AIM Raducu Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Salutare tuturor, ma scuzati ca postez aici desi nu sunt membru al gruparii, dar as vrea sa promovez propunerea mea care cred ca v-ar placea si voua despre accesibilitatea si usurinta warurilor. In ce consta aceasta idee? : sa folosesti doar masinile factiunii in intervalul 20-22 (cand e war) , astfel nu ar mai exista abuzuri cu hely , sau alte lucruri de acest gen. Inca o propunere ar fi ca punctele de pe turf sa fie impartite in zone de interes si zone de interes slab, si in zona de interes sa primesti cate 2 puncte pe minut in loc de 0.8 ca inainte. Sistemul de punctare sa fie in felul urmator: 1 kill= 1 punct, 1 minut in zona de interes=2 puncte, 1 minut in afara zonei de interes, dar pe turf= 0.8 puncte. Aceasta zona de interes sa fie un cluckin bell , o zona de heal, sau o cladire mica pentru a nu exista abuzuri, probabil sa se afle la mijlocul turfului. Sper sa va placa propunerea si sa ma sustineti prin + in topicul care o sa il postez mai jos, ca sa observe Kelton daca chiar v-a placut, pentru mine ar fi o schimbare radicala in bine. Puteti vizita topicul chiar aici : http://forum.b-zone.ro/topic/171364-propunere-waruri-mai-frumoase-old-style/ . Va multumesc inca o data si va rog sa ma scuzati pentru deranj, astept sa fiu reclamat daca v-am deranjat. O zi placuta in continuare, si bafta la waruri tuturor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A I M Sidorov Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 In timpul sedintei de azi... Ramasesem uimit timp de 5 secunde http://postimg.org/gallery/704okpf2/c9235ab8/ Vizionare placuta.Hai Romaniaa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truda TOV Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Buna ziua ce faceți .back si eu de la liceu... Merg pana la poliție sa rezolv niște probleme si apoi la mediatii .. Ne auzim in game! Welcome celor noi... Nu unitati la ora 20:00 in HQ pentru wars O dupamiaza plăcută ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 În urma şedinţei şi a war-urilor de ieri au avut loc următoarele schimbări : A fost schimbat programul antrenamentelor.Verificaţi topicul "Regulament Intern" ! Amenzile au fost mărite.Verificaţi topicul "Regulament Intern" ! De antrenamente se vor ocupa doar 1 antrenor si asistentul său. A fost schimbat liderul asasinilor. Sâmbătă,23.11.2013 la ora 12:00 se vor da salariile.Cine absentează nu primeşte salariu. * Au fost sancţionaţi toţi membrii care nu au respectat regulile/ordinele sau care nu şi-au îndeplinit sarcinile.Sper că a-ţi învăţat din experienţele din ultimele zile. For english click the spoiler After the meeting and the yestarday's wars there has been some changes : The fines were increased.Check the "Internal Rules" topic. The leader of the assassins has been changed. Only 1 couch and his assistent shall handle the trainings. The training schedule has been modified.Check the "Internal Rules" topic. Saturday,23.11.2013 at 12:00 you will receive your wages.Who won't be present won't receive his salary. * All the members who didn't respect the rules were punished.I hope that most of you will learn from these past days experiences. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Buna dimineata BRATVA! Ieri seara a fost o activitate foarte frumoasa, am condus la rob, n-am dat fail apoi am facut dm pe copi in Caligula's Nu uitati de antrenamentul de astazi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodzor27 Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Vineri 22/11/2013 ora 21:00 va avea loc sedinta gruparii Arms Dealer. NU accept nicio cerere de invoire deoarece cum eu imi fac timp o ora sa vin asa puteti si voi sa va faceti timp. Cine lipseste va primi AV. Nu uitati de sedinta Arms Dealer , avand in vedere ca s-au schimbat datele antrenamentelor si astazi numai este antrenament sedinta va avea loc de la ora 21:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truda TOV Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 (edited) Buna seara, ce faceti am revenit si eu din oras si am spus sa mai dau cate un semn de viata si pe aici... A venit si weekend-ul asteptat Welcome celor noi si felicitari Krups pentru sublider! Ne auzim in game, la 12:00 plec in club, bafta! PS: Priviti ceva uimitor: http://www.youtube.com/watch?v=McJJeukIWSA Edited November 22, 2013 by PYREX Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodzor27 Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 (edited) Daca ati vrea sa redevenim Corleone Familly sustineti ideea cu un + aici http://forum.b-zone.ro/topic/171993-propunere-adaugare-mafii-vechi/ !!!!! Edited November 23, 2013 by Karim Corleone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Am dat si eu un + erau mai frumoase numele celelalte , intr-adevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
E c h o Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Salut, eu sunt noul vostru membru, sper sa ne intelegem foarte bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
10 MOTORINA S4F Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Buna seara,stiu ca postez cam rar pe aici,dar acum am o propunere pentru lider/sublider: Am vazut numai astazi din cei noi veniti ca nu stiu nici comenzile de baza ( /enter,/exit ) ,apoi altii care nu stiu sa ia heal din HQ,arma....si propun sa se reintroduca proba practica la admiterea in Tsar Bratva.Adica e simplu si multi se bazeaza pe asta:stiu ca e numai proba teoretica unde iti pun cateva intrebari,pe care e usor sa le copiezi de pe o foaie,ceva...skype ,etc...dar la proba cu deagle,m4 ...acolo se vede,nu la copiat de pe o foaie.Acum se ia ban usor pentru AIM ,deci acolo se vede valoarea unui jucator. Un exemplu- NUMAI ASTAZI ! Apoi mai era VASSCOOL care nici sa iasa din HQ nu stia, de el s-a luat Ciccio ...e inacceptabil ca tu,sa intrii intr-o mafie si sa nu stii asta... cum sa cuceresti LV-ul cu jucatori ca acestia? Sper ca cei de la conducere sa ia o masura in legatura cu asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
E c h o Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 @, Asa este, ar trebuii readaugat testul practic, chiar daca se pune baza pe respect, seriozitate, membrii ar trebuii sa stie sa si traga cu arma deoarece suntem gang, nu factiune pasnica. Iar in privinta comenziilor ar trebuii adaugata o intrebare la test, gen: "Spune-mi comenzile gangului si ce fac ele", chiar daca respectivul player e ajutat pe skype, are scris regulamentul pe foaie etc... probabil ca o sa retina majoritatea comenzilor, sau macar cele mai importante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 @, Proba practică nu este soluţia.Ai dreptate,asemenea lucruri nu ar trebui să se întâmple,drept urmare vascool,Marck_dain au picat perioada de teste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM .Marck. Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Eu, stiu sa eau heal,sa intru si sa es din HQ nu stiam doar arma sa eau . Spre deosebire de vasscool.din prima zii am facut numai o gresiala (nu am stiu cum sa eau o arma din hq acuma le stiu bine pe toate )..Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A I M Sidorov Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Buna Dimineata Tsar! Ma duc sa ma schimb si ne vedem in game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM .Marck. Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Il Rog pe Ciccio sami dea o sansa, nu o sa se mai repete !!! Mersi anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E c h o Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 @, Asta este greselile se platesc, tu trebuia sa cunosti toate comenzile si regulamentul factiunii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM .Marck. Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Klar, mersi orcum mia fost foarte bine cu voi o zii !Bafta la toti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E c h o Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Frumoasa activitatea de astazi, pacat ca nu am mai facut si acel event. @, Bafta in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelxxx no mercy Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 acesta este ultimul meu post,bafta in continuare,sper sa nu il mai vad in viata mea pe AlRIGHT..P@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
A I M Sidorov Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Noapte Buna Tsar! M'am bagat la somn. Ne vedem maine dupa ora 15:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E c h o Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 @, Bafta in continuare. Salut, acum am venit si eu de la liceu, ne vedem in game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodzor27 Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Daca va simtiti pregatiti pentru o noua experienta in aceasta familie incercati-va sansa si faceti o aplicatie pentru Gruparea Asasins. Daca veti fi acceptati de catre Pakhan Ciccio , veti sustine si un test practic ce consta in duele deagle , sustinuta de liderul gruparii. Bafta celor care vor aplica !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E c h o Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Salut, acum am venit de la liceu, sper sa dam si noi astazi un attack... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC1 Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 (edited) Salut familie am ajuns si eu acasa de la liceu.O zi buna tuturor,ne vedem in Joc !!!! Edited November 26, 2013 by MC1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts