Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hristos a inviat! :*

Ati observat ca ies toti usor usor? Cum vreti voi sa ne facem mai buni cand n.avem membrii. Pestisorii s.au facut 40. Mai avem un singur turd si o sa.l pierdem si pe asta daca nu ne strangem... Chrmati.va prietenii care chiar vor sa ajute, nu sa stea 7 zile si apoi sa iasa...

@@South Max, Cand mi-a zis Destema ca ai fost dat afara nu mi-a venit sa cred , chiar imi pare rau. Cand ai zis ca nu vei lua lider pe /f eu drept sa zic nu te-am crezut dar se vede ca ai gura spurcata .Sunt curios ce ai sa faci cu contul ala ? Unde te duci In hitman ? "REMAMBER ARICIU MAX" Luv u 4 ever

Edited by Blexu

Hristos a inviat! :*

Ati observat ca ies toti usor usor? Cum vreti voi sa ne facem mai buni cand n.avem membrii. Pestisorii s.au facut 40. Mai avem un singur turd si o sa.l pierdem si pe asta daca nu ne strangem... Chrmati.va prietenii care chiar vor sa ajute, nu sa stea 7 zile si apoi sa iasa...

Si normal Ionica, multi dintre actualii membrii au venit sa faca rank aici. Nu inteleg de ce vor toti in mafiile care deja au intregul oras sau au jumate din el. Eu zic ca mai bine intrii intr-un gang care nu are asa de multi membrii si sa incerci sa faci ceva.

@, Eu 2hxvosg.gif, tu ce faci? =))))

@@South Max, Hai fa' ca i-am si facut post. Am facut cu Bogdan "reluarea" actiunii. In video se vede clar ca gloantele vin toate in acelasi loc. Se vede de la modul cu sange. Cand a tras bogdan in mine, gloantele s-au dus in mai multe parti... Sper sa ia ban, e cam enervant.

Aici e video cum a tras Bogdan in mine. Compara-l cu cel a lui LuNg si vezi. No-recoil scrie pe el.

Edited by eS DaryusAndrey2003

Hai salut azi mi-am adus si eu pc de la reparat. 3 Zile a stat saracu la reparat =))

Ce mai e nou? Vad ca am mai ramas 26 in gang..

Nasoala treaba ah ce te injur Bestgood =)) Nu trb sa-mi dai rank cand eram offine vroaim sa fac ss sa postez pe forum.

Dar na,faptu e consumat hai sal ma duc la sala ca n-am putut merge de dimineata si ne auzim pe la 20:30 in game.