Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine la ora 12:00 ne apucam de treaba. Vreau sa fiti ON, nu faceti pe zmeii ca fac si eu pe /fwarn. Veniti ca nu avem prea multe de facut, cel putin asa cred.

Pe cine prind ca trage chiulu sau altele ii dau FW, probabil sa nu ma intereseze motivele voastre, asa ca faceti-va timp si pentru asta, nu va cer prea mult.

Puteti sa incepeti sa va strangeti de la ora 11:00!

Prietenasi,eu am luat ban pe nedrept,acum daca tragi bine cu o anumita arma ai joypad,in videoclipul ila stupid nu reiese ca as fii avut joypad,asta este doar invidia si inca ceva,iti multumesc unknownx ca in loc sa ma sustii sa le zici ca nu folosesc joypad tu tineai cu ei si ziceai ca am,treaba e ciudata ca la war nu sa plans niciun player de mine pe report ca as fii avut joypad sau prostii,daca aveam joypad ieseam best membru mereu,eu nu am iesit chiar deloc pe numele ista best,repete invidia e mare,chiar daca nu o sa mai fiu coleg cu voi,tineti`o tot asa cum a`ti facut`o pana acum, Real power can't be given.. it must be taken.

Edited by Shaco

Prietenasi,eu am luat ban pe nedrept,acum daca tragi bine cu o anumita arma ai joypad,in videoclipul ila stupid nu reiese ca as fii avut joypad,asta este doar invidia si inca ceva,iti multumesc unknownx ca in loc sa ma sustii sa le zici ca nu folosesc joypad tu tineai cu ei si ziceai ca am,treaba e ciudata ca la war nu sa plans niciun player de mine pe report ca as fii avut joypad sau prostii,daca aveam joypad ieseam best membru mereu,eu nu am iesit chiar deloc pe numele ista best,repete invidia e mare,chiar daca nu o sa mai fiu coleg cu voi,tineti`o tot asa cum a`ti facut`o pana acum, Real power can't be given.. it must be taken.

Bafta in continuare.

Noapte buna Corleone.

Nu uitati,maine la ora 14:00 cine nu este linie in hq si trece 1 minut,amenda.

Maine ati pus-o,va asteapta o zi grea cu antrenamentu asta...Daca este vorba ca la war-uri sa ne omoram intre noi deja intrecem masura,o sa ajungem sa facem antrenamente de ne plictisim si va blestemati zilele :)

Ne auzim maine.

@ Hagen, numai bine, imi pare rau ca pleci, ti-am zis:) Sa stam aici sa facem performanta. Insa ... Nu pot sa-mi dau seama din video-ul ala ce e.. Si mai e si melodia aia si nu ma pot concentra :)). In fine . Succes ! Mi-a facut placere sa fim iar colegi, sper sa mai fim in viitor..

@ Dr.Carter, asa te vreau, trebuia sa faci asta din primul moment ca antrenor. Tu nu stii ca.. Daca intinzi cuiva un deget, el ia toata mana ? :)).

Mai stau si eu putin si ma duc la somn :). Cam asta e !

Bafta in continuare.

Noapte buna Corleone.

Maine ati pus-o,va asteapta o zi grea cu antrenamentu asta...Daca este vorba ca la war-uri sa ne omoram intre noi deja intrecem masura,o sa ajungem sa facem antrenamente de ne plictisim si va blestemati zilele :)

Ne auzim maine.

Bafta in continuare.

Noapte buna Corleone.

Ne auzim maine.

O sa ajung si eu, dar e posibil sa intarzii 5-10min. max. O sa suport consecintele.

Nu uitati de war-urile de maine, la ora 12:00 astept prezenta maxima! Insa, cine doreste, poate sa intre de la 11:00.

Mr.GhosTx, posteaza logul de la antrenament ca sa stiu cui dau FW si cui nu.

EleMenTalL si Saids, vreau sa port o discutie cu voi, insa, avand in vedere ca EleMenTalL are cerere de inactivitate voi discuta doar cu Saids. Vreau sa te vad in birou maine.

RobbNicely si eFFFaCer, si cu voi vreau sa discut. De asemenea, va astept in birou pe amandoi.

Inchid acest topic pana maine ca sa vedeti ce aveti de facut, nu uitati, prezenta... ori puteti suporta consecintele.