Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut ce faceti?

BA CE GHINION AM .. am luat ban: (( .. Am scris takeguns si am luat kick minigun: (( off.. Sper sa imi scoata alin banul e aiurea faza :(( nu ce motiv am sa joc cu minigun :( eu ma antrenam cu smaerd in hq la noi am jucat si cu qwerty inainte in fn sper sa mi se scoata banul pana atunci Voi sta pe cs :(

Salut fumy

Am niste nervi ... azi am glumit si eu cu un coleg de clasa ... si sa dus rpd acasa si nea spus lu diriga :-@ pe mn si inca unu... si acum ma suna diriga .. ca lam batut , injurat si eu nici nu mam atins de el :-JX( copil copac

Salut fumy

Am niste nervi ... azi am glumit si eu cu un coleg de clasa ... si sa dus rpd acasa si nea spus lu diriga :-@ pe mn si inca unu... si acum ma suna diriga .. ca lam batut , injurat si eu nici nu mam atins de el :-JX( copil copac

dai la cap,ce mai astepti,curu mamii lui :))

bine edi,suntem pe treaba

uelcam sonny :)) .. am dat 2 pagini in urma si nu vrea vad sa fi zis cnv cv de reintoarcerea lui sonny ( Alin.MaesT )

ce mai ziceti? ce mai faceti? .. toata ziua scoala ?:)) eu am luat un 8 la romana si un 10 la bio , azi :)).. spawn.. ai numai membrii silitori :-B(37.gif

mda :-J.. eu am luat 2 la franceza ca a am fost la film cu liceu :)) cu directoru a fost organizat si ala de franceza nea dat test :| la toti care am plecat omg ce nub :|.. si sa dea ... in el de test :|:)))))) cred ca era pt facultate .. cea mai mare nota a fost 4 :| o singura nota de 4 in rest 2 :)))))))) ... sper sa nu ne lase corigenti pt ca am fost la un film organizat in timpul orelor de catre director :| .. oricum e in stare.. ce sa-i faci ? :-J

mda :-J.. eu am luat 2 la franceza ca a am fost la film cu liceu :)) cu directoru a fost organizat si ala de franceza nea dat test :| la toti care am plecat omg ce nub :|.. si sa dea ... in el de test :|:)))))) cred ca era pt facultate .. cea mai mare nota a fost 4 :| o singura nota de 4 in rest 2 :)))))))) ... sper sa nu ne lase corigenti pt ca am fost la un film organizat in timpul orelor de catre director :| .. oricum e in stare.. ce sa-i faci ? :-J

:)))))) eu mereu am ramas corijent la franceza :))))