Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna Seara "The Tsar Bratva"!

Stim cu toti ca peste cateva zile se aproprie Craciunul si Anul nou, vreau sa va urez Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!

Sper ca in zilele ce urmeaza, sa sarbatorim si noi in Familia noastra "The Tsar Bratva" Momente de neuitat, vreau sa fim cu toti uniti sa nu existe certuri intre noi, vreau sa ramanem prieteni mult timp de acum inainte!

Thomas. Va iubeste pe toti!

Buna dimineata The Tsar Bratva !

Sper sa ne mai vedem, n-o sa va uit.

Am sa va mentionez pe toti, cei care dupa parerea mea sunteti facuti pentru Bratva.

Thomas - ai un stil aparte de a juca la war-uri, si asta te face bun.

Gabos. - tu organizezi cel mai bine war-urile, pacat ca unii nu asculta, faci o treaba excelenta aici.

MC1 - te descurci de minune ca lider al gruparii Arms dealer.

[s4L]Andrei - tinem legatura noi.

AndreyRo97 - iti vezi de treaba si nu incurci pe nimeni, ii ajuti pe cei de rank inferior, esti un membru pe cinste.

Karim - cand ai fost lider arms dealer ai fost cel mai sever lider dintre toate gruparile, si asta mi-a placut la tine, pui accept pe comportament si disciplinare.

[DC]D.Diesel. - Esti printre cei mai activi membri si pentru asta tin sa te felicit enorm de mult.

[mR].Mihai_Mendez - imi place ca mereu gandesti pozitiv, razi, te distrezi si asta te face pe tine sa fii " Mendez " :)

Ciccio & Krups - sunteti cireasa de pe tort, Krups esti un bun organizator la war-uri, stii sa impui reguli pe care membri sa le respecte, Ciccio, nu pot sa-mi dau cu parerea despre tine, este o mare diferenta de varsta intre mine si tine si de aceasta nu pot

Doar cu acestia am interactionat mai bine de cand sunt in The Tsar Bratva.

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!

Merry_Christmas_HD_Wallpapers_06.jpg

Cu ocazia sărbatorilor,vă doresc să aveţi parte de linişte(atât sufletească cât şi cu cei din jur),multă sănătate şi forţă de muncă.

Fie ca toate realizările voastre să se împlinească.

*Până pe 6.1.2014 nu veţi mai avea de prezentat rapoartele obligatorii.

**Luni (23.12.2013),la ora 17:00 veţi primi salariile + nişte prime.Prezenţa nu este obligatorie !

For english click the spoiler

Merry_Christmas_HD_Wallpapers_06.jpg

Because of the holidays I wish you to be quiet,to be at peace(with yourself and with the others),healthy,and power.

May all your accomplishments might be fulfilled.

*Till 6.1.2014 you will no longer have to presentent reports.

**Monday (23.12.2013) at 17: 00 you will receive salaries + a bonus.Attendance is not mandatory !

Va doresc sarbatori fericite si tot ce va doriti sa aveti. Multa sanatate si fericile si voua si celor dragi voua.

Edited by Krups

Noapte buna Tsar:)

Maine va astept pe toti sa ma colindati:*

Buna seara baieti!

Ce faceti cum va pretreceti sabatorile ?

Craciunul in familie la semineu asteptandu-l pe grasan

Revelionul pe unde apucam uitand notiunea timpului:)

Edited by rTs Andreyro97