Luna Decembrie aduce pe serverele RPG Advent Calendar. Detalii aici.

 Anunt despre rapoarte de activitate, reguli sublideri, waruri sarbatori, legalizare moduri. Cititi aici.

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

i7 DauMagie

Donator
 • Content count

  1252
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

117 Extraordinary

About i7 DauMagie

 • Rank
  The chosen one
 • Birthday 06/17/96

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Buzau

Contact Methods

 • Yahoo
  Merlin.arth
 • Skype
  F1x_merlin

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 • RPG1 Nickname
  i7.

Recent Profile Visitors

2942 profile views
 1. Tocmai D-aia am spus ca tu ca mine N-ai fost. E ultimul post de genul asta când ma cobor la mintea ta. Daca nu ti convin regulile acestui topic se rezolva. Se Închide topicul 3-4 zile și gata. Asta cu " te pupa vanhelsing" M-ai omorât:)) poți sa ma pupi jos daca tot te ai oferit;) Salut și sper sa ne auzim cu bine,
 2. Prietene, eu ca tine am fost. Tu ca mine N-ai fost crede-ma. Lasa talentele mai jos ca nu ne tragem de sireturi, am tot dreptul sa scriu aici când vreau. Mai multe nu ti mai zic ca N-are rost.
 3. Invoire respinsa, las-o pe Alina in pace si stai la antrenament. O sa stai 1 an cu rank 2 !!! S@L P@ Pwp Jewoos #DauMagie !
 4. Termina cu double post, ai butonul edit. Chiar daca dai edit tot se vede ce ai de zis Valabil si pentru voi, aici nu e topic de off topic Daca nu pricepeti incercati sa cititi/traduceti titlul.
 5. \ Ok, e cel mai bun lider de la 69 pier de pe rpg3. Nr 1 Dober Tot asa,
 6. Oare când o sa apăra un lider serios, care sa se țină de treaba? Și sa nu vina doar de dragul de a avea funcția in istorie .... încă aștept de când am plecat pana acum nimeni care sa facă ceva remarcabil.
 7. Sa nu exageram, cum sta treaba cum turf-urile ? Dar cu gang-ul ?
 8. Daca toti faceti un efort sa felicitati membrii acestei liste, macar incerci sa mai scrieti si voi ceva nu doar copy/paste la post-ul de mai sus.
 9. Termina cu post-uri de genul asta, acest lucru este valabil pentru toti. Asta in caz ca nu vreti topic-ul closed 1 saptamana
 10. Pe langa faptul ca esti slab, si ca ai niste moduri de caca*, te rog sa nu mai postezi astfel de treburi pe topic-ul dedicat discutiilor dedicate 69 pier mobs. Multumesc de intelegere.
 11. Felicitari tututor.
 12. Dumnezeu sa-l ierte, chiar daca nu ne suportam. Sper sa si gaseasca linistea sufleteasca in noua lui casa.
 13. Invoire respinsa treci la war sau Fw!!
 14. @, Eu am jucat numai in 23 fps si nu ma plangeam. Scoate-ti modurile inchide toate aplicatiile. Da-ti gta-ul pe low.
 15. N-am nevoie de cont , am contul meu ) As revenii dar doar cand mi s-o schimba tura permanenta de dimineata. Ca eu acum lucrez numa in schimbul 2. Vezi ca, cu rank 4 vin si responsabilitatile o data... Ma rog acum rank 4 e ca rank 1... Nu mai are niciun haz, inainte cine avea rank 4 era baiat. Pe rpg1 am stat 7 luni pentru rank 4