Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata Red Dragon Triad,acum m-am trezit,imi beau cafeaua si ne vedem in game ! Un weekend placut tuturor.

Placut, placut, o sa fie placut, 3 zile libere, si inca 2 saptamani pana la SUMMER TIME!!!, Bine 3, dar in ultima e plictiseala :(.

Mai postati ba si voi aici, nu numai 2-3-4 persoane! Ne vedem in game :*.

Insfarsit se mai posteaza pe aici, postati ma si voi, ca nu va e lene, dureaza putin, 30 secunde sa scrieti cevaaaa, ne vedem in game, plictiseala, nu prea e tare sa-mpu' in weekend, pe caldura asta, pacat ca s-a terminat meciu' de fotball :(.

Maine este ziua copiilor! La Multi Ani tuturor!

Rank4+ Sa fiti on la 22:30 pe rpg pentru attack!Bafta.

Salut baieti! A fost un weekend foarte odihnitor, de maine cu forti noi. Rank 4+ dati attack pe aero 2 si intersectie. Am gasit prin PC niste video mai vechi si am decis sa le editez si sa le public.

Salut baieti! A fost un weekend foarte odihnitor, de maine cu forti noi. Rank 4+ dati attack pe aero 2 si intersectie. Am gasit prin PC niste video mai vechi si am decis sa le editez si sa le public.

Dam,dam, nice video, codat, de codat, mafiot de mafiot.

Sa prindeti neaparat ATTACK!!!!

@, bai nebunule mai aveai umpic si postai si organizarea/tacticile warurilor de maine pe forum. :)) Mai sunt niste fani din SP care se mai uita pe la discutiile noastre si... na :)) Frumos video, dar puteai sa pui si o melodie pe fundal!

Waruri destul de grele maine, vreau prezenta mare sa trecem bine si ziua asta. Incet, dar cu pasi precisi, ne apropiem de cucerirea LV-ului.

Noi update-uri aduse serverului! http://www.rpg.b-zone.ro/updates/server De mult n-au mai fost update-uri asa misto care chiar se merita, dati un ochi pe acolo.

Edited by BS AlexDOUD eS

Neata! Vreau sa urez un LA MULTI ANI tuturor copiilor.

Cum a spus si doud, rdt se apropie incet si sigur de 24/24, insa, pentru asta este nevoie ca noi sa fim un grup unit si sa dispara inacitivitatea.

Vreau ca la war sa ascultati, asa ca, am sa filmez tot, iar cine nu este acolo unde i s-a specificat va primi FW.Nu-mi va pasa ca faceti +50.

GG Mihai, frum video.

Inca o data : La multi ani!.

La multi ani tuturor!

Ieri seara s-a intamplat o minune, am reusit sa prind 2 attack-uri.

Frumos update, s-a scos taraful,etc, 300gold la quest, job nou,imi convine cu tarafu' oricum nu ascultam, dar o sa inceapa cu proteste :(.

Extrem de dezamagit, nu aveti idee cat de dezamagit sunt, nu am fost asa dezamagit nici cand am ramas fara bank lv, cat de dezamagit am fost warurile astea. E greu ma? Atat va va intreb? E greu sa ascultati?? Eu nu cred. Cel putin cand vezi acolo: TOTI LA HANGARE! Pai la hangare! Dupa tot voi plangeti ca pierdem, serios akm ma. Ganditi si voi putin, eu unul nu mai rezist in felul asta, deja azi mi-am facut nervi cat nu mi-am facut toata saptamana trecuta. ASTAZI NU MAI ACCEPT NICIO INVOIRI INAFARA CELOR DIN TOPIC. Iar maine doar 3 invoiri. Daca voi nu sunteti intelegatori nici eu nu voi mai fi.

Slabut astazi, nu prea mai au ,, ceva war-urile astea, a disparut "Acel ceva".

Cred ca voi lua o decizie< Dar pana atunci, sa ma bucur de momentele care mai sunT, Maine sa fiti on la war, macar sa castigam.. cat de caT..

Codatii iti fac o sila la war.. Cine are chef sa se lase de mafii,war-uri,etc.. (+1). -.-

Noapte buna baieti, maine INCERCATI sa fiti on, chiar daca vine vara aia e.

I-am rupt putin astazi pe prietenii mei. Iesea un best frumos la aero... 32-10 :))... Incercati sa fiti maine la war. Sunt ultimele war-uri din cariera mea de pe b-zone si vreau sa termin cu bine...

Asta e, au noroc cu influența... best de +4 =]] ☆ slabi ăstia. '

Edited by diezLLe 07

Hai salut acum am venit de la scoala.

Ne vedem in game. ;)

Sall racketZzZ cmf m-am desp pe diana o vrei tu?Nici virgina nu mai e :)

Sall mihai, tu sti ca am inteles k ai fost intr.o seara

Ce mai face krog?

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic