Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ca oricare singnature ..app in legaturo cu cont premium sau donater tre neaparat sa fiu la abonament sau pot sa fiu si la liber ?

Pacat de factiunea asta, nu am crezut ca o sa faceti asemenea gesturi disperate incat sa il banati pe gargaz...totusi buna scuza "DM EXCESIV" daca era ceva de capul vostru cum ne prindeati ne omorati..dar sunteti cam praf...3 contra 10...o adunare de ratati...

zeby nu ai scapat de nimeni copile treaba e ca ati dat ban la unu ca 3 erau prea tari pentru voi 10

si da copaci sunteti voi

da se pare ca 3 la 10 era prea mult pentru ei

Pacat de factiunea asta, nu am crezut ca o sa faceti asemenea gesturi disperate incat sa il banati pe gargaz...totusi buna scuza "DM EXCESIV" daca era ceva de capul vostru cum ne prindeati ne omorati..dar sunteti cam praf...3 contra 10...o adunare de ratati...

Am impresia ca sunteti o adunatura de copii frustrati care nu au ce face,decat sa strice buna dispozitie altora si sa vorbeasca mult si prost.Cojo si zedzzed aveti disable 5 zile la contul de pe forum si 20 % warn,tu gargaz primesti 10% warn,pentru ca nu ai voie sa postezi aici.

buna dimineata corleone!

app ce dei care se dau viteji pe aici..ati primit ban/warm pt ca ati incalcat regulile serverului..nu ne bazam pe DM ..incercam sa fim cat mai reali

Guest micuny
zeby nu ai scapat de nimeni copile treaba e ca ati dat ban la unu ca 3 erau prea tari pentru voi 10

si da copaci sunteti voi

da se pare ca 3 la 10 era prea mult pentru ei

Auzi mai copile eu cred si sunt sigur ca tu nu ai mai mult de 11 ani dupa cum vezi cand dai sa te login pe server scrie B-zone: Role Play deci in rp nu se admite Revenge Kill eu cred ca voi ziceti ca sunteti pe Servere De counter Strike eu cred ca nu judecati credeti ca daca nu vreau nu pot sa va omor ?

Ratat nu e nimeni din corleone fiecare membru este educat sa nu faca Dm nu ca voi sa veniti sa ne omorati pur si simplu eu am luat o simpla idee sunteti ca niste oua sa nu zic altfel intr-o galeata stiti numai sa omorati ce Rezulta din a omora ? Respect , Smeker cu ziceti voi ? Eu zic ca daca vin si te omor nu cred ca tu o sa ma respecti din contra o sa te infuri si revi sa ma omori cheea ce am zis mai sus se numeste Revenge Kill deci nu mai puneti picioru la hq Am ziso frumos Daca nu ne intelegem o sa trecem la masura a 2-a.

Si scuzema ca zic asta ce rezolvi daca injuri pe forum ? Aaaaa esti pe forum nu esti in Rl(realitate) ca fiecare e smeker pe internet se da mare ca facea marea cu sarea ca aduce luna de pe cer dar el in Realitate e .... Sa nu zic.

Salutt all Ce mai faceti Nai ce le cere ei judeca ca joaca Cs 1.3 nici acolo nu e atata dm :)) Am dat teza la rom azi :X nice sa copoiat pe rupte dupa cum zicea faust de metodele lui de copiat a tinut

Hai ca intru in game

Edited by micuny

salut zeby si restu care sunt on ..ooo da la multi ani : Gheorghe George Georgiana Geani Geanina care ma'i sunt la multi ani

Guest micuny
De-ar ramane wekkendu asta pt todeauna ma gandesc ca mai am 5 teze una am dato azi :((3 normale si 2 nationale acuma daca oiau nota mica ma duc la un liceu :-& si nu cred ca as vrea in fine sunt in little family si nu imi permit nui asa :)))