Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cei care faceti parte din echipa de Arms Dealers, va rog sa mai cititi inca o data regulile si sa retineti ce credeti voi ca este mai important. Au fost facut niste modificari prin regulamentul gruparii. - http://forum.b-zone.ro/topic/90128-the-corleone-family-arms-dealers/page__st__40

Eu am iesit, noapte buna. Nu uitati ca maine la ora 21:00 avem antrenament.

Am facut si eu cele 50.000 materiale pentru ziua de maine. Multumesc Elementall pentru Infernus, a fost un real ajutor.

Noapte buna tuturor, ne auzim la antrenament.

Crezi tu ca facem asta la antre? :)) ai gresit complet :))

"Cand mai ramane cate un adversar si incearca sa ne sece [..] Stop Fire [..] stam pe loc si asteptam sa se opreasca"

"Trebuie sa trageti decat intr-o roata de la FCR si in sofer" etc.

Astea ce sunt? Nu lucruri care se intampla la war? Si facem exercitii in care simulam partile astea?

Edited by N z a

Eu ma duc sa ma culc, nu am chef de materiale acum.

Ne auzim la antrenament, succes fetele.

PS : Am pus pozele cu licentele lui Unkx.

=))) Da. Tare antrenamentu :)). Nu va spun de ce tot am repetat :">. Ca se stie :)).

@ Eugen, scrie fara " i " acel cuvant :)) .

@ Noapte buna, ies si eu dupa fix, se vede ca a inceput scoala.. E pustiu complet pe Sa:Mp :( !

Cam atat pentru dimineata asta calduroasa. Am mai facut vreo 20k materiale dar e naspa singur, si am mai fugit si de un PD activ noaptea..

Sunt curios daca avem vreo activitate astazi.

PS : Noapte buna tuturor, sa aveti parte de toate cele bune pe la scoala.

Buna dimineata tuturor, se pare ca am reusit sa dorm putin, voi fi prezent 100 % la war, si eu si Dr.CarTer.

Succes la scoala, ma duc la cafea.

Noapte buna ma,succese la scoala.

@ Pentru toti care au fost "Tari in gura" la antrenament aveti numai de pierdut,nu am arfe sau ce spuneti voi acolo eu incerc sa imi fac doar treaba de antrenor care am fost pus de unkx,daca voi credeti ca nu merit functia aceasta,nu trebuie sa vorbiti si sa discriminati sau chiar sa ma si jigniti..vorbiti cu unkx si gata,daca ajungem sa nu ne respectam este urat...Eu va respect pe toti,dar voi credeti ca sufar? Infine nu vreau sa mai spun nimic poate credeti ca va judec cu ceva..

P.S : Va plangeti ca facem aceleasi exercitii,dar la war toti sunteti "superherooooooo", v-am vazut la war numai cate 1,nici nu stati grupati 2...Deci atunci cand veti face exercitiile astea calumea,si o sa castigati la war-uri o sa aplic si alte metode de antrenamente,deocamdanta astea le consider eu cele mai constructive pentru inceput,multi sunt noi intrati,poate Corleone este prima lor mafie,trebuie sa le aratati chestii pe care ei poate nu le stiu..sa-i ajutati..

Da-i un click aici (http://forum.b-zone.ro/user/18258-dragos12/) si uita-te ce am realizat eu de cand sunt aici. Cum poti tu sa comentezi, care din cauza ta am pierdut anumite teritorii? Oricum, teritoriile vin, dar si pleaca, nu e vorba de asta. In concluzie, esti depasit de joc, aici ma refer la war, n-ai tactici, n-ai nimic, dar vad ca tot suferi pentru ca atat te duce capul. In fine, mai multe nu-ti mai zic, atat am avut de spus, desteptul cedeaza primul.

Frumoase warurile, din pacate am iesit si cel mai slab membru, asta este se mai intampla.

Ma duc sa ma culc, am dormit doar 5 ore azi, succes tuturor.