Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

PS : sniper nu poate face post , nu poate intra pe forum .(de la reportul lui luck.xd pentru pitbull)

Avem noroc ca sniper89 nu stie sa intre pe forum/site, in caz contrar aveam toti AV/FW.

Edited by Peaceful

@@Peaceful,Scuze ca postez aici.

Stiu sa intru pe forum/site stai calm doar ca am facut mai mult de 10 posturi intr-o zi de aceea l-am rugat pe luck sa posteze in locul meu.

PS:Cum i-am spus si lui sarpe: nu o sa mai aveti probleme cu mine va las in pace stati calmi.

Toate alea stiti de ce le-am facut ? Pentru ca si eu la randul meu am primit FW si n-am facut nimic.

@,Pot fi si baiat bun dar si baiat rau,

Doar tu si sarpe stiti de filmuletut ala de ieri dar dupa cum am spus si mai sus nu-ti mai fac post.

Sarpe e baiat de treaba, am meritat postul facut de el.

Este posibil sa iau un FW dar pe asta il merit, nu ca celelalte 2 luate din nimicuri.

Inca odata scuze ca postez aici dar am vrut sa va spun ca va las in pace.

@@Peaceful,Scuze ca postez aici.

Stiu sa intru pe forum/site stai calm doar ca am facut mai mult de 10 posturi intr-o zi de aceea l-am rugat pe luck sa posteze in locul meu.

PS:Cum i-am spus si lui sarpe: nu o sa mai aveti probleme cu mine va las in pace stati calmi.

Toate alea stiti de ce le-am facut ? Pentru ca si eu la randul meu am primit FW si n-am facut nimic.

@,Pot fi si baiat bun dar si baiat rau,

Doar tu si sarpe stiti de filmuletut ala de ieri dar dupa cum am spus si mai sus nu-ti mai fac post.

Sarpe e baiat de treaba, am meritat postul facut de el.

Este posibil sa iau un FW dar pe asta il merit, nu ca celelalte 2 luate din nimicuri.

Inca odata scuze ca postez aici dar am vrut sa va spun ca va las in pace.

Rautatea nu are margini. Ti-am zis ca se va intoarce soarta impotriva ta.

Acum ca ti-ai spus "oful" te rog sa numai postezi aici.

ON; Neata Bratva ce faceti?

Salutare Tsar Bratva!!!

Ce faceti??

Vad ca tovarasii nostrii din pimps incep cu posturile,nu-i nimic am gresit asta e nu mor pt un AV.

Dar vad ca eu am renuntat sa le mai fac probleme,si eu puteam sa le fac posturi am ss-uri cu o gramada de suicide,parasirea zonei,abuz de heal,dar mi-am zis "Ba nu le mai fac probleme ca ce rost are,e totusi un joc si poate nu e sa faca nici ei"dar cand colo ce vad 10000 de posturi.(Mesaj pt SP):

||Fratilor nu v-am facut post pt ca sunt amic cu cativa membrii de acolo si din respect pentru ei am renuntat sa va fac probleme dar vad ca voi incepeti iar cu posturile,nu-i nimic de acum stau 24/24 cu bandicam on si pe care il prind POST numai discut,adica sunt de treaba si incerc sa fac sa fie bine si tot voi sariti cu postu.De acum incep iar cu posurile si sa vedem daca va convine.||

Debea astept war-ul de maine

Bafta TTB ne vedem mai tarziu in game!!

Dam teroare maine la war.