Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai zi zău că mi-l scoate. Mai deschide geamul ăla să te aeriseşti, că îmi spunea Andrew când a fost la tine că a rămas traumatizat, i s-a mutat nasul din loc, nu ştie cum era când aveai şi broasca..

=)))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))) MAXIM =)))))))

=)))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))) MAXIM =)))))))

A fost prea tare faza, cica: aa am uitat sa aerisesc, da cand intrai in camera te usturau ochii de la miros =)))

A fost prea tare faza, cica: aa am uitat sa aerisesc, da cand intrai in camera te usturau ochii de la miros =)))

=)))))))))))))))))) Eu l-am avertizat pe ăla să îşi pună mâna la nas până la geam..dar nu a vrut să mă asculte şi a regretat..îi mai şi zicea lui nabadin, hai mă că nu miroase aşa rău, dar venise imediat lângă mine la geam =))

=)))))))))))))))))) Eu l-am avertizat pe ăla să îşi pună mâna la nas până la geam..dar nu a vrut să mă asculte şi a regretat..îi mai şi zicea lui nabadin, hai mă că nu miroase aşa rău, dar venise imediat lângă mine la geam =))

Da n-ai vazut ce nervos era cand am tras draperia si a intrat lumina in camera =))))

Oricum faza cea mai penala a fost codul ala scris pe o foaie rupta si gresit =))

Da n-ai vazut ce nervos era cand am tras draperia si a intrat lumina in camera =))))

Oricum faza cea mai penala a fost codul ala scris pe o foaie rupta si gresit =))

Pei dacă nu scria codul greşit, nu mai ajungeam acasă la el, deci şi-a făcut-o cu mâna lui :)).

Pei dacă nu scria codul greşit, nu mai ajungeam acasă la el, deci şi-a făcut-o cu mâna lui :)).

Mda si eu m-am facut de ras la ghiseu din cauza lui Nabadin :))

Am iesit si eu. Noapte buna!

cine are invitatie pe filelist sa ma contacteze

Neata Corleone ~o)

Neaţa.

Va rog sa nu mai faceti post doar pentru ,, buna dimineata , neatza , ce mai faceti , salut , '' altfel va sanctionez

Iar tu yusuf . o singura data daca mai faci spam la discutii iti dau suspend

Crecă n-ai văzut cine a făcut spam aseară, sau doar pe mine mă vezi.

Te cred doar daca prin oras intelegi pat.

Atunci crezi ce vrei ;).

Edited by George13