Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, stim ca esti codat, stai calm.

Ce mai faceti? Usor, usor facem LV-ul rosu.

Mare codat. Ba Jorik daca ți-am spus un lucru ție, ție ți l-am spus, nu zici mai departe sa ma dai gol. Ce naiba.... Si schimba MEMBER TITLE-UL!

Dragoni de luni activitate maxima!

Edited by M 1 H 4 1 ZEW

Salut, dragonilor!

Am vazut ca ati inceput sa incalcati regulile tratatului de pace cu The Tsar Bratva.

Vreau sa recititi termenii tratatului la " Regulament Intern " si sa nu mai faceti dm pe ei. Daca un ttb face dm pe voi ii dati lui Destema pm.

Vreau sa respectati termenii si cu cei din News Reporters. Mai multa activitate cu blacklist-ul lor.

Salut, dragonilor!

Am vazut ca ati inceput sa incalcati regulile tratatului de pace cu The Tsar Bratva.

Vreau sa recititi termenii tratatului la " Regulament Intern " si sa nu mai faceti dm pe ei. Daca un ttb face dm pe voi ii dati lui Destema pm.

Vreau sa respectati termenii si cu cei din News Reporters. Mai multa activitate cu blacklist-ul lor.

Da bravooo maaa !!!!

Buna dimineata colegi, avem azi vreo activitatate ceva? Ca mai tarziu am ceva treaba pe la PD!

@@BigDevil ZuZ,

Le dam cu harta in cap cand ii pridem la [/work], [/ad] sau pe autostrada. Pe durata warurilor iti promitem ca nu ne atingem de ei :o3.

Legat de NR, da, da...

@@diezLLe 07,

Pai ia du-te tu si ia o mica gurita de aer sa vezi ce bine o sa te simti, asa, de dimineata.

@@CelMaiLiferGRAURliferu,

Nu Graurel, n-avem nimic, suntem liberi.

@@Marius Bicizone, si ce ti se pare asa anormal? E limbaj vulgar, nu neaparat injuratura. Mie mi se pare foarate normal sa fie sanctionabil. Nu te inteleg pe tine si pe ailalti ,,smecheri'' care se cred tari doar prin faptul ca injura...

Edited by M 1 H 4 1 ZEW

@@Marius Bicizone, si ce ti se pare asa anormal? E limbaj vulgar, nu neaparat injuratura. Mie mi se pare foarate normal sa fie sanctionabil. Nu te inteleg pe tine si pe ailalti ,,smecheri'' care se cred tari doar prin faptul ca injura...

+1

Ce mai ziceti ba ? Ce ati facut la olimpiada?

@, Vad si eu, vezi poate mai ramai printre noi.

Ce faceti baieti.

Acum am ajuns acasa, avem vreo activitate azi? Adica duminica azi??

@, Nu iti da demisia asa usor, oare chiar scoala sa fie de vina ? Sau altceva? :)

Edited by CelMaiLiferGRAURliferu

@, Nu iti da demisia asa usor, oare chiar scoala sa fie de vina ? Sau altceva? :)

Da intradevar, scoala nu e singurul meu motiv. Mai este si functia de helper de care vreau sa ma tin serios si daca vreau sa ma tin serios inseamna ca nu voi avea timp de waruri.

Va multumesc tuturor pentru clipele petrecute aici, sincer sa va spun am trecut prin multe factiuni dar voi dupa NG sunteti cei mai tari :*

@, 6000 pentru helper 2 si 24000 pentru admin, e foarte greu, si pentru noliferi, e gandit absolut prost, pana face helperul 24000 de helpmeuri se mai alege inca 2 generatii de admini.

Weekend placut tuturor, luni vreau activitate! 4/4 si lv rosu.

@, 6000 pentru helper 2 si 24000 pentru admin, e foarte greu, si pentru noliferi, e gandit absolut prost, pana face helperul 24000 de helpmeuri se mai alege inca 2 generatii de admini.

Weekend placut tuturor, luni vreau activitate! 4/4 si lv rosu.

Nu trebuia sa divulgi aceasta informatie... Acum va venii Kelton sa iti taie gatul. Edited by South Sparros

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic