Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noroc baieti ! Nu aplica nimeni deoarece au vazut ca in ultimul timp a fost un haos total .... Ca sa atragem lumea trebuie sa facem evenimente targuri etc ! Trebuie sa ne facem vazuti . Eu nu pot face prea multe deoarece sunt in fiecare zi la servici , de dimineata pana seara ..

HeLLo Bratva...

South Dragos93n asa e dragos trebuie sa fim cumva vazuti, eu am dat mereu AD-URII si to sa mai dau insa vad ca nu se aplica, trebuie sa facem ceva ca de sapt. ce vine sa revenim si noi cu war-urii.

TheBestGooD nabsu se bate singur cu ei diseara :)))) eu as veni dar sunt la munca, la o caterinca mica merge, oricum sunt pentru 4Fun sapt. asta! :* bafta plec la munca ne auzim diseara.

@TLG kraft: Incercati mai multi , dati 5-6 playeri requestevent odata ,''by The Tsar Bratva'' la sfarsit . Iar daca banii sunt o problema anuntati-ma .

Cititi prima pagina a acestui topic (regulamentul) , aveti grija la cum postati . Nu vreau sa ne inchida topicul sau sa fiti sanctionati.

Ba daca tot dati attack dati frate pe HQ stam frumos la balcon.Da numai dati pe alte zone nu prinzi attack pe HQ nu dai si gata

Ba daca tot dati attack dati frate pe HQ stam frumos la balcon.Da numai dati pe alte zone nu prinzi attack pe HQ nu dai si gata

Ei is mai multi numeric decat noi, pot face influenta usor.

Salut Bratva, nu mai am postat de mult pe aici, ce faceti?|