Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Creepy te rog frumos nu te baga,azi am avut o problema in familie si am fost derutat ....nu am gand de cearta ,dar ce ai facut tu acolo la Poze The Corleone Family ,ai dezvaluit un secret celor care vor vizita acel Topic...si x10sion v-a fi luat in ochi rai de cei din Sf ,nu este treaba mea normal dar tu nu ai gandit ce ai facut acolo !

Creepy te rog frumos nu te baga,azi am avut o problema in familie si am fost derutat ....nu am gand de cearta ,dar ce ai facut tu acolo la Poze The Corleone Family ,ai dezvaluit un secret celor care vor vizita acel Topic...si x10sion v-a fi luat in ochi rai de cei din Sf ,nu este treaba mea normal dar tu nu ai gandit ce ai facut acolo !

Ce imi pasa mie cum va fi luat, atat timp cat ne-a oferit o informatie favorabila in interesul familiei? Pe mine ma intereseaza doar Corleone si atat.Nu imi pasa de soarta lui, si am postat acolo ca sa vedeti si voi cam ce inseamna "Unione di Sf"...Aty, parca nu ai face parte din familie.. M-ai dezamagit..

P.S: Daca nu crezi ca am procedat corect e treaba ta.... presupun ca ti-au fost de folos cateva informatii nu?

Edited by LilSeby

Nu ca ai facut o gresala,dar eu de unde vroiai sa stiu ca nu te intereseaza de playerul x10sion? imi pare rau daca te-am dezamagit,eu ti-am dat un indiciu,si pentru mine Corleone e una singura famiglia for me :)

Player-ul x10nsion mi-a fost coleg, dar am crezut, odata cu cererea lui.... ca va intra in Corleone, dar din pacate nu se potriveste cu cerintele impuse de aceasta factiune.Am postat pentru a va arata ca x10sion ne-a oferit informatii despre celelalte mafii si ca ne putem increde in el ( doar daca nu zicea ceva si despre noi).

Gresiti... nu conteaza ce informatii primim in legatura cu rivalii nostrii, conteaza sa respectam anumite chestii.. sa tinem secrete unele lucruri, nu sa le facem publice, ca n-avem nimic de castigat.

Nu va mai atacati aiurea.

Gresiti... nu conteaza ce informatii primim in legatura cu rivalii nostrii, conteaza sa respectam anumite chestii.. sa tinem secrete unele lucruri, nu sa le facem publice, ca n-avem nimic de castigat.

Nu va mai atacati aiurea.

Pai din moment ce a aplicat pentru Corleone, nu l-am mai crezut rival + ca mi-a spus si motivul plecarii din Cuneo. Informatiile nu le-am postat la general discussion, le-am postat la factiunea noastra, intr-un topic nu foarte populat de alti playeri (zic eu).

Stai calm Alin, nu suntem aici ca sa ne certam... eu dezbateam o problema cu colegul meu Aty fie ea putin mai tensionata... insa familia e familie :X:))

Neeeeeeext:

Eu ma duc la cuclare... ne auzim maine :D

Succes!