

Salut RDT, bine v-am gasit.

Felicitari pentru war-urile din aceasta seara. O zi de war-uri bune. Felicitari inca o data.

Rank 4+ dati attack pe langa HQ, sa ne ridicam usor usor, sa se vada frumos pe /turfs

Iauzi. Muie muie muie, so luati muie =)) Smechera melodia PS: muie=femeie(portugheza/ braziliana, nush ce limba)

Relax

Nu exista braziliana.... in Brazilia se vorbeste portugheza.

Frumoase war-urile. De 2 zile am luat 4/4 . Se vede ca au iesit valorile ( ma scuzati, codatii ) din sp. Cat despre katzuno care a vrut sa se lase... puteai sa te lasi intr-un mod mai bun, nu asa, acum si-a patat onoarea.

Nu stati linistiti cu ideea ca au plecat codatii, stati alarmati tot timpul, niciodata nu se stie ce se poate intampla.

Descarcati noua versiune SA-MP 0.3.7

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic