Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

bicicleta cu roti ajutatoare, sau... ? :)) 15km :O parca ai mers 200km asa te lauzi pe forum :))

Cum sa nu fie ceva de laudat?!

Rares nu sta pe afara 15 minute dar minte sa mearga cu Bicla 15 km :))

Respect RaresNr1 ;)

Edited by rTn Sidorov

Felicitari pentru war-uri 4/4 ,BRAVO.Sper ca si maine sa castigam tot!

Felicitari!

Pe primele 3 le-am castigat cu usurinta dar la ultimul ne-am cam prostit toti!

Mereu impreuna castigam!

Nu trebuie sa mergem in ei.Stam grupati si ii lasam pe ei sa inainte ca in felul asta ii curatam mai bine decat sa mergi rambo printre 3-4 inamici.

Sper ca si maine sa ne descurcam la waruri!

Avem 4 wars deci intrati in game!

Edited by rTn Sidorov

Servus Bratva!

Re all , back de la sc.

Bafta sarpe , mi-a facut placere sa te am ca si coleg / lider

O sa ne fie in continuare coleg!

O sa ramana ca Rank 5 daca ii permite conducerea serverului :P

Salut Bratvaa

am borred

Victorrr is bacck :D

Sarpe a fost unul din putinii lideri care a impus respect si care a ridicat factiunea la un nivel mult mai inalt decat era.A meritat functia din plin si cu siguranta si-a facut treaba excelent.Imi pare rau ca se lasa de aceasta functie, dar asta e...Nimic nu-i vesnic.Sper sa ramana rank 5 si oricine ar lua lider ii doresc multa bafta si sa faca treaba buna, la fel ca Sarpe.

Salutare Bratva!

Mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi , aici mi-am facut cei mai multi prieteni si cu siguranta(sper) ca vom ramane prieteni.Nu ii bagati in seama pe obositii de pe server care zic ca "Bratva e factiune pasnica" ... /top ,nu are rost sa-mi exprim parerea despre ei pentru ca o stiti cu totii:))

Cu siguranta voi reveni in TTB daca mare parte din voi va ramane tot aici,nici o alta factiune nu are ce are bratva si anume niste playeri care stiu sa se distreze , cu care ai ce sa vorbesti si pe care ai cum sa te bazezi la nevoie.

Mult succes cu factiunea pentru viitorul lider , sper sa fie din factiune ,nu un alt pusti frustrat.

...multe de spus

Sovietnik( andreyro97--[RTS]Lion---[AIM]LioN-- [uS]LioN) 28.08.2013 --- 30.09.2014.

@, Bafta man!

Tu esti unul dintre prietenii mei de baza din acest joc.Sper sa nu uiti asta!Cu tine m-am inteles mereu,si la bine si la greu,si la nervi si la distractie..Imi aduc si acum aminte toate nazdraveniile pe care le faceam impreuna..am ceva poze dar nu le pot arata in public..Imi pare rau ca te retragi din aceasta familie dar la toti o sa le vina timpul de a o parasi.Sper ca o sa te intorci cat de curant inapoi la Factiunea Mama si sa ne distram ca pe "timpuri".

Bafta mai departe LioNab si tinem legatura :*>:D<<'>

Unul din SS-uri :

(Mareste imaginea si check Descriere Biz)

CxR4Q5b.png

Remember RobiBertO & Sidorov! :*

Salutare bratva.

Ma bucur ca am revenit inapoi , aici unde imi este locul.

Sarpe nu am apucat te cunosc ca lider , dar inainte sa iei lider cand eram si eu in factiune ai fost si esti un tip de nota 10 , pacat ca nu poti sa te ocupi de aceasta factiune superba , sper sa poti ramane cu noi.

Lion ce pot sa spun , ma bucur ca te-am cunoscut si destul de bine si sper sa ne mai auzim prin game.Bafta cu ce vei face in viitor!