Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, D'aia m-am mutat eu la un profil sportiv, am fost la al 2-lea liceu pe orasul meu, ce-ai ma =)))) am ramas la 3 materii din prima nu-i de mine. Acuma dau la romana grografie si istorie la bac. M-am ferit de chimie, franceza, mate :D

Si eu sunt la liceu bun.

Voiam si eu sa ma mut in Liceul Sportiv da nu m-a lasat mama ca cica am medie mare...am intrat in Liceul asta cu 9,64 si ma duc in liceu cu medie de intrare 5+.

@, Asa am facut eu fratemiu, mam luat dupa parinti. Fa ce crezi tu ca-i mai bine pentru tine, nu ce vor ai tai ca nu ei se duc la liceu tu. Si acuma regret si eu si ei ca m-au obligat. Acuma fac ce vreau eu, am 18 ani nu mai au ce sa-mi zica daca vreau sa ma duc la un liceu mai bun dar tot pe un profil gen filologie sau stiinte sociale acuma ma sustin.

Bai fratilor ce facem ma nene au ajuns iar RDT sa ne puna probleme ? Sa nu va vad ca incepeti cu dastea "Pai ei erau nus cati si noi nus cati " Sa va amintesc ca noi cand am inceput nu eram 40/41 eram 15-20/41 Si am luat un sfert din Las Venturas ! E adevarat au iesit multi de atunci dar asta nu inseaman ca erau oameni echipa .

Voi nu intelegeti ca pe acest model nou de war , trebuie sa te ajuti foarte mult de masini sa atacati din toate partile niciodata pe o singura zona nu mergeti ca oile unu in spatele celuilalt , Am vazut ieri o faza de imi venea sa imi dau demisia instant . M-am bagat dupa un copac la war si 6 MEMBRI DIN MAFIE au venit langa mine . Era clar ca 4 din ei au murit instant pentru ca acel copac nu era cat OANA ROMAN SA NE TINA PE TOTI . Asa ca va dau un sfat , N-am dat pana acum sfaturi ca ma gandeam sa ies dar decat sa ies de aici sa merg in Verdant sau 69 Sa vad cum rup "Colegi" codurile mai bine lasa . Deci fiti mereu cu ideea voastra . Karim va zice " Stati in zona X dar el zice sa stati in zona nu sa stati unu langa altul in aceea zona . Ce puteti face atunci ? Va zic eu . Luati o masina doua de exemplu Premier . si le trageti putin mai in lateral in caz de ei intra in ce-i de unde a zis Karim voi sa ii luati din laterale ! Voi trebuie sa va faceti in mintea voastra un plan cum si ce trebuie facut .Karim zice voi faceti ce zice el dar cu planul vostru . Credeti ca Karim va zice de nebun sa stati acolo el stie ce face dar el crede ca voi mai si ganditi nu sunteti niste robotei care se misca dupa sef in toate directile . Voi nu ati observat ca multi din RDT fac asta? Dar bine multi dintre ei nu dau nume mai au si No recoling se vede clar . Dar lasam asta noi treubie sa avem planul nostru mereu . Si inca ceva LA WARURI NU MAI FITI DISPERATI DUPA BESTURI CA NU VA PUPA NIMENI IN FUND PENTRU ELE ESTI BUN CAND AI SCOR MARE SI MAFIA PIERDE ATUNCI DAI DOVADA CA ESTI BUN NU CAND MAFIA CASTIGA CU 15-0 SI TU TE BUCURI DE BEST ! NU VA MAI BAGATI IN FATA COECHIPIERILOR CA EI POATE TRAG DUPA CINEVA SI TE BAGI TU SI MOARE FITI MEREU ATENTI ! GENTILI PE MAPA . Atat am avut de spus in caz de este vro greseala a fost scris de pe telefon . O sa apara repede critici deci ma astept la orice . LV MARO BRATVA RULLZ.

Seara buna Bratva!

Felicitari pentru warurile din seara aceasta!

Maine o sa fie Las Venturas MARO!

Sper sa fim cat mai multi on si sa le aratam si celorlalte mafii ce inseamna The Tsar Bratva cu adevarat!

Felicitari pentru waruri, azi a mers binisor.

Maine sa fim cat mai multi ca avem de aparat 2 zone foarte grele, si anume HQ Pimps si RDT. Si desigur sa ii batem si pe Verdant. Hai cu 35 online !

#noaptebuna

:)) om trece cu bine si de bac , daca am luat bacu la mate sunt cel mai fericit ca romana si chimia sunt lejere pentru mine.

Nu numai pentru tine.

Daca iau macar un 5 la mate e perfect.

La romana si geografie iau peste 6 fara discutii.

Decat la Mate mi-e frica ;)

Ce va plangeti ma, iei 5 la mate, iei 8 la romana si 9 la info, si te-ai rezolvat...

Ce tot va plangeti atata de bacu la matematica ma ? :)) Doamne , cat de logica si usoara poate fi matematica ... daca n-ai invatat la timp normal ca nu prea intelegi si te chinui cu 5 :)) .. pune-ti mana pe carte macar acum in clasa a 12a

Seara buna Bratva!

Se pare ca nu o sa ajung la primul war.

Am ceva probleme cu laptopul insa sper sa ajung la al II-lea war.

Succes la war.

Dati cu talent.

LV Maro! !!

Locul 1, numai 1,

Tsar Bratva pe locul 1.

Nu dam un pas inapoiiiii.

Las venturas e pentru noi.

Maro e acum Las venturas

Voi veniti si ne acuzati

Pimps si red dragon

Voi nu aveti loc pe tron

BINE BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA b@b@$$ LOCUL 1.

Locul 1, numai 1,

Tsar Bratva pe locul 1.

Nu dam un pas inapoiiiii.

Las venturas e pentru noi.

Maro e acum Las venturas

Voi veniti si ne acuzati

Pimps si red dragon

Voi nu aveti loc pe tron

BINE BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA b@b@$$ LOCUL 1.

Acuma avem si cantareti prin gang :)))

Seara buna Bratva!

Intrati la naiba in GAME macar la WARURI daca vreti LV MARO!

Daca nu puteti intra in joc nici la waruri...Pai atunci nu o sa VEDETI LV maro nici la PASTELE CAILOR!