Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor, ma scuzati ca postez aici desi nu sunt membru al gruparii, dar as vrea sa promovez propunerea mea care cred ca v-ar placea si voua despre accesibilitatea si usurinta warurilor. In ce consta aceasta idee? : sa folosesti doar masinile factiunii in intervalul 20-22 (cand e war) , astfel nu ar mai exista abuzuri cu hely , sau alte lucruri de acest gen. Inca o propunere ar fi ca punctele de pe turf sa fie impartite in zone de interes si zone de interes slab, si in zona de interes sa primesti cate 2 puncte pe minut in loc de 0.8 ca inainte. Sistemul de punctare sa fie in felul urmator: 1 kill= 1 punct, 1 minut in zona de interes=2 puncte, 1 minut in afara zonei de interes, dar pe turf= 0.8 puncte. Aceasta zona de interes sa fie un cluckin bell , o zona de heal, sau o cladire mica pentru a nu exista abuzuri, probabil sa se afle la mijlocul turfului.

Sper sa va placa propunerea si sa ma sustineti prin + in topicul care o sa il postez mai jos, ca sa observe Kelton daca chiar v-a placut, pentru mine ar fi o schimbare radicala in bine. Puteti vizita topicul chiar aici : http://forum.b-zone.ro/topic/171364-propunere-waruri-mai-frumoase-old-style/ .

Va multumesc inca o data si va rog sa ma scuzati pentru deranj, astept sa fiu reclamat daca v-am deranjat. O zi placuta in continuare, si bafta la waruri tuturor! :*

Buna ziua ce faceți .back si eu de la liceu...

Merg pana la poliție sa rezolv niște probleme si apoi la mediatii .. Ne auzim in game!

Welcome celor noi... Nu unitati la ora 20:00 in HQ pentru wars :)

O dupamiaza plăcută !

În urma şedinţei şi a war-urilor de ieri au avut loc următoarele schimbări :

• A fost schimbat programul antrenamentelor.Verificaţi topicul "Regulament Intern" !
  • Amenzile au fost mărite.Verificaţi topicul "Regulament Intern" !
  • De antrenamente se vor ocupa doar 1 antrenor si asistentul său.
  • A fost schimbat liderul asasinilor.
  • Sâmbătă,23.11.2013 la ora 12:00 se vor da salariile.Cine absentează nu primeşte salariu.

* Au fost sancţionaţi toţi membrii care nu au respectat regulile/ordinele sau care nu şi-au îndeplinit sarcinile.Sper că a-ţi învăţat din experienţele din ultimele zile.

For english click the spoiler

After the meeting and the yestarday's wars there has been some changes :

• The fines were increased.Check the "Internal Rules" topic.
  • The leader of the assassins has been changed.
  • Only 1 couch and his assistent shall handle the trainings.
  • The training schedule has been modified.Check the "Internal Rules" topic.
  • Saturday,23.11.2013 at 12:00 you will receive your wages.Who won't be present won't receive his salary.

* All the members who didn't respect the rules were punished.I hope that most of you will learn from these past days experiences.

Vineri 22/11/2013 ora 21:00 va avea loc sedinta gruparii Arms Dealer.

NU accept nicio cerere de invoire deoarece cum eu imi fac timp o ora sa vin asa puteti si voi sa va faceti timp.

Cine lipseste va primi AV.

Nu uitati de sedinta Arms Dealer , avand in vedere ca s-au schimbat datele antrenamentelor si astazi numai este antrenament sedinta va avea loc de la ora 21:00.

Buna seara, ce faceti :-? am revenit si eu din oras si am spus sa mai dau cate un semn de viata si pe aici...

A venit si weekend-ul asteptat :D

Welcome celor noi si felicitari Krups pentru sublider!

Ne auzim in game, la 12:00 plec in club, bafta!

PS: Priviti ceva uimitor: http://www.youtube.com/watch?v=McJJeukIWSA

Edited by PYREX

Buna seara,stiu ca postez cam rar pe aici,dar acum am o propunere pentru lider/sublider:

Am vazut numai astazi din cei noi veniti ca nu stiu nici comenzile de baza ( /enter,/exit ) ,apoi altii care nu stiu sa ia heal din HQ,arma....si propun sa se reintroduca proba practica la admiterea in Tsar Bratva.Adica e simplu si multi se bazeaza pe asta:stiu ca e numai proba teoretica unde iti pun cateva intrebari,pe care e usor sa le copiezi de pe o foaie,ceva...skype ,etc...dar la proba cu deagle,m4 ...acolo se vede,nu la copiat de pe o foaie.Acum se ia ban usor pentru AIM ,deci acolo se vede valoarea unui jucator.

Un exemplu- NUMAI ASTAZI ! ksyk.png

Apoi mai era VASSCOOL care nici sa iasa din HQ nu stia, de el s-a luat Ciccio ...e inacceptabil ca tu,sa intrii intr-o mafie si sa nu stii asta... cum sa cuceresti LV-ul cu jucatori ca acestia?

Sper ca cei de la conducere sa ia o masura in legatura cu asta

@, Asa este, ar trebuii readaugat testul practic, chiar daca se pune baza pe respect, seriozitate, membrii ar trebuii sa stie sa si traga cu arma deoarece suntem gang, nu factiune pasnica.

Iar in privinta comenziilor ar trebuii adaugata o intrebare la test, gen: "Spune-mi comenzile gangului si ce fac ele", chiar daca respectivul player e ajutat pe skype, are scris regulamentul pe foaie etc... probabil ca o sa retina majoritatea comenzilor, sau macar cele mai importante.

Daca va simtiti pregatiti pentru o noua experienta in aceasta familie incercati-va sansa si faceti o aplicatie pentru Gruparea Asasins.

Daca veti fi acceptati de catre Pakhan Ciccio , veti sustine si un test practic ce consta in duele deagle , sustinuta de liderul gruparii.

Bafta celor care vor aplica !!!!