Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Inafara de war-urile care le avem maine (Bratva 1 si Bratva 2), la care, desigur, vreau prezenta maxima vreau sa va fac un mic anunt.

De azi inainte membrul Allenminyo intra in echipa de organizare a mafiei.

Aceasta echipa este formata de: Destema, Slade, Allenminyo, Maxtr3me.

Toata lumea este rugata sa asculte de indicatiile noastre, altfel se lasa cu sanctiuni.

Nimeni, inafara de cei mentionati nu au voie sa intervina in coordonarea gang-ului, am observat in ultimul timp ca tot va credeti coordonatori si nu se mai intelege nimic pe chat-ul factiunii.

Ideile voastre sunt binevenite, atat timp cat sunt bune si productive.Asta nu inseamna ca trebuie sa imi spamati orice va trece prin cap, ai spus odata si ai tacut.

Chat-ul factiunii va fi folosit doar pentru coordonarea war-ului (in timpul war-urilor, bineinteles).

Pe chat va este permis doar sa: - cereti /fvr, raportati anumite pozitionari ale adversarilor si sa propuneti ideile voastre (fara spam, bineinteles).Nu ma intereseaza ca: x are cod, y nu da arme (ii ceri pe /w, daca nu iti da imi dai pm), suferinte, jigniri s.a.m.d.

Revenind la treaba cu war-urile, nu vreau sa mai vad jucatori care umbla doar dupa kill-uri pe mapa, de ce? Inteleg, sunteti buni, dar voi plecand dupa kill-uri atrageti dupa voi si alti jucatori, care nu sunt "talentati" ca voi, la urma lor venind altii si tot asa, instaurandu-se haos/nervi pe durata war-ului.Va rog pe absolut toti, sa ascultati de acum inainte, sa fiti prezenti la war-uri si sa ganditi cand jucati.

Daca vreti sa facem treaba buna, bagati la cap ce am zis mai sus, nu repet de 2 ori.

Tot ce spun pe /f vad ca nu este sesizabil pentru toti, asa am decis sa postez aici.

Vreau sa vad o schimbare de atitudine din partea voastra.

Noapte buna.

@@Shineee SEF, Hai noroc, nab! =D

NU MAI PĂRĂSIŢI ZONA DE WAR CÂND SUNT ADVERSARI CARE VĂ URMĂRESC SAU TRAG ASUPRA VOASTRĂ, RISCAŢI FW!

Ba max imi place prea mult pisoiu tau cu ochii beliti =)))) nu ma mai satur sa ma uit la imaginea aia =)) Apropo, stiu ca probabil toti care au primit post sunt suparati pe mine dar ca sa stiti, nu eu v-am pus sa abuzati asa ca daca voi vreti sa dati vina pe mine ... sa fie primit. Azi sper sa fim 30 + la war ca sa tinem hq si posibil sa castigam si Bratva 2. Nu ai ce sa le faci... bizonu sa stricat rau... doar suntem in Romania =))) ce sa mai fie corect si aici ? banul vorbeste. Lasai sa se simta si ei bine ca au luat LV. Oricum nu au altceva inafara de asta, toti sunt pupincuristi care se dau mari in spatele monitorului deoarece sunt cine stie ce personaje in real. Hai sa ii ignoram ca ne ridicam noi usor si dupa ii acaparam lejer.

Salutare stimati Bratveni !

De astazi eu sunt noul vostru sublider(pui de sef) si am planuri mari pentru acest gang, sper ca impreuna cu voi sa ridicam acest gang si am asteptari mari de la voi.

Nu cer prea mult decat prezenta la waruri, cat mai putine invoiri si in cazul in care nu sunteti asa familiarizati cu arma, sa veniti la mine sa va indrum. Sper ca de astazi o sa scultati pentru ca am de gand sa organizez warurile cum nu a mai facut nici un membru din conducerea acestui gang in trecut si vreau sa devenim o familie de maimutoi cu arme care sa rupa tot. Clar? :)) Ne vedem maine la ora 19:45 in HQ si sper sa va gasesc in linie.

Astazi 10.11.2015 ora 20:15 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE AZI:

1. BRATVA 1 LV - DEFEND - ACTIVITATE FOARTE MARE.

La aceste war-uri

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45

Toata lumea este obligata sa detina jobul ARMS DEALER + minimum 30.000 materiale, in ca contrar o sa fie sanctionat..

Cine nu este in linie la 19:45 primeste FW, la fel si cei care fac DM

Astazi 16.11.2015 ora 20:20 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE AZI:

1. BRATVA 1 LV - ATAC - ACTIVITATE FOARTE MARE.

La aceste war-uri

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 20:20

Toata lumea este obligata sa detina jobul ARMS DEALER + minimum 30.000 materiale, in ca contrar o sa fie sanctionat..

Cine nu este in linie la 20:25 primeste FW, la fel si cei care fac DM

Acum, cu toate cunostiintele adunate saptamana asta, vreau sa vad o organizare perfecta diseara.

Astazi 16.11.2015 ora 20:20 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE AZI:
1. BRATVA 1 LV - ATAC - ACTIVITATE FOARTE MARE.
La aceste war-uri

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 20:20

Cine nu este in linie la 20:25 primeste FW, la fel si cei care fac DM

Acum, cu toate cunostiintele adunate saptamana asta, vreau sa vad o organizare perfecta diseara.

Ieri a fost o zi destul de buna, daca eram toti prezenti castigam, acum a mai fost si activarea alora... adica 6-1 dupa au rupt 3-4 codu si ne-au destramat... asta e :) Next ii batem :)) Nu va lasati moralul la pamant deoarece majoritatea erau noi si abia acum au vazut cu ce lucram noi aici. A fost o destul de bine ieri dar azi vreau sa castigam ! Ne vedem la war si toata lumea sa dea arme deoarece cine nu da arma este sanctionat cu o amenda de 20.000$ / pe fiecare poza. Daca nu dati arme colegilor sper ca va tine buzunarul sa bagati banuti in HQ. !!! Ne vedem la war.

Salutare Bratveni, m-ati cam suparat ieri la wars... dar poate azi va fi mai bine.

@@R0B3R7, Nu mai posta aiurea in topic. Aici se posteaza lucruri strict legate de The Tsar Bratva.

P.S: Sunt Kaponee, no report.

Edited by AIM DariusZ

Salut tuturor.Scuzati-ma ca am lipsit acum seara de la war.Nu mi-a mai mers internetul...Am vazut ca ati luat baza.Felicitări tuturor.As fi vrut sa fiu si eu acolo cu voi.Maine vine cei de la internet si sper sa mi-l rezolve.Ne vedem în game.O seara plăcută!! (Momentan sunt de pe telefon)

Edited by Casian Nistor

Salut tuturor.Scuzati-ma ca am lipsit acum seara de la war.Nu mi-a mai mers internetul...Am vazut ca ati luat baza.Felicitări tuturor.As fi vrut sa fiu si eu acolo cu voi.Maine vine cei de la internet si sper sa mi-l rezolve.Ne vedem în game.O seara plăcută!! (Momentan sunt de pe telefon)

Ce minți ba ? Nu mi-ai zis ca n-ai nici un chef ?