Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti,aseara am avut niste waruri corecte pe barosaneala cum ne place noua,cu un scor aferent.hai v-am pupate ne vedem diseara aveti grija de corpurili voastra!

Welcome!

In seara aceasta vreau sa fim mai multi on fata de aseara unde am lipsit si eu si altii. Activitate maxima si o sa facem treaba pe barosaneala maxima. ;)

O sa avem niste wars corecte, corespunzatoare, cu scoruri aferente iar curand o sa fie o extorsiune a unui degajament de turfuri iar LV va deveni Maro.

Servus si ne vedem la wars.

Felicitari pentru attack! Maine avem 3 waruri improtante! Vreau prezenta maxim sa facem 3 turfuri. Ascultati de Sidorov si Adrean ca eu nu ajung la primul war. Cine nu asculta, primeste FW!

Seara buna!

Cam greu cu GSB daca nu suntem 35+. Ei sunt si multi si buni insa astazi erau de batut daca eram si noi mai multi on. Multe invoiri, cateva absente..nu putem face mare lucru asa. Daca o tinem tot asa o sa ne multumim si cu HQ-ul pentru o vreme..

Ori va mariti activitatea si prezenta la wars ori pierdem si HQ-ul si ne ducem cu School Intructors sa dam licente. Cam asa sta treaba in mafii. Ori esti activ si prezent la waruri ori te duci prin pasnice si stai acolo cat vrei.

Maine vreau o prezenta mult mai mare fata de prezenta de astazi!

Avem 3 waruri (Momentan, posibil sa se anuleze unul) si trebuie sa avem o prestatie buna.

Noapte buna si ne vedem maine in game!

*Platiti-va amenzile! Check topicul "Seiful Familiei" !

@, welcome.

Daca in seara asta nu suntem 30 la war, o sa bag sanctiuni mai drastice pentru scoruri, daca tot suntem putini, macar sa avem membrii care fac scoruri bune.

Verificati topicul " Anunturi Importante ".

Vreau sa va reglati activitatea,in ultimele zile de war s-a cam dus activitatea voastra , ati inceput sa lipsiti sa nu intrati la primele waruri,eh,asa se va schimba de acum.

O sa sanctionam pe toata lumea indiferent de cine e asa ca daca credeti ca aveti pile la noi credeti prost.

O zi buna sa aveti !

Maine avem 3 waruri importante pe care vreau sa le castigam,maine daca luam 3/3 ajungem la 3 turfuri.

NU ACCEPTAM MAI MULT DE 3 INVOIRI,PANA ACUM AM ZIS CA NU ACCEPTAM MAI MULT DE 3 SI AM ACCEPTAT,DE MAINE SE SCHIMBA FOAIA.

a1J82gw.png

Seara buna si succes maine la liceu/scoala/facultate.

Salutare. Am reusit sa prind attack pe White Wood. Maine vreau prezenta maxima la war! Nu va culcati pe o ureche ca sunt usoare etc, vreau sa-i batem la 0 si sa facem 3 turfuri, asa o sa ajungem pe top 3. Nu accept mai mult de 3 invoiri. Cei care ati lipsit la antrenament ati primit AV, data viitoare va dau direct FW.

Felicitari pentru warurile din seara aceasta!

Daca ascultati vedeti ca putem si 3/3? Ati fost la inceput putin cam neascultatori, putin cu rambo dar am rezolvat si faza aceea.

Daca astazi incepand cu al III-lea war unii au iesit din game, maine vreau sa nu mai fie asa ci daca se poate sa mai intre pe parcurs in game nu sa iese. Sunt waruri grele, avem nevoie de activitate maxima daca vrem sa pastram turfurile si sa mai castigam unul. Pentru asta mai putine invoiri si mai multa ascultare de conducere si totul o sa fie ok. Sa nu va urcati acum in slavi ca am castigat 3/3 in seara aceasta! Pana sa ne urcam acolo mai e, momentan activitate si ascultare, asta este esentialul!

Daca stiti ca nu puteti ajunge la wars de ce mai intrati in mafii? Duceti-va in pasnice/ departamente si intrati acolo din an in paste si atunci doar pentru a va face rapoartele. Aici avem nevoie de voi de Luni pana Vineri de la ora 20:00 pana la ora 22:00 iar in rest nu avem treaba cu voi. (Nu fac referire la nimeni ci doar va informez de ceva ce se intampla in general prin mafii). Daca o sa avem treaba cu voi si la alte ore in aceste zile sau in alte zile la alte ore o sa va anuntam cu cel putin 24h inainte ;)

Felicitari inca o data pentru 3/3 si maine activitate maxima!

Am postat si Evidenta Wars, Sanctiuni, Amenzi. Check aceste topicuri sa nu va aud dupa ca nu ati stiut.

Servus & Seara buna!

Ati vazut ca se poate si cu GSB ? Trebuie sa ascultait de noi,cu gsb e altfel decat cu Southern Pimps sau Red Dragon Triad,astia cum te prind cum te ard.

Ne auzim maine.

Seara buna sa aveti.

Salut,zic sa imi fac si eu prezenta pe aici.Un mesaj de la mine:inactivii,rambo si minusarii dati o tura pe la rubrica demisii completati formularul corect,aferent ca sunt altii activi care vor sa intre si nu au loc de voi!Hai aveti grija de corpurili voastre!

SEF DE PAGINA

Edited by Charles din VIP

Salut,zic sa imi fac si eu prezenta pe aici.Un mesaj de la mine:inactivii,rambo si minusarii dati o tura pe la rubrica demisii completati formularul corect,aferent ca sunt altii activi care vor sa intre si nu au loc de voi!Hai aveti grija de corpurili voastre!

SEF DE PAGINA

Adevar graiesti. Am vazut ca altii abia intra la war. Uneori jumate din membri se duc rambo la war. Azi vom trebui sa fim 31 cel putin pentru a lua 4/4