Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Andrei1s,@, @, Ma ce-s cu demisiile alea?Inteleg ca nervii de la war influenteaza la unele decizii, da` nu va prostiti si retrageti-le pana nu le-a vazut Sarpe.Si ce daca am pierdut 1 turf?Nu e sfarsitu` lumii inca.Sarpe o sa revina si o sa demita toti inactivii si vom avea turfuri.La urma urmei..Fiecare gang are vremuri grele, trebuie sa trecem peste ele nu sa ne dam batuti in topicul de demisii..

@@Andrei1s,@, @, Ma ce-s cu demisiile alea?Inteleg ca nervii de la war influenteaza la unele decizii, da` nu va prostiti si retrageti-le pana nu le-a vazut Sarpe.Si ce daca am pierdut 1 turf?Nu e sfarsitu` lumii inca.Sarpe o sa revina si o sa demita toti inactivii si vom avea turfuri.La urma urmei..Fiecare gang are vremuri grele, trebuie sa trecem peste ele nu sa ne dam batuti in topicul de demisii..

in cazul meu, era bine daca era facuta la nervi, dar din nefericire numai am nervi pt asa ceva :)), cum am spus si in demisie, imi pare rau pentru cei care inca sunt trup si suflet pentru aceasta mafie, am fost si eu ca ei, dar eu deja mi-am pierdut toate sperantele. Cred ca e blestemata mafia asta =)), pacat.

Ma crezi ca e facut la nervi! :D, nu mai suport persoanele care au ramas in TTB,inainte era altceve,oamenii isi dadeau silinta si erau activi,acum la toti le e totuna multi stau aici ca sa faca rank 3 si nu le pasa de war,activitati,familie!

Edited by MC1 VIP

NU va mai dati demisia ca nu rezolvati nimic, ati venit aici sa il ajutam pe Sarpe.Sarpe nu ne-a lasat nicio data la greu, ne-a inteles si ne-a ajutat si acum voi vreti sa il parasiti????Intradevar nu avem turf deoarece suntem putini dar totusi am putea lua turf daca ati asculta si ati sti sa mergeti la war.Eu cum pot sa fac +??? NU colegii iti controleaza arma, TU o controlezi.

O sa ne ridicam si o sa luam si noi turf, dar daca va dati batuti asa usor.......

Azi avem numai un war, tratati-l serios nu ca pe o joaca, WARUL NU E 4 FUN.Faceti bine si ascultati.

Salutare!Cine a dat fratilor atack iar in LS ?Sa se duca la war cine a dat , ca eu nu mai vin ... Saptamana asta numai in LS au fost atack-uri . Noi nu castigam niciun turf in LV si vreti sa luam turfs in LS. Cum am mai spus, sa se duca la war cine a dat atack.

Noapte buna , ca deja am nervi.

Edited by NariaM Legend

ESTE MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am prins attack pe HQ si pe turfu de langa, asa ca faceti bine si veniti TOTI la war

sa luam zonele astea odata.Ce tare ca am prins :))

Ok, deci ne vedem maine la war.

O seara placuta va doresc!

Noapte buna TTB!!

ESTE MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am prins attack pe HQ si pe turfu de langa, asa ca faceti bine si veniti TOTI la war

sa luam zonele astea odata.Ce tare ca am prins :))

Ok, deci ne vedem maine la war.

O seara placuta va doresc!

Noapte buna TTB!!

GG.

Mi-ai luat-o inainte.

Cand sa dau attack am vazut ca erau deja la upcoming.