Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

:-J am 2 warn in seara asta :-J oasis mai dejamagit :-J baieti asta mia pus capac cred ca ies :|

Buna seara....da alpine si eu sunt foarte revoltat privind sedintele si antrenamentele deci eu sincer va spun din prima k nu pot sa ajung la nici un antre/sedinta k na ce naiba e vacanta, vara eu dupa fete chestii pe afara nu stau doar cu ochii in pc si in plus intra omu cand are timp liber k doar e un joc fun nu o obligatie....

alpiNe intotdeauana ridici capul sus si mergi mai departe !

"Joc Fun" Adevarat ! Dar aici este o mafie cu responsabilitati uraiase, iar cine nu este capabil sa le respecte... Cuneo il asteapta !

alpiNe intotdeauana ridici capul sus si mergi mai departe !

"Joc Fun" Adevarat ! Dar aici este o mafie cu responsabilitati uraiase, iar cine nu este capabil sa le respecte... Cuneo il asteapta !

Imi suna k o jignire....daca asta iti doresti asteapta si vei primi ;)

Ahh, alpiNe daca nu retragi demisia aia dai dovada de lasitate... N-ai tupeu sa-ti infrunti liderul si sa-i arati ca esti mult mai bun decat crede el ! N-ai tupeu sa-i demonstrezi de ce esti in stare...

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic