Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut băieții și Max, Katzuno, ce faceți băăă?

Ne pune și noi pe venit la waruri de luni? Facem și noi LV-ul MARO?

3 lei cine vrea să posteze pe pagina asta.#Șăf

Edited by AIM sNaKs2000

Welcome tuturor celor noi (re)veniti! De maine ne apucam de waruri serios, pentru ca avem cu ce si cu cine! Discursul lui Katzuno aproape m-a facut sa plang, pacat ca a facut exces de capslock :))

Bravo pentru atacuri,

Noapte buna!

Daca o sa fim in numar mare prezenti avem sansa sa le castigam pe ambele.

Am mai terminat unu, dar s-a buguit la final si na..tot il postez

Pe final castigam 8-6 bla bla se intelege

http://captiongenerator.com/30524/dadda

P.S : tot ce este in video este o gluma.

ce le-a zis grasanuL.

Am mai terminat unu, dar s-a buguit la final si na..tot il postez

Pe final castigam 8-6 bla bla se intelege

http://captiongenerator.com/30524/dadda

P.S : tot ce este in video este o gluma.

=)) =)) =)) mooorrr, ce tare a fost :))

Ba LioN dar de unde stie asta ce te intreb eu pe tn la war ma??

Servus Bratva, sunt noul vostru coleg se pare ca azi am inceput cu "stangul" dar nha asta e omu se mai si enerveaza, in fine nu vreau sa imi amintesc, sper sa rupem la war si sa mai luam odata orasul sau daca nu cateva turfuri, vedem noi.

K, o seara placuta si somn usor.

• Nick: [uS]Dragos93n
  • Level: 67+
  • Rank: 5
  • Vechime: (cât timp ai stat în facțiune): 10 luni +
  • De ce dorești să pleci din Tsar Bratva?: Nu vreau sa imi mai fac nervi . Am incercat sa fac ceva dar nu am cu cine . Nu as vrea sa plec dar locul meu nu mai este aici . Nu mai este Bratva care a fost odata . Aici nu exista lider nu exista sublider si nici rank 5 , prin asta vreau sa spun ca nu se asculta de conducere . Eu practic acest joc pentru a ma relaxa dupa o zi de munca nu pentru a-mi strica buna dispozitie .
  • Sunt de acord că voi sta Civil pentru 1 săptămâna în caz că se dovedește că NU am fost membru The Tsar Bratva pt minim 2 săptămâni: Nu cred ca este cazul.
  • Alte precizări?: Seby ..mult succes / LV Maro ! Bratva va ramane factiunea mea de suflet !

Baaaa in sfarsit avem si noi cu cine juca, sa luam si noi cateva turf-uri poate chiar tot orasul si tu iti dai demisia.Care e Bratva aia pe care o sti tu aia care avea 0 turfs si care vinde licente la colt de strada?Mosulica trebuie si noi sa ne ridicam sti ce zic?Nu putem sta cu 0 turfs in permanenta

Edited by AIM K0rS

Salutare Bratva!

Dragos vrea sa spuna ca nu mai e Bratva unde toti se respectau si cuvintul la un rank 5+ era lege,atunci de mult chiar daca nu am avut turf-uri toti eram uniti,eram ca o familie in care toti se ajutau si respectau!.

Salutare Bratva!

Dragos vrea sa spuna ca nu mai e Bratva unde toti se respectau si cuvintul la un rank 5+ era lege,atunci de mult chiar daca nu am avut turf-uri toti eram uniti,eram ca o familie in care toti se ajutau si respectau!.

