Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce nasol este week-endul in waruri :)) plictiseala mare.

Abia astept sa incepem noua saptamana si sa mai adaugam cateva pete de culoare.

Abia astept warurile.Daca luam mereu 2x attack, intr.o saptamana e LV Maro

Cand unii dorm, altii din lipsa de ocupatie cauta tot felul de lucruri. M-am gandit ca la wars vegetatia(boscheti+frunzele copacilor) uneori ne cam incurca in a vedea adversarul. Tam tam tam....printr-o mica cautare pe Google am reusit sa mai reduc din vegetatie si pare chiar destul de bine. In afara faptul ca acum orasele arata ingrozitor iar padurile si mai mult, poti vedea foarte bine adversarii ascunsi in boscheti sau dupa coama copacilor.
Pe langa acest mic avantaj, puteti castiga si FPS in joc.

Edited by S a r p e

Abia astept warurile.Daca luam mereu 2x attack, intr.o saptamana e LV Maro

Da, stiu. Doar ca trebuie sa si aparam. E foarte greu sa il luam intr-o saptamana si acum nu trebuie sa ne culcam pe o ureche ca an inceput sa castigam si sper sa ramana aceeasi prezenta la waruri si sa nu apara invoirile alea cu motive banale.

@@S a r p e, zici ca e un oras parasit acum fara vegetatie :)) Pacat ca nu este legal

De ce nu ar trebui sa fie legal sa scoti vegetatia? :|

retrag ce am zis, nu prea sunt intreg la cap :))), modurile care scot vegetatia sunt ilegale, zic eu si am si vazut undeva.

Pfuuu.....nu-i problema imi ia 10 minute sa le schimb.... dar e ciudat totusi sa fie ilegala scoaterea vegetatiei...

Le-am pus la loc, deja mi-e dor de trunchiurile alea :))

http://imgur.com/L5NkCRz&PglQbzr&QkikCfb

P.S. pentru Smith si Snaks, am pus saptamana trecuta un mod cu arme maro ttb, daca va plac alea va pot schimba culorile care le doriti.

Edited by S a r p e

@@S a r p e, E ilegal pentru ca ar fi un fel de wallhack. Eu de multe ori fac scheme cu boschetii aia cand dau magie la waruri, dar printr-un mod foarte ciudat, nush cum adversarii uneori imi dau secunda prin boscheti :))

@@S a r p e, E ilegal pentru ca ar fi un fel de wallhack. Eu de multe ori fac scheme cu boschetii aia cand dau magie la waruri, dar printr-un mod foarte ciudat, nush cum adversarii uneori imi dau secunda prin boscheti :))

Atunci da, e deranjanta treaba asta. :)

@@S a r p e, Oricum, sunt şi alte moduri ilegale. Am văzut într-un clip, o persoană care avea modul următor: În partea stânga a radarului, licăreau inimioarele (hp). :))

Si nu inteleg cum functioneaza si la ce ar ajuta. Oricum, neinteresant... daca nu era pentru digihp nici nu imi bagam cleo. Deci mare amator de asemenea moduri nu sunt.