Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Blexu, Felicitari nabule. Ai grija de factiune ca te mananc de viu :))

Momentan raman tot aici sa vad cum te descurci tu si cum o sa decurga lucrurile.

Pana atunci, aplicatiile OPEN si rank 4+ Attack.

Blexule, sper sa iei masuri de maine cu cei ce nu vin la wars!

@,

Nu mai eşti membru din The Tsar Bratva, aşa că te-aş ruga ca nu mai postezi în topicul de discuţi, mulţumesc frumos.

Ho suferinto ca ce am facut eu si cat am ras aici si cati prieteni am avut eu nu o sa ai cat stai tu aici , in al doilea rand ai 13 ani , al 3 lea rand nu te ai dedicat deloc factiunii , al 4 lea rand daca erai asa bun si nu se alegea sub de afara zicea ca te ia pe tn , dar zicea ca o sa mi dea doar mie , asta e baieti bafta si vreau sa vad lv maro

Multumesc foarte mult pentru ca m-ati sustinut moral dar si cu voturi !Va iubesc:*

Congratulations bro I hope you make ttb more better and invite more members . You deserve it #lvbrown

@,

În primul rând, nu am 13 ani cum ziceţi voi, am 15. Cică nu m-am dedicat facţiuni deloc? Nici nu am mers în fiecare zi la war. Atunci când îţi pleacă un sub lider sau vine lider nou sau cum s-a întâmplat la noi cu noua regulă sunt slabe şanse să se aleagă lider din înăuntru, toţi lideri vor să ia oraşul şi nu pot aşa bătând din palme au nevoie de un sub lider care au membri buni!

Apropo, eu tot nu înţeleg ce aveţi cu copii mici de ani, acum serios, darius are 12 ani, ionică are 13 e doar un joc oameni buni! Distraţi-vă.

Edited by Blexu

@ ,

Zi-mi greşeală şi poate te cred, înţeleg că nu vă convine că sunt lider, dar votul a vorbit.
Dacă nu vă convine noul lider demisiile sunt deschide! Şi apropo nu mai plângeţi pe aici.
Te înţeleg că eşti supărat că nu ai luat lider dar nu te ţine nimeni în facţiunea asta.
Dacă tot vine vorba de limba romana, vezi că virgula aia se scrie lângă blexu, nu cu spaţiu şi să nu uităm de diacritice.
Aşa "Blexu, te cam bate romana, dar mna eşti lider "
Nu aşa "Blexu , te cam bate romana, dar mna eşti lider "

Edited by Blexu

Salutare Bratva!

Intrati la war-uri!!!!

Cine nu intra v-a fi sanctionat,ca asa nu se face!

Cine nu mai are interes fata de factiune poate sa-si dea liber demisia!!

Ne auzim in joc!!!

@,

În primul rând, nu am 13 ani cum ziceţi voi, am 15. Cică nu m-am dedicat facţiuni deloc? Nici nu am mers în fiecare zi la war. Atunci când îţi pleacă un sub lider sau vine lider nou sau cum s-a întâmplat la noi cu noua regulă sunt slabe şanse să se aleagă lider din înăuntru, toţi lideri vor să ia oraşul şi nu pot aşa bătând din palme au nevoie de un sub lider care au membri buni!

Apropo, eu tot nu înţeleg ce aveţi cu copii mici de ani, acum serios, darius are 12 ani, ionică are 13 e doar un joc oameni buni! Distraţi-vă.

Ultimul post si dupa termin .

Daca vii in fiecare zi la war nu inseamma ca te dedici factiunii la rank ul tau (5) nu organizai deloc , nu incercai sa ti aduci oameni , cum ti am zis daca erai cunoscut si d astea iti dadea tie subleader , dar acum ai luat leader si da votul a decis dar fac pariu ca cei de rank 1 care nu te stiau deloc au votat , daca erau toti on si era si destema pe lista fii sigur ca el era ;)

@@Blexu, ba vezi ca eu in urmatoarele 2 sau 3 zile, nu o sa pot sa intru, plec din tara si nu pot, nu cred ca pot sa intru nici la sedinta, daca pot intru, daca nu chiar nu pot, sper sa pot intra luni la waruri sa ajut cu ce pot, puneam inactivitate, dar vad ca ai inchis topicul.

