Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dupa un timp de inactivitate am intrat astazi pe server si surpriza =)) ,eram civil.Pana la examenele de admitere la liceu nu mai am timp sa joc si de asta am fost si voi fi cam inactiv,dar ce vreau eu defapt e sa va urez bafta in continuare.

Ma bucur ca am facut parte din aceasta familie deoarece mi-am facut prieteni noi (Cyufy,zEbY,Rhodvan etc.) si mi-am revazut vechii prieteni (Razvan14 , iNnSsi2.3 etc.).

Mia facut placere sa imi petrec timpul alaturi de voi.

Alin.Maest/Spawn succes in continuare cu mafia,faceti o treaba buna.

Bafta in continuare baieti >:D<<'> !

Guest micuny

Neatza corleone ce mai faceti o zi frumoasa si insorita :X de ce e serveru de samp inchis stie cnv ?

Un paste fericit la toti membri din corleone

hai ca am plecat pana la magazin brb vorbim mai tz :)) fac doar 3 min pana la magazin si inapoi dar nu conteaza...

alin te rog sa imi raspunzi si mie la cererea pt inactivitate.....dak mi se aproba cererea..lider la meccanici va ramane coZmin atat timp cat sunt eu plecat.....sper sa nu ma dezamagesti coZmine.....brb la o cafea:D

Paste Fericit la toti cei din corleone in special :):D ma e picat hostul chiar nuti dai seama :)) ca din obisnuinta cand vad ca nu mai pot scrie ceva imi dau seama ca o sa pice host :))