Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick:calciu

Varsta reala:13

Level:6

ScreenShot /stats:http://img.b-zone.ro/images/2jduye213kjsdhjuw.png

Factiuni anterioare:nu am avut :P

Skill'uri la joburi secundare:mechanic 5,farmer 6

De ce doresti sa intri in Corleone Family?:este o fam.care am dorit sa ajung in ea si imi place ult o :X

Stii regulile Corleone?: da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Corleone Family pentru minim 2 saptamani?: da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Corleone Family?: da

Alte precizari?: :b-emo: acceotatima [-o<[-o<

scz ca am postat cererea aici da nu stiu unde so postez alt undeva nu va suparati daca vreti sa ma ajutati ###### :D id meu

CAlciuuuuuuuuuu ma disperi X( scz ca postez la discutiile voastre dar sa'i dea cnv tipului WARNUP :| :| :| 3 topicuri aiurea la Paterno si akm incepe si la corleone la discutii ~102.gif

WARNUP !!!

WARNUP !!!

WARNUP !!!

WARNUP !!!

WARNUP !!!

Ink o data imi cer scz ca postez aici :)

Mda...nu puteai sa dai un PM lui Alin sau RazR ... era chiar nevoie sa postezi ? intr-adevar se vede ca acest "calciu" nu prea stie regulile aici , m-ai observam si varsta pe care o are indivitul 13 ani , spune multe . :)

Conteaza ce ,,tii pe umeri'' sunt unii de 20 de ani prosti bata si altii de 12 ani care uimesc minti stralucite(doctori,savanti etc) :)

mare dreptate ai 8->

si pe server sunt bn nu care uimesc savantii dar care pentru 15 16 ani stiu o multime de chestiiii calumea bv =D>

Stiu pentru ca asa sunt vremurile acuma,cum inainte era alceva la ,,moda'' acum sunt pc-urile(si tot ce tin de ele) precum si cunostintele IT,asa sunt vremurile acum.. :) peste 30 de ani vor fi alte vremuri si tot asa :),toata lumea stie mai mult sau mai putin sa umble pe un pc.... Ciment... :))

Ce ninge afara :X , pacat ca bate vantu asa tare , la voi cum e vremea ? ?

P.S : Misto avatar Clau :))

Ca bine ziceai ieri ca la tine ninge..

La mine peste noapte a nins dublu fata de ieri.. e plin de zapada afara.