Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nickul meu : bk.ChrisB

Nickul acuzatului : Radu

Motivul acuzatiei : Fuck off + ban permanent TOTAL AIUREA

Data si ora cand s-a intamplat conflictul : 12:05

Descriere : Ma jucam, tocmai ce stateam spec pe un baiat pentru ca decedasem IN JOC si ma trezesc cu fuck off + ban de la un terminat

Dovada : http://img.b-zone.ro/images/52100956570614511954.bmp

Martori : toti de pe server

1. Nickul meu : zYz0u

2. Nickul acuzatului : Radu

3. Motivul acuzatiei : Ban + Fuck off aiurea

4. Data si ora cand s-a intamplat conflictul : 12:05

5. Scurta Descriere : Ban + fuck off aiurea

6. Dovada (Screen Shot / Demo) : http://img.b-zone.ro/images/52100956570614511954.bmp - dupa cs.b-zone.ro - asta nu-mi place, cand faceti pe prostii, eu va prind imediat ca nu stiti si nu puteti sa ma ''faceti'' voi pe mine ;)

http://img.b-zone.ro/images/09180651343096329910.bmp - uite si dupa rr.b-zone.ro - parnaiasule

7. Martori Prezenti : cine era pe server

Na Drag0s, eu cand ti-am zis ca el mi-a dat, trebuia sa ma crezi, pentru ca ne stim de mult si stii ca nu mint si i-am dat si PM lu' Bobo, poate face ceva cu terminatu ala, ba chiar poate faceti si voi ceva cu el... ce zici?

Na Drag0s, eu cand ti-am zis ca el mi-a dat, trebuia sa ma crezi, pentru ca ne stim de mult si stii ca nu mint si i-am dat si PM lu' Bobo, poate face ceva cu terminatu ala, ba chiar poate faceti si voi ceva cu el... ce zici?

Si ce imi vi mie cu poze de pe RR.B-Zone.Ro? Am eu vreo treaba cu servarul acela? Eu vreau o dovada clara ca el ti-a dat ban, pe server erau 3-4 admini si nici nu stii cine ti-a dat si ce comenzi a folosit pe tine. Dai PM lu' Bobo.

P.S - Nu discutam la Discutii Corleone chestiile de pe Counter-Strike, te rog.

Edited by bZDrag0s

Si ce imi vi mie cu poze de pe RR.B-Zone.Ro? Am eu vreo treaba cu servarul acela? Eu vreau o dovada clara ca el ti-a dat ban, pe server erau 3-4 admini si nici nu stii cine ti-a dat si ce comenzi a folosit pe tine. Dai PM lu' Bobo.

Am gresit pozele, oricum, au fost singurele care scria cine mi-a dat ban si Fuck Off, si nu era 20 de admini, era el si kdZ cu stefanw, nu ii poti pune pe toti fata in fata inclusiv eu, sa ii intrebam? Eu iti zic ca Radu, daca nu recunoaste el si zic toti ca nu mi-au dat, nu cred ca le-ar conveni la toti sa fie sanctionati pentru Radu si vor spune, tu ce zici?

Am gresit pozele, oricum, au fost singurele care scria cine mi-a dat ban si Fuck Off, si nu era 20 de admini, era el si kdZ cu stefanw, nu ii poti pune pe toti fata in fata inclusiv eu, sa ii intrebam? Eu iti zic ca Radu, daca nu recunoaste el si zic toti ca nu mi-au dat, nu cred ca le-ar conveni la toti sa fie sanctionati pentru Radu si vor spune, tu ce zici?

Nu ii pot obliga sa ii pun pe toti de fata cu tine, nu sunt obligati. Unul dintre ei, ti-a dat ban, dar nu stim cine. Eu presupun cine ti-a dat, dar nu pot sanctiona fara dovezi ; dar am mai auzit ceva, cica iti tremura tinta. Bineinteles, asta tot din auzite asa ca nu am cum sa te sanctionez, adica sa iti las banul pe server. Iti voi scoate banul cand va reveni serverul, are probleme cu hostu momentan.

P.S - Ultimu' post aici despre subiectul asta.

L.E.X - Nu ai raspuns in joc acuma seara, erai afk, si scriu acuma pe forum. Nu prea mi-a mers netul astazi si nu am putut face niciun targ, nu am intrat deloc pe server, decat acum pe la 23:30. Sper sa ma invoiesti.

Noapte buna.

Edited by YanyS