Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara, mi-a fost dor sa mai postez si eu aici, nu am mai postat de luni bune...

Welcome celor noi !!!

O zi buna.

Buna seara, mi-a fost dor sa mai postez si eu aici, nu am mai postat de luni bune...

Welcome celor noi !!!

O zi buna.

Sa stii.

Ai ceva timp de cand n'ai mai postat aici.

Daca nu te vedeam in game credeam ca nu mai esti in The Tsar Bratva :))

De asemenea,Welcome celor noi !

Mult noroc in continuare TTB ne mai auzim noi in viitor, v-a doresc numai binele si multe realizari!

Acum chiar plec!

Cu respect [FBW]MC1!

Bafta si tie [FBW]MC1 !

De asemenea,si eu iti doresc tie,tot binele din lume!

Ai grije de tine.

Tinem legatura.

>:D<<'>

Salutare Tsar Bratva,in sfarsit weekend

Ce mai faceti?

Mult noroc in continuare TTB ne mai auzim noi in viitor, v-a doresc numai binele si multe realizari!

Acum chiar plec!

Cu respect [FBW]MC1!

Bafta MC1(Moldova power:)) ) o sa-mi lipsesti bro

Noapte buna Tsar Bratva

Bate vantu la noi la "Discutii":))

Cat de jalnic e hostu asta nu poti sa faci nimica la war cu un asemenea lag

La war se merge pe bulan...Karim stie cel mai bine:))

Da,intr'adevar.Acest topic a fost cam uitat de lume.Nu suntem noi singura Mafie inactiva la aceasta categorie.

Dupa cum dorim toti,ca The Tsar Bratva sa nu fie identica cu celelalte mafii,eu propun un anumit numar de posturi in Topicul Discutii.

Un numar = 20 de posturi de persoana pe saptamana eu zic ca nu este mult.Faci cate 3 posturi pe zi (Dimineata-Pranz-Seara)/14 posturi de persoana(unii poate au si alte activitati inafara de SA:MP) si asta e.Sau le putem face pe toate intr'o singura seara dar sa nu abuzam de +1 si sa facem posturi gen "Ce faceti? Ne vedem in game..".Asta poate duce la Warn pe Forum.

Ce parere aveti?

Iarna-i grea omatu-i mare

http://www.b365.ro/media/image/201310/w620/bucuresti_zapada1_55469700.jpg

Welcome celor noi!

Ma bucur ca ma aflu in aceasta familie. Va multumesc pentru ca am primit o asemenea sansa. Ma simt extraordinar :)

Welcome

Sper sa facem treaba buna!

Ma bucur ca ma aflu in aceasta familie. Va multumesc pentru ca am primit o asemenea sansa. Ma simt extraordinar :)

Welcome nub. Pacat ca ai iesit din [DC] :( dar macar suntem colegi aici de acuma. O sa facem treaba :)

Nu stiu ce faceti voi, dar eu m-am distrat putin azi :)) : http://imgur.com/a/v3LvF#13

Zilele urmatoare o sa fiu plecat dar cine stie.. poate o sa fiu la fel de activ ca deobicei. Am facut cerere de inactivitate in caz de orice, ca poate nu pot intra 3 zile la rand sau ceva .. Ne auzim pe forum oricum. Aveti grija ce faceti!

Sâmbătă (1.02.2014), începând cu ora 15:00 vom avea o multitudine de activităţi cu toate facţiunile pe care le protejăm.

• Toată lumea este obligată sa aştepte conducerea în linie în HQ.Cine nu este în linie va fi considerat absent.
  • Nu se acceptă învoiri decât cu un motiv foarte bun.

*Prezenţa este obligatorie.Cine nu vine va fi sancţionat !

Duminică (2.02.2014), la ora 19:30 vom organiza un war for fun cu Hitman Agency.

• Toată lumea este obligată sa aştepte conducerea în linie în HQ.Cine nu este în linie va fi considerat absent.
  • War-ul va ţine 30minute.În primele 20minute sunt permise doar armele ce se găsesc în GSLS,în ultimele 10minute fiind permise si Tec/Combat/Sniper etc..
  • După war vom organiza o petrecere în cinstea lui Gabos.

Saturday (1.02.2014), starting 15:00 we will have some activities with the peaceful factions that we protect.

• Everybody must wait for the Tsar Bratva leadership in line in HQ. Who is not obeying will be punished.
  • You can't make invoices without a good reason.

*You must be present at all costs.The members who won't come will be punished !

Sunday (2.01.2014), at 19:30 we will have war for fun with Hitman Agency.

• Everybody must wait for the Tsar Bratva leadership in line in HQ. Who is not obeying will be punished.
  • You can't make invoices without a good reason.
  • The war will finish in 30min.In the first 20minutes only the weapons that can be found in GSLS are allowed.In the last 10minutes Tec/Combat/Sniper are also allowed.
  • After war we will organise a party on behalf of Gabos.

*You must be present at all costs.The members who won't come will be punished !

Duminică (02.02.2014), la ora 18:00 vom organiza un war 4 fun cu Taxi LS.

Da,intr'adevar.Acest topic a fost cam uitat de lume.Nu suntem noi singura Mafie inactiva la aceasta categorie.

Dupa cum dorim toti,ca The Tsar Bratva sa nu fie identica cu celelalte mafii,eu propun un anumit numar de posturi in Topicul Discutii.

Un numar = 20 de posturi de persoana pe saptamana eu zic ca nu este mult.Faci cate 3 posturi pe zi (Dimineata-Pranz-Seara)/14 posturi de persoana(unii poate au si alte activitati inafara de SA:MP) si asta e.Sau le putem face pe toate intr'o singura seara dar sa nu abuzam de +1 si sa facem posturi gen "Ce faceti? Ne vedem in game..".Asta poate duce la Warn pe Forum.

Ce parere aveti?

Cu ce ne ajuta daca facem posturi aiurea aici?