Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

YELLOW!

În sfârşit unlock ... :)) acum este mai bine. Băi, v-am spus noua tactiă de waruri acum, încercaţi naibii să ascultaţi şi vom avea de câştigat, nu mai fiţi nobi. Mâine sper să fim mulţi la waruri şi să ajung şi eu.

Ba, ce e asta?! Suntem 40 in factiune dar la war nu sunt nici 20 on. Nu-i de mirare ca a ajuns sa ne bata SP. Aia sunt 35 dar intra la war 25-30, nu ca noi. Daca stiti ca nu puteti ajunge sau va doare in basca, de ce ati mai intrat aici?!

@@TheBestGooD, ba am si eu o intrebare pentru tine, tu esti degeaba lider aici?, vad ca pe la waruri nu binevoiesti sa intrii, dar vrei turfuri, ce vrei sa facem noi in 20 de insi? + daca o sa continui asa factiunea o sa ajunga ca inainte de 20 de membrii si 0 turfuri, noi incercam ne chinuim, dar este o incativitate la waruri, si pe deasupra nici liderul nu intra, de Destema nu mai zic, de cand sunt in factiune doar Sassori, pe Destema l-am vazut 1 singura data on, daca pana sapt viitoare nu refaci ce este sticat imi pare rau dar eu ies.

@@Andrei 13 VIP, N-ai tu treaba.

@@AIM Sassori VALOARE ZEW, Nu te arunca asa, azi au venit rezultatele.Tu trebuie sa sti cum e un examen...cum e sa stai sa astepti sa vezi daca iei sau nu.Best a luat si el bacul si poate s-a dus in oras, doar nu se arunca direct in samp...Sa o luam logic.

Edited by Destema

@, Omul mi a promis ca dupa ce trece saptama cu bacul va intra la fiecare war, fapt ce nu s-a intamplat, daca el nu isi respecta partea lui de intelegere eu nu ma mai chinui aici. Nu cred ca a fost in oras, de ce te-ai fi dus in oras de la 13-15 si nu ai merge cum o fac eu si mai multi altii de la 19-20 cand e racoare si frumos? Nu stiu ce sa zic e alegerea lui cand am vorbit cu Katzuno el mi a spus ca best se va implica, dar nu e asa sunt dezamagit.

Edited by AIM Sassori VALOARE ZEW

Frate, cand erau warurile in intervalu 20-22 ziceati ca a venit vara, iesim si noi pe afara seara si ziua intram, acu de ce nu intrati? Noi ne spargem creerii la war sa castigam un amarat de turf si unii sunt la piscina altii la o bere sau altii nu au chef, fratilor topicul de demisii e deschis, si va spun ca ce a fost azi nu a fost war si daca se va mai intampla asa nici eu nu voi mai veni, nu stau sa fac pe - ca nu vin unii smecheri la war.

Vedeti daca acceptati dupa nume ? A luat ban contul Nicu_Apetrei cu toate ca am pus status update ca a fost furat contul. :)) Am postat aici mai mult sa nu credeti ca am fost eu cum cred altii si in + vedeti si contul cu care facea invoirile si demisiile. Scuze de post, sal. :)

@@South Blacky07, La telecom.

Maine este obligatoriu doar war-ul cu GSB de pe Paramedics LV, celelalte 2 optionale.

Noapte buna, sper sa fiti prezenti maine.Eu mi-am revenit cu activitatea, mi-am terminat treaba.

Paramedics LV Green Street Bloods The Tsar Bratva 13:00-13:30

@@South Blacky07, La telecom.

Maine este obligatoriu doar war-ul cu GSB de pe Paramedics LV, celelalte 2 optionale.

Noapte buna, sper sa fiti prezenti maine.Eu mi-am revenit cu activitatea, mi-am terminat treaba.

Paramedics LV

Green Street Bloods

The Tsar Bratva

13:00-13:30

Vino la phoenicya holiday resort sa ti dau o bere :*

@,

Nu mai eşti membru din The Tsar Bratva, aşa că te-aş ruga ca nu mai postezi în topicul de discuţi, mulţumesc frumos.

Edited by Blexu