Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va salut de la ora de franceză, pentru mine fiind ultima ca m-am plictisit la școală. Ne vedem diseara la war, sper să pot filma să fac new video.

Mai atenţi la waruri şi încercaţi să intraţi la waruri... dacă nu, măcar să aveţi învoire pentru nu lua sancţiuni. A fost nasol ultimul war, nu am fost concentraţi ca la primele 3, dar asta e, e şi mâine o zi!

PS: Sper să ia aerrow ban, cred că l-au dat aiurea. :)

Maine 13.10.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE MÂINE:

1. Intersection LV - Defend

2. Bank LS Defend

3. RDT LV - Attack

4.PIMPS LV - Attack

ATENTIE, ACESTE 2 TURF-URI SUNT LA INFLUENTA, VREAU CAT MAI MULTI ONLINE.

La aceste war-uri

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45

Toata lumea este obligata sa detina jobul ARMS DEALER + minimum 30.000 materiale, in ca contrar o sa fie sanctionat..

Cine nu este in linie la 19:45 primeste FW, la fel si cei care fac DM

AVEM NEVOIE DE PREZENTA MAXIMA INCA DE LA PRIMUL WAR.

DACA NICI ACUM NU REUSIM SA FIM MAI MULTI DE 35 PE TURF SAU ONLINE, NU VOM FACE NIMIC.

ESTE CAT SE POATE DE POSIBIL SA RECUPERAM LV-UL.

ASTA DOAR DACA VOI O SA FITI PREZENTI LA WARURI SI PRIN ASTA NU MA REFER ONLINE MA REFER PE TURF.

HAI SA CONTINUAM.

ACCEPTAM DOAR 3 INVOIRI

LV MARO

Salut, am ajuns și eu pe la școală.

Diseara, vreau să fiți cât mai mulți online pentru ca mai avem 2 turfuri de luat. Ne vedem diseara ceaules.

Salut, am ajuns și eu pe la școală.

Diseara, vreau să fiți cât mai mulți online pentru ca mai avem 2 turfuri de luat. Ne vedem diseara ceaules.

@, daca sanctionez pe urma incep toti cu gura si demisiile, ei nu inteleg ca ne trebuie cel putin 30 pe turf ... ca ieri la war-ul cu SP daca aveam 30 pe turf era al nostru, iar alti dau vina pe conducere ... cu ce suntem noi de vina ca nu intrati la war?

Ba max, te can contrazic.

Cei care au luat ban chiar au folosit codu, mi-au mărturisit și sunt prieten bun cu ei, dar nu o să le zic numele aici ca nu vreau să se afle.

Îți înțeleg nervozitatea ca și eu ieri am facut 3-5 și mi-am luat testaim și bum dintr-o dată ma văd mor, ca mna ce să le faci, adminii astia...

Back de la școală, ne auzim diseara.

@@South Max, asta zic si eu, daca ne baneaza juma de factiune, asta e, intr-un fel e vina lor, cum a fost si vina mea cand eram prost si jucam cu cod. Cei drept acu regret, ca puteam sa ajung si eu oleaca mai "sus" pe rpg1. Nici eu nu ma stresez la acest joc, imi place sa fac totul lejer, fara greseli si cu calm (la asta m-am gandit dupa ce am luat unban si m-am reapucat de rpg1).

@, Cocos nu incepe cu faze " cu ce suntem noi de vina":))

Sunt cateva nereguli mai ales cand ziceti sa stam la influenta si ei sunt 30 pe turf si noi 25 on, ce influenta sa facem?

Oricum nu ma stresez, si ce daca isi dau demisii? Vin altii, daca au intrat aici inseamna ca si-au asumat, eu timp de 3 ani de zile nu intram mafii ca nu aveam timp, acum ca am alt program si am timp am intrat si vin la war. De ce sa stea unu in gang care nu vine in locul unuia ce intra?

Destema Mult succes cu factiunea !! Mersi de sansa si sper ca am ajutat cu ce am putut... se putea si mai bine dar am avut probleme cu netu + timpul... E naspa sa ai un program anume sa intrii doar seara la war... in rest trebuie sa ma ocup de liceu :| . Bafta inca odata cu Bratva si metine-o tot asa paote mai vin dar cu forte proaspete :)))

ReXoNa Sictir Pufos GEN Corect bai tataik :* noi ne auzim pe /c

Restu v-am pupat si mai vorbim pe skype. Restu' succes copii mei :*:)))

@, Cocos nu incepe cu faze " cu ce suntem noi de vina":))

Sunt cateva nereguli mai ales cand ziceti sa stam la influenta si ei sunt 30 pe turf si noi 25 on, ce influenta sa facem?

Oricum nu ma stresez, si ce daca isi dau demisii? Vin altii, daca au intrat aici inseamna ca si-au asumat, eu timp de 3 ani de zile nu intram mafii ca nu aveam timp, acum ca am alt program si am timp am intrat si vin la war. De ce sa stea unu in gang care nu vine in locul unuia ce intra?

Am zis ''cu ce suntem noi de vina ca nu intrati la war'' ... iar tu zici ''Sunt cateva nereguli mai ales cand ziceti sa stam la influenta si ei sunt 30 pe turf si noi 25 on, ce influenta sa facem?''

Iar unii membrii nu intra pe joc ca au programul incarcat, nu intra de lene ...si daca-i sanctionez incep cu gura(am mai zis asta o data), poate sa-si dea demisia si juma de factiune, nu ma intereseaza.

@, Nu teintereseaza ca sublider:))? Nr 1:)). Ba numai fii nab ca o sa pierzi subliderul, fii matur:*

Daca tot ai primit sansa asta profita de ea, nu da cu piciorul ca spun eu ceva sau altii. Demonstreaza ca poti nu spune ca nu te intereseaza:*

@, Nu teintereseaza ca sublider:))? Nr 1:)). Ba numai fii nab ca o sa pierzi subliderul, fii matur:*

Daca tot ai primit sansa asta profita de ea, nu da cu piciorul ca spun eu ceva sau altii. Demonstreaza ca poti nu spune ca nu te intereseaza:*

Zic ca nu ma intereseaza de unii, fiindca sunt injurat pe /f de ei aiurea,se duc rambo la war si dupa aceea mor si dau vina pe noi, de accea nu merita respect.Respecta ca sa fii respectat ;).

Zic ca trebuie sa punem punct acestei discutii ca pe urma o sa zica ca sunt nesimtit daca dau si exemple.

@, Iti aduci aminte cum era bratva inainte ?Injurai pe /f = FW de ce nu o (re)aplicati? Eu asta nu inteleg la voi, de ce nu sanctionati pentru limbaj ? Si asa o sa se potoleasca ei cu injuratul si o sa asculte dupa la waruri.Aaa si mai existau si FW pentru RAMBO.APLICATILE OAMENILOR CA ASA NU SE REZOLVA NIMIC.TIPATI LA EI SI NIMIC...Faceti parte din conducere, impuneti-va!!!!