Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Lmao

Look at this:http://www.youtube.com/watch?v=YVhl-r8tGsQ&list=UU_TVqp_SyG6j5hG-xVRy95A&index=0&feature=plcp

aannnd.. another:

<3

http://imgur.com/a/xF4P2 e acolo 16but(pardon bit) + etc.

It's nice but not my kind of music :) .

Care este parerea voastra pana acum fata de factiune?

Quote me.

Awesome :>

Quote me.

Quote me.

N-am vazut bere la bar, am vrut sa reclam asta.

Primele ore mi-au lasat o impresie foarte buna.

Quote me.

Am inceput cu stangul, prin faptul ca am facut tratatul cu Barzini.

Mai multe lucruri inca nu sunt puse la punct, probabil pentru ca factiunea e la inceput, sper sa se rezolve. O a 2-a problema pe care eu am observat-o este activitatea, care uneori lasa de dorit. Mai e o mica problema, rezolvabila, dar o sa-i zic doar lui UnknownX in privat, daca o sa doreasca sa vada despre ce este vorba.

In rest, totul e bine. E prima mafie in care chiar intr-adevar ma simt bine si intru in joc cu chef si buna dispozitie. :)

O parere foarte buna, <3, nu asi mai pleca de aici, ar cam trebui sa schimbi rank-urile la masini...

In ce sens? Cum ai vrea sa fie? Foloseste topicul sugestii.

N-am vazut bere la bar, am vrut sa reclam asta.

Primele ore mi-au lasat o impresie foarte buna.

Maine aduc o dubita cu bere.

Am inceput cu stangul, prin faptul ca am facut tratatul cu Barzini.

Mai multe lucruri inca nu sunt puse la punct, probabil pentru ca factiunea e la inceput, sper sa se rezolve. O a 2-a problema pe care eu am observat-o este activitatea, care uneori lasa de dorit. Mai e o mica problema, rezolvabila, dar o sa-i zic doar lui UnknownX in privat, daca o sa doreasca sa vada despre ce este vorba.

In rest, totul e bine. E prima mafie in care chiar intr-adevar ma simt bine si intru in joc cu chef si buna dispozitie. :)

Mafia nu are ca scop doar war, are mai multe. Tratatul cu Barzini este un fel de armonie in LV, in loc sa fie 1 vs 2, e 1 vs 1 (Paterno). Acest lucru nu ne va impiedica sa facem waruri cu Barzini, o sa vedeti. Intelegerea mea cu DeviL este mult mai complexa.

Activitatea este ok, dupa parerea mea.

Astept PM cu ce mai doreai sa-mi spui.

Mai bine 3 ture de SF cu toata familia. :))

Nu e cine stie ce "sugestia"... E mai bine asa, ca nu e asa mare "Haos" :).

Imi iau familia Corneliu si merg in SF, gata, m-ati suparat. >:P

Ma bag la Freelancers, ne vedem peste 1 ora si 28 minute. :))

Neata :)

Shuter Islands, e foarte interesant :D, doar ca nu e doar action.

Mi-am pus ceasul sa sune sa ajung la antrenament.

Michael., Shutter Island nu se poate spune ca este un film 100% actiune, este mai mult psihologic pe care nu oricine nu il intelege, sincer eu nu l-am inteles in totalitate dar per total este foarte reusit :). Un film tot cu De Caprio este si Inception care este extraordinar filmul :X

Edited by Anghelos

Quote me.

Sincer, de cand am intrat mi se pare totul ok, insa nu trebuia sa facem tratat de pace cu Barzini, nu prea-i vad rostul.

Cu alte cuvinte, ne batem doar cu Paterno si ai vazut si tu ca de cele mai multe ori cand atacam abia se prezinta la war-uri.

ASTAZI, ORA 14:00 ANTRENAMENT.

Quote me.

Am sa fiu sincer. La inceput, cand am intrat, mi-am pus intrebarea: Oare am facut alegerea potrivita? Dar raspunsul nu s-a lasat asteptat. Aici playerii sunt mai uniti din mai multe puncte de vedere pe care nu stau sa le insir, una peste alta este excelent aici. Unii imi ziceau: "Nu te duce in Corleone ca acolo e strictete foarte mare, comunism aproape", dar eu nu i-am bagat in seama:)). Despre tratatul cu Barzini ce pot spune, nu prea e bine, adica tratatele sunt bune, dar cu mafii din Los Santos. De exemplu, cand eram in Tattaglia acu cateva saptamani, aveam tratat cu Barzini, era ok, puteam domina LS-ul, dar aici, nu prea se poate atata timp cat avem tratat cu ei. Eu sper sa dureze cat mai putin acest tratat:)))

Edited by Anghelos