Daca nu pot intra luni la waruri aratati tuturor cine este The Tsar Bratva + hai sa ajungem si noi pana luni minim 35 in factiune, ati vazut cand suntem mai multi castigam, saptamana trecuta ati vazut am fost peste 25 la waruri am luat 13/16, asa ca in sapt asta hai sa ne depasim si sa castigam toate warurile.

+ 1 sfat celor ce vor sa isi depuna demisia, eu zic sa asteptam putin sa vedem de ce este in stare Blexu, aceasta saptamana, nu a fost una buna pentru noi, dar nu pot sa ne strice niste waruri, trebuie sa ramanem uniti.

Eeee, canci, cu ok tău. MÂINE TOŢI LA ŞEDINŢĂ! De Luni ne apucăm serios de waruri, până Luni sperăm să fim 38.

PS: Terminaţi cu criticele ăstea făcute lui Blexu. În primul rând, el e mai mic decât noi, în al 2-lea rând, e player vechi pe această comunitate, bine... nu foarte vechi, dar măcar are expericât de cât vechi, în al 3-lea rând, Blexu are nevoie de ajutorul nostru, nu să îl lăsăm că de, e nob sau mai ştiu eu ce spuneţi voi. Concluzie, let`s help this nab!!!!!

@@South Max, Uite bovina intra pe sistem :))

Da bravo ba! In game nu intri dar pe forum esti mare gascan =))

Intra in game sa te trag putin de urechi.

Vai curul tau...

#EuNuVinLaSedintaCheckTopiculDeInvoiriActivitatiNabule;)

Salut! Eu sunt noul vostru coleg/sublider, poate ca unii nu ma suportati la cate am facut in RDT... Asta e, dar pot face cu TTB ce am facut si cu RDT. Vreau atat: ascultare la war si activitate. Nu uitati de sedinta. Sall!

Edited by M 1 H 4 1 ZEW

Când vă aud aşa .. "facţiunea nu va mai fi la fel cu Blexu lider" acum ziceţi de m1h41 ... :| Demisiile de tot râsul... în loc să ajutaţi " că tot vă daţi mari şmecheri la arme", plecaţi.. mna, ce să facem :)).

PS: Eu nu am vrut Sublider TTB pentru că am dorit să vină altceva din afară şi să schimbăm atmosfera, dar mna, ce să facem. :) Fiecare face ce vrea.

@@Blexu, ba dc mi-ai dat uninvite? Mi-am pus eu demisia si nu stiu?Imi pare rau, dar eu vruiam sa raman in ttb pe o perioada mare, dar se pare ca asa este. + din cate stiu demisiile le pun DOAR proprietarii conturilor, dar se pare ca asa este. Spre ex daca 1 ii pun demisia lui Destema sau cuiva, va rog nu va suparati e doar 1 ex, tu le accepti.

Nush unde o sa ajungem, o sa vedem.

@Andrei 13 VIP frate eu inteleg ca voi vreti sa mergeti SP, si vrei acum sa faci rau factiunii pe care ati incercat sa o ridicati, dar din pacate nu ati reusit.... Toti stim ca esti prieten la catarama cu .sky, asta e doar o faza sa pareti mai interesanti si sa faceti rau..... Zi-mi tu mie ca ma insel... LAsa, rank mare faci tu si altundeva.

Edited by M 1 H 4 1 ZEW

@, suntem prieteni, dar nu mi se pare normal sa imi primesc uninvite asa aiurea + nu fac asta sa par interesant, dar nu mi se pare normal cu ceea ce a facut, imi da uninvite si tu vrei sa stau cu mainile in san, o sa fac ceva si osa sa vedeti.