Ba poate sunt eu uituc dar nu imi amintesc asa bn ca tn MC1, inainte in bratva erau zi de zi amenzi din tot nimicul si fw-uri date aproape aiurea, chiar vrei sa mai fim comunisti de atunci??eu nu imi amintesc sa fi fost uniti, ne temeam de amenzi si fw si eu m-am saturat sa fiu controlat de un rank superior, da ma il respect pentru functia lui dar pe arfisti nu ii suport, pentru mine toate rankurile sunt egale pentru ca suntem oameni, toti suntem la fel. "cuvantul unui rank 5+ era lege" cand?? daca mai tii minte cum urla Gabos la waruri si nimeni nu il asculta, singurul de care ascultam toti era Ciccio nu rank 5+, de cate ori ameninta Karim cu fw? si pe cn interesa?? sau eu, lion, sido, rares, andrei1s si tu, cand incercam sa organizam waru si nimeni nu ne asculta si din motivul asta ne certam intre noi aiurea pentru ca rankul inferior nu ne asculta. ba MC1 nu exista mafie pe acest server si pe intreg sampul in care membri sa asculte de rankul superior.Daca vreti sa fim uniti trebuie sa ne intelegem toti indiferent de rank pentru ca si vorba unui rank inferior trebuie luata in considerare. Trebuie sa ne consideram egali nu ca "ba eu am rank 4 fac ce vreau si daca comentezi iti dau si fw".

PS: Intrebati pe cei din VTB cum facea LioN si Hagen cu factiunea, acolo eram egali toti nu toti arfisti si toti frustrati care se cred superiori pe nimic. LioN si Hagen stiau cum sa se comporte cu membri atat la war cat si in timpul liber.

Edited by AIM PIttbulL07

Ba poate sunt eu uituc dar nu imi amintesc asa bn ca tn MC1, inainte in bratva erau zi de zi amenzi din tot nimicul si fw-uri date aproape aiurea, chiar vrei sa mai fim comunisti de atunci??eu nu imi amintesc sa fi fost uniti, ne temeam de amenzi si fw si eu m-am saturat sa fiu controlat de un rank superior, da ma il respect pentru functia lui dar pe arfisti nu ii suport, pentru mine toate rankurile sunt egale pentru ca suntem oameni, toti suntem la fel. "cuvantul unui rank 5+ era lege" cand?? daca mai tii minte cum urla Gabos la waruri si nimeni nu il asculta, singurul de care ascultam toti era Ciccio nu rank 5+, de cate ori ameninta Karim cu fw? si pe cn interesa?? sau eu, lion, sido, rares, andrei1s si tu, cand incercam sa organizam waru si nimeni nu ne asculta si din motivul asta ne certam intre noi aiurea pentru ca rankul inferior nu ne asculta. ba MC1 nu exista mafie pe acest server si pe intreg sampul in care membri sa asculte de rankul superior.Daca vreti sa fim uniti trebuie sa ne intelegem toti indiferent de rank pentru ca si vorba unui rank inferior trebuie luata in considerare. Trebuie sa ne consideram egali nu ca "ba eu am rank 4 fac ce vreau si daca comentezi iti dau si fw".

PS: Intrebati pe cei din VTB cum facea LioN si Hagen cu factiunea, acolo eram egali toti nu toti arfisti si toti frustrati care se cred superiori pe nimic. LioN si Hagen stiau cum sa se comporte cu membri atat la war cat si in timpul liber.

Ma Pitt eu zic de vremea cand in TTB eram eu si Lion,atunci la lvl 14 cand am intrat eu prima data in TTB,nu erau amenzi si FW cum spui tu,se sanctiona limbajul si inactivitatea,dupa ce au primit pe atunci unii rank-uri mari sa inceput chestia cu comunismul

Calmati va noobilor,iar tu dragos93nab termina cu demisia ca vin la tine in uk s o retragi,ce a fost aseara a fost si gata

Concluzie : sedinta nu se poate tine fara lider si cu katzunabo afk

@, nu e vina mea ca exista regulament facut doar ca aspect.Chiar nu inteleg de ce l-au mai facut, daca nu este pus in aplicare.Cum a fost la gradinita?:>

Nu este momentul oportun sa va puneti demisiile... Acum avem membrii, deci putem sa mancam piept de dragonash si pesti la gratar.

Edited by Peaceful

Buna seara, Bratva!

De astazi aflam cu adevarat cine e mafie si cine nu, norocul sa fie de partea noastra, chiar am emotii pentru war-urile din aceasta seara, sa speram ca o sa se incheie cu bine!

Mai discutam in game.