Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

schimbal pe vladdi cu mine :))

- inca ceva imi cer scuze fata de alin si de ceilalti colegi ... ca am raspuns unor provocari , avea dreptate cocaine " nu-i mai baga pe toti p... in seama"

valeu sunteti o gramada care aveti avatare cu pitipoance ,ce-ati patit ma faceti concurs a cui e mai tare?

:)) orcum a mea le intrece pe toate :>:)) ..... da u Spawn ce-i cu avatar'u ala ? cn e personaju din imagine ?;)) ca eu n-am auzit decat de Spider-man si Super-men :))

Spawn , in legatura cu reclamatia de la r3g3n3sis.

Eu nu l-am atacat din senin. DanielSipos statea la order si R3g3n3sis era pe casa .

Cand am aparut r3g3n3sis a inceput sa traga cu deagle . L-am omorat pe DanielSipos si a coborat r3g3n3sis jos si l-am omorat si pe el.

Dupa aceea au venit amandoi (R3g3n3sis cu DanielSipos) si ne-au omorat(pe mine si clau_bv) .

Nu am apucat sa fac poza , am apasat pe print screen dar cand am intrat in paint sa o salvez imi aparea desktop-ul in loc de aceea poza.

Oricum , s-a rezolvat .

R3g3n3sis nu trebuia sa ne atace si nici noi nu-l omoream pe el.

R3 frate ... pai bine ... plictiseala mai am 5 zile de stat pe tusa :)) ... asta e cadoul primit de la gabb de mos nicolae :)) sa vezi cemi aduce mos craciun