Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si unde trebuie sa bag imaginea aia?

Deschizi HUD.txd cu "txdworkshop" alegi "siteM16" si dai "Import" cu imaginea ta de crosshair.

Save si gata.(gta trebuie sa fie inchis cand faci asta)

Multumesc Ciccio pentru ca m-ai demis cu 60/60 FP ;) macar daca vorbeai inainte cu mine si ma anuntai ... nu sa ma trezesc ca intru pe server si nu mai sunt in factiune :| dar asta este... acum inteleg de ce se spune The Tsar Bratva factiune pasnica :P

Multumesc Ciccio pentru ca m-ai demis cu 60/60 FP ;) macar daca vorbeai inainte cu mine si ma anuntai ... nu sa ma trezesc ca intru pe server si nu mai sunt in factiune :| dar asta este... acum inteleg de ce se spune The Tsar Bratva factiune pasnica :P

Miska,factiune pasnica asa cum e ea,dar se vede ca tu nu ai caracter de The Tsar Bratva.

Daca aveai,stateai mult mai mult printre noi.Si cine esti tu sa il judeci pe Ciccio?

Ai ajuns la stadiul lui ca sa ii vorbesti asa?

Dupa ce ca Ciccio ofera sanse multora de a realiza ceva in factiune,tot voi sunteti cu gura mare.

Ce recunoscatori ii sunteti...

Data viitoare nu te mai chinuii sa aplici pe aici ca na,noi suntem factiune pasnica si nu e de tine.

Tu esti cu mafiile,aplica in Avispa daca noi nu suntem de nasul tau.

Toti faceti asa.Cand intarti: "Mamaa,multumesc Ciccio pentru sansa acordata.Nu o sa te dezamagesc..." si dupa,cand sunteti demisi,tot voi spuneti ce spuneti...

Nu mai am nimic de spus.

Bafta in game!

Salut Tsar.

In primul rand vreau sa va felicit pentru cele 2 turfs pe cale le avem in acest moment.Trebuie sa luptam pentru ele si sa le dovedim tuturor ca nu suntem asa cum multi ne spun.

In al doilea rand,vreau sa va spun Noapte Buna Tuturor!

Pentru mine a fost o zi luunnngaaaa si trebuie sa ma odihnesc oleaca.

Ne vedem maine in game.Pana atunci...Good Night All !

Salut Tsar.

In primul rand vreau sa va felicit pentru cele 2 turfs pe cale le avem in acest moment.Trebuie sa luptam pentru ele si sa le dovedim tuturor ca nu suntem asa cum multi ne spun.

In al doilea rand,vreau sa va spun Noapte Buna Tuturor!

Pentru mine a fost o zi luunnngaaaa si trebuie sa ma odihnesc oleaca.

Ne vedem maine in game.Pana atunci...Good Night All !

Noapte buna si tie roberta :> 1 turf e datorita mie, nu ? :)) mi-ai putea da cam 500k, nu ? =))

Noapte buna si tie roberta :> 1 turf e datorita mie, nu ? :)) mi-ai putea da cam 500k, nu ? =))

AND65,ce vesel esti :))

Daca tu zici ca 1 turf e datorita tie atunci Felicitari si Multumim.

Cat despre aia 500k...

Iti dau 500k dar amenda daca vrei :>

Facem? :)

Salutare familie !

As dori sa felicit 4 membri ai acestei familie cu un rank nou! Va doresc sa aveti an continuare numai clipe fericite si de neuitat.

Edited by MC1

Salutare familie !

As dori sa felicit 4 membri ai acestei familie cu un rank nou! Va doresc sa aveti an continuare numai clipe fericite si de neuitat.

Ai dreptate MC1.

Merita felicitati pentru obtinerea acelor rankuri.

Sper sa ramaneti printre noi mai mult timp.

Impreuna suntem Bratva!

Salut familie m-am gandit sa postez tinta pe care o folosesc deoarece multi dintre voi ma intrebati cum arata aceasta http://postimg.org/gallery/97wu2dig/3ae25078/ cu tinta asta parca am AIM dar nu am este foarte buna la toate armele sper sa va placa.Linkul de download nu il am,tinta asta o am de la subliderul nostru [RTS]Lion daca o vreti rugati-l pe el sa v-o daruiasca

Buna Seara/Buna Dimineata Bratva!

Nici nu stiu cum sa ma exprim :))

Am ajuns si eu in sfarsit acasa.

Ne auzim maine dupa ora 16:00.

Astazi (22.02.2014) la ora 12:00 este meciul decisiv.

Daca batem Timisoara ne calificam in semifinala.

Sper sa avem noroc.

Pana atunci,Bafta Tuturor !!!! :)

Buna Seara/Buna Dimineata Bratva!

Nici nu stiu cum sa ma exprim :))

Am ajuns si eu in sfarsit acasa.

Ne auzim maine dupa ora 16:00.

Astazi (22.02.2014) la ora 12:00 este meciul decisiv.

Daca batem Timisoara ne calificam in semifinala.

Sper sa avem noroc.

Pana atunci,Bafta Tuturor !!!! :)

Bafta fratioare, ne vedem la 16:00, salp@

Salut baieti . M.am simtit minunat alaturi de voi timp de 12 zile . Cea mai "familie" unita . Tineti.o tot asa si bafta la turfs . LV trebuie sa fie al vostru . Nu voi aplica in alt gang , vreu sa ma reantorc dupa ce voi realiza ceva intr.o factiune pasinica . Am primit un minunat cadou azi de ziua mea :)).

Cu mult respect sartexx!!

Salut baieti . M.am simtit minunat alaturi de voi timp de 12 zile . Cea mai "familie" unita . Tineti.o tot asa si bafta la turfs . LV trebuie sa fie al vostru . Nu voi aplica in alt gang , vreu sa ma reantorc dupa ce voi realiza ceva intr.o factiune pasinica . Am primit un minunat cadou azi de ziua mea :)).

Cu mult respect sartexx!!

Neata Bratva!

Sa aveti o dimineata cat mai frumoasa.

Sartexx,La multi ani frate si bafta!

Sa nu uitati sa veniti la war-uri.

Impreuna putem ;) !

Astazi (24.02.2014), la ora 15:00 vom organiza o activitate impreuna cu Taxi San Fierro .

• Toată lumea care va fii on la ora precizata mai sus este obligată sa aştepte in linie in HQ .

*Prezenţa este obligatorie.Cine va fii on si nu va venii va fi sancţionat !

Edited by Skipper Jupanul

Noapte buna Bratva.

Ma bag la somn ca maine am meci in deplasare la Craiova,,

Imi revad orasul natal :))

Va saluta Bessy si aveti grije de voi.

Noapte buna & Bafta ! :)