Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine avem 3 waruri. Sper sa va prezentati in numar cat mai mare. Vreau sa le castigam pe toate 3.

Astazi am mai adus 4 rusnaci. Sper sa ne facem treaba cat mai bine.

Noapte buna!

Da, cam asta te alegi dupa 3 ani de jucat samp!

Cu asta te alegi daca devi bun la arme, risti sa fi banat pe nedrept!

Se pare ca problema a fost din PC-ul meu, nu stiu ce are, dar nu se poate conecta cu team viewer la mine in PC.

Am incercat cu sickk, am filmat tot, si aceasi problema. Nu se poate autentifica.

Acum nu stiu daca o sa iau unban, pentru ca problema a fost din calculatorul meu..

Totusi, aruncati o privire..

http://forum.b-zone.ro/topic/8002-cereri-unbanunban-requests/page-1293#entry4007519

Mult succes in continuare daca nu voi lua unban! Sa ridicati factiunea cat mai sus, si sa puneti suflet la fel de mult cum am pus si eu!

Noapte buna!

MusiQQ eu ti-am urmarit dovezile si se vede destul de clar ca esti nevinovat sa speram ca iei unban eu ti-am dat +1 la cererea de unban deoarece ai avut dreptate si ii rog si pe restul colegilor sa de-a +1.Bratvienilor ce ziceti tragem un spam de ala de 5 pagini cu "UNBAN MUSIQQ!!!!!" eu ma bag, va bagati si voi?? Doamne ma si se vede si chatlogul... ce dumnezeu ma trebuie sa iei unban frate astfel de erori se mai intampla nu e sfarsitul lumii putea foarte frumos sa reea testul sau macar sa inteleaga ca a fost o eroare, dar NU zici ca esti agent secret si trebuie sa fii controlat la sange in 10 sec fereasca dumnezo asa cv nu am mai vazut.....SUNTEM OAMENI BA NU ANIMALE SI ANIMALELE SE INTELEG!!!

MusiQQ eu sper sa iei UNBAN deoarece am vazut cum te descurci ca sublider si iti meriti functia, daca te pot ajuta cu cv /call me si o fac!

Edited by TTB PIttbulL07

Multumesc pittbull. Si eu sper sa iau unban.. Ma.. sti cum e? Daca foloseam coduri si luam ban, sa mor daca ma suparam, nici macar nu mai postam la cereri de unban! Dar cand iau ban pe nedrept.. ca stiu ca nu folosesc coduri.. normal ca iau foc. Daca banul ramane cariera mea pe serverul asta s-a terminat! E total aiurea frate, nu inteleg de ce nu se poate conecta nimeni in PC-ul meu cu TW. Am refacut un test cu Sickk, si nici lui nu i-a mers, dupa cum probabil ai vazut si tu, la dovezile mele.. Asa ceva nu se poate..

BA FRATILOR??? DE CE AR FOLOSI AIM PENTRU UN AMARAT DE +? DE CE SI.AR RISCA FUNCTIA PENTRU UN AMART DE + ? DE CE? EL STIE SA TRAGA. ASTA TOATA LUMEA STIE, DEOARECE ISI MERITA FUNCTIA. HAI SA FIM TOTI ALATURI DE EL SA TRECEM PESTE ASTA. E IMPOSIBIL SA AIBA AIM!! AR TREBUIE SA MERGRM IN FATA LA CASA LU' KELTON SAU CNN LS SA FACEM GREVA: "UNBAN MUSIQQ!!! NOI SUNTEM ALATURI DE EL!!" VA SPUN CA NICI.UNU DIN NOI NU CREDE CA EL AR AVEA AIM. @MUSIQQ SUNTEM ALATURI DE TINE!! UNBAN MUSIQ!! UNBAN MUSIQ!! UNBAN MUSIQ!! UNBAN MUSIQQ!!!!@@@@@##@###@#@##$$$$$#@##&&&

Degeaba ma, merci oricum :))

Se pare ca acest individ a raspuns la cererea de unban negativ

Asta e, cum dracu sa mai joci pe serveru asta ca mafiot? Ti-e si frica sa dai bine cu armele vorba lui AndreyCiubotariu.

Asta e. Imi pare rau ca s-a terminat aici! Cel mai probabil am sa ma las de samp. E prea multa bataie de joc, admini de 12-13 ani, nu dau nume, si tot asa.

M-am saturat pana peste cap, in loc sa baneze codatii, baneaza pe cineva care joaca curat!! Daca Colonelu a fost banat pentru coduri, si el juca curat, ma asteptam si la mine. Eh, cam atat am avut de zis!
Aveti grija de acum, luati aminte de la ce am patit eu, verificati-va team viewerul sa nu dea erori de autentificare, sau sa aveti alte probleme la pc, ca deh asa e B-zone. Daca ai probleme la calculator de care nu sti, iei ban. Frumos ce pot sa spun.

Mult succes in continuare, multumesc tuturor pentru sprijinul acordat, si-mi pare rau ca aici se termina drumul meu pe server. Curand o sa ramana numai cu codatii, iar jucatorii care n-au coduri or sa sfarseasca banati! Bestgood, alege un sub-lider in care sa te poti baza, nu te grabi cu luarea deciziei, noi mai vorbim pe whatsapp.

Cu asta am terminat! Mult succes in game / viata reala! :*