Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

E culmea cu voi. Aproape că regret că am intrat aici. :| Eu am venit cu gandu` să creăm un gnag unit, frumos, să se lupte la cucerirea oraşului, dar văd că, până şi ăia vechi pleacă Oricum, e jale la waruri...:)) Cam profitaţi fără SIdorov on >.<

Salut baieti, ne auzim la waruri.Asta e acum, 1 an de zile numai asa am fost (in RDT) asa ca nu-i bai.O sa ne revenim cand o sa dispara toti inactivii si o sa fie loc pentru altii, poate nu mai buni, dar activi.

Salut baieti, ne auzim la waruri.Asta e acum, 1 an de zile numai asa am fost (in RDT) asa ca nu-i bai.O sa ne revenim cand o sa dispara toti inactivii si o sa fie loc pentru altii, poate nu mai buni, dar activi.

+1, are dreptate grasu` :)).

Să fiţi on la waruri!

Ba oameni,ba ...,voi nu stiti ce e ala war,voi doar sa jucati def dupa pe cladiri/dupa o masina poate iau si eu un kil,no?

Daca ati vazut ca 20 avispa sunt pe autostrada duceti-va ma cu masini in ei 4 in masina si omorati 2-3 avispa,si tot asa toti pana mor ca ei vin greu,dar voi?VOI CE ATI FACUT?PE cladiri,faceati 1/2 kiluri,daca le faceati si palea si dupa muriti,avispa venea pe auto si tot venea.

Daca vi s-a spus LA AUTOSTRADA IN EI CU MASINI,VOI CE DRACU CAUTATI LA CASE?Sunteti de necrezut,in niciun gang n0-am vazut ca voi,sunteti palete,nu stiti ce a ala deagle sau m4?Ce cauti in gang?Du-te in Factiune Pasnica.Va bateti joc de munca unora..Ce e atat de greu sa intrati in ei?Va doare burta sau capu ala sec?Jucati ma si asa def in alte gangurI(sp/avispa/gsb/vtb) sa vedeti cum zburati.Profitati ca suntem doar 27 si Sidorov nu mai acorda FW-uri?Eu daca asi fi in locu lui,dadeam FW-URI pana la ultimu membru.*Mai bine sa pierd un war cu 5 membri la war ,sa am o scuza decat cu voi*.

Edited by R A Z V A N Y S

Buna Dimineata prieteni ! Se pare ca trebuie sa o luam de la 0 . De aceasta data sa speram ca va fi ceva mai multa organizare , cautati oameni cu experienta si bun simt si totul o sa fie perfect ! Sa aveti un inceput de weekend cat mai bun .