Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tin sa va anunt ca Tugu , Nale , DDo nu au fost responsabili pentru resonurile de la ban (weapon hack | speed hack | reclama ) Conturile lor au fost furate de hackeri , din cauza ca au lasat aceeasi parola care era si dinainte de regenerare .

DACA ESTE CINEVA CARE ARE ACEEASI PAROLA CA INAINTE DE REGENERARE , IL SFATUISEC SA O SCHIMBE URGENT , SA NU FITI HACKUITII .

Mai ales ca imi aduc aminte ca mastertrap si andrei ziceau ca nu scoate banul , nu va riscati

Radu tardu in engleza ca mie sila

:))

Edited by CrYsis00

Molotov nu ai de ce sa iti fie frica ... asa ma gandeam si eu ca ii ia pe astia cu rank mare la ban .. si dupa am descoperit chiestia cu parola . daca ai schimbat-0 dupa regerare nu ai de ce sa iti fie frica

Tin sa va anunt ca Tugu , Nale , DDo nu au fost responsabili pentru resonurile de la ban (weapon hack | speed hack | reclama ) Conturile lor au fost furate de hackeri , din cauza ca au lasat aceeasi parola care era si dinainte de regenerare .

DACA ESTE CINEVA CARE ARE ACEEASI PAROLA CA INAINTE DE REGENERARE , IL SFATUISEC SA O SCHIMBE URGENT , SA NU FITI HACKUITII .

Mai ales ca imi aduc aminte ca mastertrap si andrei ziceau ca nu scoate banul , nu va riscati

Radu tardu in engleza ca mie sila

:))

Radu s-a culcat :)))

Ps: am tradus eu cu google translate :)) nu stiu daca e bun, si nu am timp acum la ora asta sa verific :)) doar copy paste :)

I want to announce that Tugu, Nale, DDO was not responsible for the ban resonurile (weapon hack | speed hack | advertising) accounts were stolen by hackers, because they have left the same password that was also before regeneration.

If anyone is having the same Password that before regeneration, please change it and it will not be hacking up

Edited by Mr vLad0ne

[*]Nu stiu ce s-a intamplaat eu de la 2 , 3 ziua am fost in oras , nu stiu cine a fost pe contul meu , nu stiu ce sa mai zic , mai ales ca si Nale a fost banat si Tugu , toti din Corleone , Nu stiu ce sa mai zic , nu mai pot de draci , dar a fost vina mea , nu am luat seama la ce au spus admini , si am pus parola veche , mi-am facut-o cu mana mea , imi pare incredibil de rau ce sa mai zic .

Poi toate parolele sunt diferite de la mess de la cont si de la forum nu vreau sa ma risc

Hai ca acuma ies bft

La fel si eu.. peste tot alta parola

App ca sa fiti sigur bagativa o parola gen "3u.Sun7b0os" va asigur ca e buna :)) si e greu de spart

Am venit de la meci.E cel mai misto stadion sa vedeti ce imensitate si ce senzatie cand iesi din alea de verificare si intri pe stadion in plina lumina de parca ai fi jucator.A fost extraordinat a cantat si Inna 2 melodii.I'am vazut si eu pe Ribbery Benzema in real life .Nu mi'a placut gazonul cand tragea unu un sut facea groapa in iarba.Dar asa va recomand sa mergeti e foarte foarte foarte misto si chiar merita sa vezi un meci de pe National Arena.Bunicel si rezultatul,dar se putea sa si bata.

WTF BAN NALE,DDO,TUGU sper ca o sa rezolvati asta.

Intru si eu in joc putin.

Edit:Mi'a sters nesimtitu de Rizi signature.OMG

Edited by blue96