Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Qesm7wz.png

De astazi inainte nu vom mai participa la war-uri.In locul acestora vom face:

• Antrenamente
  • Wars for fun cu RDT dar si cu alte factiuni
  • Event-uri benefice familiei
  • Diferite activitati

Atunci cand acestea vor fi organizate veti fi anuntati in acest topic.Exceptie facand antrenamentele care vor fi obligatorii chiar daca nu vor fi anuntate in acest topic(programul antrenamentelor va fi scris in Regulamentul Intern).

Cine da attack pana la noi ordine va primi RANK DOWN .

Qesm7wz.png

De astazi inainte nu vom mai participa la war-uri.In locul acestora vom face:

• Antrenamente
  • Wars for fun cu RDT dar si cu alte factiuni
  • Event-uri benefice familiei
  • Diferite activitati

Atunci cand acestea vor fi organizate veti fi anuntati in acest topic.Exceptie facand antrenamentele care vor fi obligatorii chiar daca nu vor fi anuntate in acest topic(programul antrenamentelor va fi scris in Regulamentul Intern).

Cine da attack pana la noi ordine va primi RANK DOWN .

E o durata anume? Sau pana cand consideri ca se va face o schimbare?

E riscul sa scada numarul aplicatiilor cu asta, parere mea.

Noapte buna va doresc.

E o durata anume? Sau pana cand consideri ca se va face o schimbare? E riscul sa scada numarul aplicatiilor cu asta, parere mea. Noapte buna va doresc.

Pana se va face o schimbare.Numarul aplicatiilor nu va scadea atat timp cat numarul ad-urilor va creste.

Noapte buna baieti, m-am culcat si eu, vorbim maine. Cand o sa fim 40 in familie si o sa invatati sa ascultati si unii sa invete sa traga cu arma atunci cred ca vom da /attack, pana atunci antrenamente.

O noapte buna va doresc.

Pana se va face o schimbare.Numarul aplicatiilor nu va scadea atat timp cat numarul ad-urilor va creste.

Nu totul sta in reclama, uni se mai uita si pe /turfs sa vada ce potential are acea mafie, citesc toate topicurile, se uita la discutii sa vada cum sunt membri etc..

Neata Tsar, o duminica frumoasa va doresc.

Buna ziua baieti, ce faceti? Eu am fost dupa Blacklist si acuma sunt in jail...vorbim in game.

O zi buna sa aveti.

Nu totul sta in reclama, uni se mai uita si pe /turfs sa vada ce potential are acea mafie, citesc toate topicurile, se uita la discutii sa vada cum sunt membri etc.. Neata Tsar, o duminica frumoasa va doresc.

De cand s-a intordus sistemul de turfs si pana astazi absolut toate mafiile care au avut multe turf-uri fie au avut codati in factiune,fie membrii care erau buni la deagle faceau ce voiau.Lucruri pe care eu nu le permit.Potentialul unui gang nu sta in turf-uri,sta in comportamentul membrilor (loialitate,activitate,limbaj,s.a.m.d) .

De cand s-a intordus sistemul de turfs si pana astazi absolut toate mafiile care au avut multe turf-uri fie au avut codati in factiune,fie membrii care erau buni la deagle faceau ce voiau.Lucruri pe care eu nu le permit.Potentialul unui gang nu sta in turf-uri,sta in comportamentul membrilor (loialitate,activitate,limbaj,s.a.m.d) .

Normal, sunt perfect deacord cu tine, cu alea se incepe si pe baza lor ar trebuii turfurile.. Numa ca la uni e invers.

Aveti incredere in proiectul lui Ciccio ca stie el ce face nu incepeti sa va dati demisia ca vai doamne numai avem war. In aceasta familie se pune accentul si pe alte activitati, activitati care alti lideri le-a cam dat deoparte, intr-o mafie trebuie atinse si alte tinte, sa ne respectam si sa fim loiali cu totii, daca veti raman aici cei care au intrat noi o sa vedeti ca nu o sa regretati mai incolo. Noapte buna.

Aveti incredere in proiectul lui Ciccio ca stie el ce face nu incepeti sa va dati demisia ca vai doamne numai avem war. In aceasta familie se pune accentul si pe alte activitati, activitati care alti lideri le-a cam dat deoparte, intr-o mafie trebuie atinse si alte tinte, sa ne respectam si sa fim loiali cu totii, daca veti raman aici cei care au intrat noi o sa vedeti ca nu o sa regretati mai incolo. Noapte buna.

Imi dai demisia !!!!!!!!!! P@.

Neata Tsar, o saptamana usoara cu scoala sa aveti :)), merg sa ma uit la serial ne auzim.

Scuzati replay GabosGL. Nu ma prea descurc pe forum de pe telefon. Eu pe 23 fac 2 saptamani de cand sunt in The Tsar Bratva si sunt incantat de aceasta mafie si de liderii/subliderii acesteia. Parerea mea este ca nu o sa parasesc aceasta mafie prea curand.

Scuzati de replay GabosGL .

Buna dimineata, ce faceti? eu abia am dat rob si am jail acuma...

Ma pun sa fac listele la Blacklist, am treaba ulta. Assasini sa nu uitati de sedinta.

O zi buna.

Buna ziua, ce faceti :-? acuma am ajuns si eu acasa... Merg sa mananc ceva si ne auzim in game!

Mda, se pare ca bagati demisiile cam aiurea, sa stiti ca nu /turfs si wars fac o mafie, inainte pe vremurile vechi cand dadeam wars nu era turfs si astea si atuncea era mai interesant si mai multa activitate...

Buna ziua, ce faceti? Plictiseala mare...un film frumos cine imi recomanda si mie?

Buna ziua, ce faceti? Plictiseala mare...un film frumos cine imi recomanda si mie?

The curios caze of Benjamin Button -Un caz interesant, merita. / The world up side down - Un sf foarte frumos + dragoste / This is the end - Comedie.

Am ajuns si eu acasa, ne auzim prin game.,