Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

da...si eu mergeam frumos pe strada,vine un cop intra in mn,ma opreste imi da amenda imi ia si permisu si ei se mira de ce e plin raporteaza un PD la ei :)) stii cum se numeste asta alex? abuz de putere asta fac,fac si ei niste bani,iti dai seama? daca opreste si le da amenda la 4 persoane castiga 100k :| ce zic ei? "a hai sa le dam amenzi ca stii e rentabil,facem niste bani" se mai si mira cand 75% din playeri de pe server i fac fomisti :| asta e prostie pura...:-J

da...si eu mergeam frumos pe strada,vine un cop intra in mn,ma opreste imi da amenda imi ia si permisu si ei se mira de ce e plin raporteaza un PD la ei :)) stii cum se numeste asta alex? abuz de putere asta fac,fac si ei niste bani,iti dai seama? daca opreste si le da amenda la 4 persoane castiga 100k :| ce zic ei? "a hai sa le dam amenzi ca stii e rentabil,facem niste bani" se mai si mira cand 75% din playeri de pe server i fac fomisti :| asta e prostie pura...:-J

Mai bine de atat nu o putea spune nimeni...

P.S: sunt oTo nu alex :)

Da frate da am fost si eu membru NG 40 de zile dar eu nu faceam asa , ii opream discutam cu ei ,le explicam ,mai ziceam o gluma ,ii salutam si plecam...

Asta zici ca e de pe alta planeta care ma oprit :|

Edited by Kerrigan

am luat driveru dar nu merge sal instalez imi da eroare X(

eroarea zice --- error loading streamci the specified module cold not be found

Downloadeaza asta de aici si punel in windows/system32 si dupa incearca sa instalezi sunetul.

Intra pe google,search streamci.dll si intra pe prima pagina si downloadeaza ala si fa cum ti-am zis.

Edited by Kerrigan

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic