Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sonny. ce se poate intampla daca te superi pe noi ? :| Prinzi cam mult curaj si nu a trecut mult timp de cand te-am ajutat cu bani , erai un civil de treaba vad ca te-a stricat Cuneo :| Mai ai mult de muncit sa ne ameninti TU pe NOI

ce te-ai gasit sa postezi la noi ? oricum vei primi warn pt ca ai postat la discutii corleone , cer warn up

cerne-n liniste warn :))

PS : Stefanel , am invatat sa`mi instalez singur PS :))

• Atentie!

Am observat ca dupa fiecare war,intre 2 sau mai multe mafii,membrii acestora incep sa faca posturi prin care sa arate cat de buni sunt si cat de slabi au fost inamicii lor,fapt care in mod sigur ar supara pe oricine care ar face parte dintr-o mafie inamica,cei din mafia inamica raspund la fel,adica fac astfel posturi,mai pe scurt membrii mafiilor care participa la un war ,,se ataca'' unii pe altii prin posturi la topicul ,,Discutii intre membrii familiei'' ceea ce nu e frumos.Pentru a evita zecile de sanctiuni pe forum pentru aceste posturi de prost gust prin care fiecare se da drept un fel de Rambo al serverului,am hotarat sa va fac acest comunicat.Ceea ce va cer este sa aveti grija de membrii vostri,sa le aduceti la cunostinta ca warurile sunt de fapt niste chestii prin care sa te distrezi,nu sa iti ,,etalezi muschii'' ,va rog sa ii faceti sa inteleaga asta si sa nu le mai ia drept o competitie,pentru ca nu pe baza warurilor iti poti declara mafia drept fiind cea mai buna sau printre cele mai bune,ci pe baza organizarii,intelegerii intre membri,longevitatea si experienta liderilor,plangeri impotriva membrilor si alte chestii gen astea.Deci va rog inca o data,aveti grija de membrii vostri,nu vreau sa mai vad posturi de prost gust,pentru ca nu e frumos,sanctionati-i daca e necesar,trebuie sa inteleaga,altfel nu au ce cauta in mafie
    .

Ne-am inteles?