Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza...

Aseara totul a fost dezastru, incepand de la un limbaj de copii fara cei 7 ani de acasa pana la cele 2 war-urii pierdute, urat sincer, uni va bateti joc si alti incearca sa ajute.

Neata baieti ! Eu am ajuns la servici , ne vedem diseara la war , o zi buna ! ( cei care au injurat aseara a se pregateasca , voi incepe cu fw ca nu se mai poate , unii dintre voi chiar va bateti joc ...)

Edited by South Dragos93n

Sa iesiti pentru un FW la war e greu.

Intr-un fel ii dau dreptate si lui Sidorov,ieri nimeni nu a ascultat,toti ati mers de capul vostru,v-a durut in ....

Astazi la war-u cu RDT v-ati dus in paralel cu ce a spus Sidorov/Katzuno,si daia am pierdut.

Pai ma frate,voi nu ascultati,doar rambo va duceti.Sincer eu va dadeam 2 pagini de FW-URI la toate warurile

*@Nu pup,am fost si eu rank 5,am organizat 5 luni waruri,dar nu am vazut ca voi,LA VTB RAMBO=FW.pe *era* lui levy

@@R A Z V A N Y S, Eu stiu cum se juca la Levyy , fiind prieten bun cu el in realitate si pe joc , iti convenea regimu bine , nu iti convenea puteai sa pleci , nu era nimeni tinut cu forta .

Nu se facea rambo se juca numai organizat, si am mers numai cu masinile la wars , inclusiv pe vechea metoda .

La waruri lejere ne spunea ca putem sa facem ce vrem ... asta e , nu ma suparam daca luam fw din orice altceva , dar asta a cam umplut paharul meu cu rabdare ...

Peste tot sunt momente grele , acuma a venit si randu nostru , cum eu am venit in reconstructie acum e momentu sa ajut eu la refacerea ei.Membrii care am ramas vom face o treaba buna , sa reusim sa nu pierdem hq in 15 membrii si o sa fie beton sa nu ai rdt sau pimps tot lv.

Aveam de gand sa luam LV, sa nu se mai zica ca TTB este o factiune pasnica. Acum asta e, liderul a vrut el sa demonstreze nu stiu ce. Pot sa zic ca am luat FW pentru ca fac + la war. Aici se incheie cariera mea in TTB va salut si SUCCES. Sido, ti-ai batut joc de munca lui Katzuno. S@L

Salut,bafta celor care au plecat,cand nu ascultati v-o luati in cap,cand va da FW spuneti ca este Sidorov rau si ca nu stiu mai ce,ma rog,unii iti bat joc de munca liderului. Am vazut ca se dau amenzi,dar cand se da bonusurile pentru + de la war? ( http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/2038) trebuie sa primesc aproape 1k + nu mi se pare normal sa platim 20k pentru ca nu am fost la un WAR si sa nu primim salariu.

HeLLo Bratva...

Diseara luam si noi ceva ? Facem si noi ceva bun sa stergem sapt. asta urata de war-urii ? Ascultam si noi in al 12-lea ceas ? Lasati fitzele si varsta aia de 13 ani deoparte si invatat sa va respectati intre voi si sa ii respectati pe cei mai in varsta fata de voi...Eu zic ca facem treaba daca ascultam, in fine ne auzim diseara la war, ma bag la o joaca!