Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma baieti.. voi nu ati invatat ca se zice : "Un Paste Fericit" in loc de "Paste Fericit"? ...

Daca zici Paste Fericit raspunsul va fi nu pe iarba mea...

Daca zici Un Paste Fericit raspunsul va fi multumesc la fel :))

Tampenia asta cu Paste Fericit ati auzit-o la tembelizor....

Un Paste Fericit va doresc tuturor!!

De fapt se zice Sarbatori Pascale Fericite.

Buna Dimineata Corleone !

Depinde Spawn... eu v-am zis ca nu e corect Paste Fericit... puteti spune in orice moduri vreti, dar ca sa nu dati dovada de inculti, va sfatuiesc sa ziceti Un Paste Fericit

Edited by LilSeby

Depinde Spawn... eu v-am zis ca nu e corect Paste Fericit... puteti spune in orice moduri vreti, dar ca sa nu dati dovada de inculti, va sfatuiesc sa ziceti Un Paste Fericit

Nu,problema sta in felul urmator ca sunt multi iidioti care iau in seama mai intai sensul celalalt cel de a paste si nu cel care e normal.Din punct de vedere gramatical este corect oricum ai zice,problema e la receptor,cu ce sens intelege,nu ca esti incult daca zici Paste Fericit,ma intelegi?

Nu,problema sta in felul urmator ca sunt multi iidioti care iau in seama mai intai sensul celalalt cel de a paste si nu cel care e normal.Din punct de vedere gramatical este corect oricum ai zice,problema e la receptor,cu ce sens intelege,nu ca esti incult daca zici Paste Fericit,ma intelegi?

Daca mi-ai zice creepy, paste fericit, ti-as raspunde paste tu fericit nu eu... Mie ai mei, mi-au spus ca e corect cum va zic voua acum...Si le i-au in considerare sfatul ca sunt mai experimentati decat astia de la tv, ma refer ca au petrecut de mai multe ori sarbatoare asta decat cei de la tv

Guest micuny

Salut all ce mai afceti acuma am veniti de la socala si sunt super plictisittt :-<

Ps-Nu conteaza cum zici paste fericit sau un paste fericit acuma depinde ce intelege celalalt

Un paste fericit la toti tre sa ma spovedez cre ca voi sta cel putin 1 h pana zic toate pacatele :))

Daca mi-ai zice creepy, paste fericit, ti-as raspunde paste tu fericit nu eu... Mie ai mei, mi-au spus ca e corect cum va zic voua acum...Si le i-au in considerare sfatul ca sunt mai experimentati decat astia de la tv, ma refer ca au petrecut de mai multe ori sarbatoare asta decat cei de la tv

chiar vrei sa incep sa iti explic teoria relativitatii si sa ma enervez timp de 5 ore facand 50 de posturi inutile in care sa iti explic si sa te fac sa intelegi ca toata treaba sta in cum vrea cel caruia ii zici,sa inteleaga?

chiar vrei sa incep sa iti explic teoria relativitatii si sa ma enervez timp de 5 ore facand 50 de posturi inutile in care sa iti explic si sa te fac sa intelegi ca toata treaba sta in cum vrea cel caruia ii zici,sa inteleaga?

Hoo nu te enerva... eu am zis din punct de vedere gramatical sau literar ( in limba romana) cum se spune corect... normal ca daca ii zici paste fericit va intelege la ce te referi... numai ca eu m-am referit la cum e corect, nu la ce se intelege...