Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Iti aduci aminte cum era bratva inainte ?Injurai pe /f = FW de ce nu o (re)aplicati? Eu asta nu inteleg la voi, de ce nu sanctionati pentru limbaj ? Si asa o sa se potoleasca ei cu injuratul si o sa asculte dupa la waruri.Aaa si mai existau si FW pentru RAMBO.APLICATILE OAMENILOR CA ASA NU SE REZOLVA NIMIC.TIPATI LA EI SI NIMIC...Faceti parte din conducere, impuneti-va!!!!

Ti-am dat un raspuns pe joc ;)

Ba cei care vor sa ajute sa stea aici , cei care au iesit si au indeplinit obiectivu , hai stati aici si nu va mai dati demisiile ca numai avem echipa de intreg lv u dar langa hq 5-7 turfs putem pastra

Doamne sa moara fm mea, mor de plictiseala la fAc, face asta mate nu inteleg nimic ba nimic:))). Nush ce drq vrea. Sper ca diseara sa luam si noi un war macar!!!

Ba cotobarnito salkf cmz ? Ube fetits baiatu?

Diseara va astept la war.

Baieti, prezenta si ascultarea este cea mai importanta.

Nu conteaza cat de bine tragi, daca nu esti impreuna cu ceilalti nu reusesti nimic singur.

Incercati sa invatati chestia asta.

Daca noi vom sta diseara toti intr-un singur loc, spus de conducere, garantez ca nu vom pierde.

Daca faceti asta diseara, toti online veniti intr-un loc si nu va miscati de acolo si pierdem, eu v-am dat liber total.

@, Destema, tu ai o varsta.. tu ai un job. Tu stii ce inseamna sa fii disciplinat si sa fii condus de cineva.

Tu esti unul dintrei cei mai buni lideri ai mei, cu un singur defect, cam prea bun. In rest? Nota 10 e prea mica pt caracteru tau.

Salut baieti... de pe telefon...

se pare ca mi s-a ars o prostie de la unitate.... a zis ala cica imi gaseste el una care nu ma costa mult.

Imi cer scuze ca nu va pot ajuta...

Salutare TTB.

Daca am ascaulta si noi, si nu ne-am mai duce in ei de capul nostru, am avea sanse zic eu...

Incercati sa dati m4 la toti cand urcati intr-o masina,nu sa primiti si sa nu stiti sa dati inapoi, de 10k iei materiale de o saptamana,nu e o avere asa mare...

Salut baieti, singura ideea ca sa castigam este sa ascultam si sa gandim. Ideea e ca noi nu prea ascultam, adica unii dintre voi nu prea asculta. Oricum, mare dezamagire cu acesti 2 sublideri, sunt complet dezamagit, nu zic nimic pe /f, 0 coordonare ( noroc ca e maxim si stie, ca murea destema saracu'). Acu fiind sincer, odata ce subliderii care fac parte din conducerea factiunii se duc si fac -, ce pretentii sa mai avem de la unii membri? Nu am nimic cu ei, dar nu in felul acesta castigam, sa nu credeti ca daca aveti combat/tec gata sunteti perfecti, ne ne, mori mai repede decat crezi.

Cam asta ar fi parerea mea despre tot ceea ce se intampla la war si ce nu inteleg eu, de ce Destema nu da FW-uri si niciodata nu suntem 30 pe turf din 31 sau macar 25-28...

Ma rog, ne vedem peste ceva timp la war, pwpicei.

@, Imi cer scuze pentru scorurile de saptamana aceasta, i-am spus si lui Destema am probleme maricele cu GTA-ul ba cateodata merge, ba nu merge si iau Crash incontinuu,oricum azi imi e foarte rau am varsaturi ma simt foarte nasol. Va dati seama ca am facut eforturi pentru factiune si am intrat cand puteam sta in pat zacand de durerea de cap si de stomac pe care o am in acest moment. Imi cer scuze daca voi iesi in orice moment, dar ies in cazul in care mi se face rau....ca doar nu vreti sa ajung la spital. Multumesc de intelegere

ACESTA ESTI ULTIMUL MEU POST AICI, BAFTA BRATVAA!

Edited by MeMoRy Legend

@@South Max, nu o sa uit niciodata de tine max :*, m-ai ajutat cum ai putut si mi-ai oferit sfaturi :)

@, nici de o mare parte din voi nu o sa uit cum ne scoteati ochii, iar acum o sa aveti altii 2 sub-lideri mai nabi ca noi.

Imi pare rau ca se sfarseste asa, dar altfel nu se putea.

@, nu va dadeati deloc silinta, ma refer la coordonare nu killuri. Inafar de "pod" si de "atentie fvr" si de /fvr, absolut deloc nu coordonati. Aduti aminte de Katzuno sau Beyond cum coordonau si aduceau un + gangului.

Cat despre subliderii care vor veni o sa vad cum este si daca imi place raman, daca nu o sa ies.

Hai noapte buna!

Neata băieți. Ma pregătesc să plec la școală(bull shit). Ne vedem la prânz, sau cel mai sigur diseara. Pwpicei.

Neata TTB,ma pregatesc si eu sa plec la sala.

Ne auzim pe la 19:40,apropo sper ca astazi sa fim si noi minim 30 pe turf.

Altfel nu stiu daca vom rezolva ceva.

Na,o zi faina va doresc,ne auzim la war-uri.

@ Am luat ba <3

Vorbiti cu un sofer de acum! :))

Am picat cu singura femeie politista care se ocupa de examene auto pe Bucuresti, si auzisem despre ea numai cuvinte nasoale, ca vezi domne nu ti-l da fara spaga! S-a dovedit a fii super de treaba! Am luat fara greseala <3

Ne auzim mai tarziu in joc :*