Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna ziua, ce faceti :-? acuma am ajuns si eu de la liceu, ma pun sa-mi scriu temele pentru ore X( ...

Ne auzim in game!

Se pare ca Tohaneanu si-a pierdut functia de lider... pacat ... ce fac post-hunterii astia ... asa ceva mai rar, doar padvlad mai facea dastea...

O dupamiaza placuta!

Buna ziua, ce faceti :-? acuma am ajuns si eu de la liceu, ma pun sa-mi scriu temele pentru ore X( ...

Ne auzim in game!

Se pare ca Tohaneanu si-a pierdut functia de lider... pacat ... ce fac post-hunterii astia ... asa ceva mai rar, doar padvlad mai facea dastea...

O dupamiaza placuta!

Oricum Anndi si Southern Pimp au facut asta din frica , ca stiau ca RDT vor veni peste ei :-J

Am iesit si eu, o seara placuta tuturor, ne auzim maine!

Felicitari pentru antrenament si felicitari pentru functiile cele noi!

Succes maine !

Intradevar! Antrenamentul a fost organizat foarte bine!

Doresc sa'i felicit si sa le urez bafta celor care au primit noile functii !

Edited by Robiberto

Ma bag la un film , ne auzim mai pe seara.

Felicitari celor care au luat rank up si celor care au devenit lideri/sublideri de grupare :D

Vizionare placuta Karim200 !

Buna seara, ce faceti? Eu ma plictisessc, un film frumos cine imi recomanda si mie? Sa fie de groaza sau actiune..

Buna dimineata, ce faceti? Ma duc sa-mi fac o cafea si ne auzim in game.

O zi buna.

Se caută Security Leader . Cei interesaţi să-mi dea PM cu gândurile pe care le au în caz că primesc această funcţie foarte importantă.

Aveţi timp să-mi daţi PM până Vineri la ora 20:00. Cine îmi dă PM după ora 20:00 riscă să primească FW, aşa că fiţi cu băgare de seamă.

Titlul pm-ului să fie "Security Leader" . Pm-urile care nu au acest titlu nu se vor lua în considerare.

Mai multe detalii găsiţi în topicul "The Tsar Bratva - Protecţii" de pe forum. - http://forum.b-zone.ro/topic/166734-the-tsar-bratva-protectii-protections/

For english click on the spolier

We are looking for Security Leader . Those who are interested about it , PM me with the some ideea that you have in case you will receive this very important function.

You have time to PM me untill Friday at 20:00. Those who PM me after 20:00 they can be punished with FW, so be very carefull.

Title of PM have to be "Security Leader" . The PMs who will not have that title will not be read.

You can find more details in topic "The Tsar Bratva - Protections" on forum.

Salut baieti , sunt eu TzaTziKy. Am avut o seara ghinionista ; cineva mi-a aflat parola de la cont / yahoo. Cel care a facut asta , mi-a schimbat parola si de pe forum pe contul vechi , asa ca de aceea nu am putut sa anunt ca nu pot sa vin la activitatea ce a fost asta' seara. Am vorbit cu Kelton , si sper ca problema sa dispara . Daca nu se poate face nimic in prezenta asta , voi fii nevoit sa ma las de B-Zone :(( . Va salut pe toti !

Buna seara Bratva, am intrat sa va felicit pentru antrenamentul din aceasta seara si nu numai, cat si pentru activitatea voastra, daca o tinem tot asa sa fim in numar din ce in ce mai mare la evenimentele factiunii o sa ajungem foarte sus, felicitari!

O sa fiu o perioada de timp inactiv, sunt nevoit sa plec in Germania sa duc niste oameni la munca si sa aduc doua masina pentru vanzare... una e a mea .. Cand revin, vreau sa fac o serie de eventuri in familie si nu numai, sper sa fiti prezenti si sa va implicati !

O seara placuta in continuare si un weekend cat mai placut, succes si ne auzim joi!

PS: Sper ca va plac pozele pe care le fac de cateori am ocazia la orice activitate ... daca doriti puteti sa lasai si un + la el, multumesc!

Bafta!

Buna seara The Tsar Bratva!

Eu ma bag la somn...maine plec la bunici si nu o sa fiu on pe server..

Ne auzim duminica(03.11.2013) dupa ora 18:00!

Bafta si Noapte buna !