Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare Corleone !

Back de la liceu` .

In sfarsit numai am suspend ...

Salut bajetii , back de la liceu ne vedem in game dupa ce mananc

Hai pe skype .

Edited by Exibo Bz

Salut baieti, back si eu de la scoala.

Vorbim in game, astazi zi de relax:X

Maine luam tot LV.

Edited by 3n3rgY

Va salut, acum am ajuns, pot spuneee ca "Sunnnt fericiiiit si ma simt bine" :)) dupa ziua de azi, chiar'ca am luat un 9 azi :X, iaaar la fizica am scapat miracol, treb. sa dau test si cand a auzit cati suntem..vroia sa ne de-a 2, de fapt asa a si zis, dar mi-a pus doar o abs , yha :))

Ne vedem in game, la event :O

@FORTA steaua !

Bună seara, am ajuns de la liceu, nu ştiu ce a fost săptămâna asta, că au fost pline tramvaiele şi când mă duceam spre liceu şi când veneam, stau ca shaorma înghesuit..Am dat teza la mate, prima dată credeam că a greşit subiectele şi sunt de olimpiadă, dar..am făcut ce am putut şi ce am mai copiat şi în rest terci..şi cică anul ăsta e cel mai uşor la mate, deci nu vreau să ştiu cum e la anu..Altă chestie nasoală, a făcut diriga rubrică în catalog şi pune absenţe la dirigenţie, doamne..Ne vedem în game peste 10 minute, să mănânc şi eu puţin.

Bună seara, am ajuns de la liceu, nu ştiu ce a fost săptămâna asta, că au fost pline tramvaiele şi când mă duceam spre liceu şi când veneam, stau ca shaorma înghesuit..Am dat teza la mate, prima dată credeam că a greşit subiectele şi sunt de olimpiadă, dar..am făcut ce am putut şi ce am mai copiat şi în rest terci..şi cică anul ăsta e cel mai uşor la mate, deci nu vreau să ştiu cum e la anu..Altă chestie nasoală, a făcut diriga rubrică în catalog şi pune absenţe la dirigenţie, doamne..Ne vedem în game peste 10 minute, să mănânc şi eu puţin.

Cum sa se puna absente la dirigentie =)))))))

Cum sa se puna absente la dirigentie =)))))))

Da..altă surpriză e că la consiliul de astăzi al profesorilor s-a hotărât să se scadă 1 punct la purtare de la 10 absenţe şi până acum erau 15..dar na, măcar au venit televiziunile azi pe la liceu, antena 1 şi pro tv, cu elevul ăla care a postat pe un forum un anunţ prin care caută o persoană să vină la şedinţă şi să se dea drept unchiul său =)).

Salutare corleone, ma duc sa mananc ceva si ne vedem in game.

Noapte Buna Corleone, welcome celor noi !