Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Max, Ho bai disperatule, una la mana sNrobert nu a avut nici-un banat.

2. la mana invatati sa trageti si sa organizati.

3. la mana TOW TRUCK BRATVA sau mai bine The Taxi Bratva vedeti ca vor astia din SP sa le dati fare 1.

LV MOV SAL MS

https://www.youtube.com/watch?v=uiL8E8xANUI

NO REPORT PLS

1.''la mana'' Daca erai smecher scriai cu contu principal de forum nu iti faceai altu'

2.O sa vedem Luni care gang trage mai bine si e mai organizat

3.LV mov nu o sa mai fie mult timp ;)

Aia din SP sunt asa de saracii incat aduna banii de pe jos de la war , e bataie mai rau ca pe TEC-9 si Combat ,am auzit ca aveti doar 3 de rank 4+ si aia sunt sub-liderul si liderul :)

Din cate am inteles asa va invata liderul sa va faceti alte conturi de forum si sa postati aici, crede-ma ca sunteti jalnicii.

Ba in mod normal nu am nimic cu voi dar sunteti patetici....parca sunteti niste pizde proaste carora li s`a furat iubitul:| Incercati sa puneti problema astfel:

1) Nu aveti organizare pentru ca toti membrii buni au plecat din cauza noului lider.....

2) In loc sa luati atitudine stati si plangeti pe forum.

3) 90% din mafie tine deagle invers.

Din cele mentionate mai sus care credeti ca este? :-?

FreeDub prietene, cand eram in ZEW nu ciripeai si acum ai prins glas? Pe langa faptul ca esti agramat mai tragi si extraordinar de prost. Aveam pretentii la tine ca esti in ZEW dar aparent Snr a ruginit....

Incercati si voi sa va zbateti si sa nu mai plangeti ca niste bocioare aici. Cand venisera sassori si beyond cu trupa era bine nu? Ati luat 5 turf si 5 banati pentru coduri. Daca un lider se descurca si are membri capabili sa poate lua un oras asta nu inseaman ca trebuie sa ii fie scos liderul, da max? Si multi au fost luati la teste si dupa cum vedeti tot degeaba. Daca sunteti incompeteti o sa muriti in anonimat.

PS: Ne vedem pe 18 :*

Edited by Cristi95 ZEW

Băi, în primul rând, nu mai postaţi aici pentru că o faceţi degeaba (oricum aveţi +1 warn). În al doilea rând, voi nici măcar nu ştiţi despre ce este vorba. Dacă stăm să ne gândim, The Tsar Bratva = Corleone, mafia unde se intra cel mai greu, nu oricine ajungea aici, Razvan14 şi playerii vechi pot confirma. Southern Pimps aka = Paterno aka Pateurile. Voi nici măcar nu aveţi habar de ce înseamnă respect, waruri curate, fără să trisaţi.. aveţi în cap doar: "Best" "zew" "turfs" "24/24" "sunt şef" "valoare" şi mai ştiu eu ce aveţi în capu` ăla. Bota a avut foarte mulţi banai, atât pentru coduri, cât şi pentru neprezentare teste TW. Haideţi să ne gândim cum au luat păsărelele LV-ul. Prin abuzuri, prin codaţi. Uitaţi-vă la reports ce i-a ars dre.jr pe abuseri.. se puteau mai multe, dar nu suntem d-ăia să reclamăm. Când Red Dragon Triad aveau Las Venturas, voi, ăştia din SP - păsărelele, plângeau în HQ că vai doamne, au coduri. Am făcut şi eu parte din facţiunea Red Dragon Triad şi vă rupeam mereu cu colegii. Tsar Bratva când a avut Las Venturas 24/24, nu au suferit cum o faceţi voi. Înainte să vă daţi mari "zeităţi" gândiţi înainte de a scoate ceva pe gura aia. Tsar Bratva a avut 40/41, voi? Nimic. ;)) O să vedem noi care au avut mai mulţi codaţi banaţi. Bota, înainte abia făceai +1 acum te-ai dat pe +2 la war, eşti tare.. La discuţii plângeţi că era să pierdeţi LV-ul vs Tsar Bratva... că vai doamne, veniţi repede că ne bat ăştia. Da, avem mebrii noi pe B-Zone în gang care încep să se acomodeze şi să înveţe mai bine să tragă, să se poziţioneze pe zone. Sunteţi unii în SP care sunteţi pe lângă şi doar daţi din cioc că x e paşnic, y e bun. Eu îmi bag în ele de turfuri, nu câştigi nimic din ele. Cum am mai spus.. luaţi LV şi mâncaţi pe pâine. Decât codaţi şi să ne facem de râs apoi, mai bine jucăm cinstit, că de, omu` mai gândeşte şi realizează că este doar un joc fără din care să câştigi bani.

@, Pokemonule, vezi că nu te-am jignit, şi nu sunt eu ăla de jigneşte de pe alte conturi, aşa că vezi-ţi de treaba ta.

@, Boss, n-a zis nimeni că sunt doar codaţi acolo, dar nu poţi nega că nu sunt şi jeguleţe acolo care sunt disperate după besturi şi bagă pe nenea aim sau nenea renko.

Voi astia din SP, calmati-va fratilor, si eu am luat LV-ul si nu am facut atata galagie cat faceti voi acum. Cat v-am tinut eu pe voi in 2,3 turfuri?? In jur de 2,3 saptamanii. V-am luat HQ-ul de 2 ori, ati auzit voi suferinte din partea RDT-ului in momentul acela?? Am fost acuzat ca as fi distribuit coduri, sunt mandru de aceasta.. Dar fiti bai seriosi sunteti factiunea cu cele mai multe suferinte si cu membri buni. Recunosc ca eu aici am foarte multe palete, dar palete palete, chiar daca nu stiu sa traga nici nu asculta, la voi e alta treaba, aveti cu cine, cum am avut si eu cu RDT-ul. Eu unul in momentul de fata nu mai am acces la /fwarn sa ii fac sa asculte... Atat va cer, bucurativa de LV in liniste, cat aveti ocazia, nu mai stati sa suferiti. Eu in momentul de fata sunt in Germania si am un net slab, am 300 ping la war, ceea ce rezulta scoruri proaste, dar eu nu ma rezum doar la scoruri, eu organizez, dar vad ca degeaba.

Acum pentru membri TTB: BAI FRATILOR! TREZITI-VA!! AZI LA WARURI ATI FOST NISTE COPII DE GRADINITA. Unul doi ce au ascultat ca in rest.... Eu vorbesc eu aud, ati vazut ca am facut 5-4 pe Paramedics, dar dupa de la 8-4 eu am iesit deoarece mi-am facut mult prea multi nervi sa organizez o turma de capre/meganimeni care se cred ei ZEI. Nu am nevoie de astfel de specimene. Prefer membri care nu stiu sa traga, dar care sa asculte.

Ba in mod normal nu am nimic cu voi dar sunteti patetici....parca sunteti niste pizde proaste carora li s`a furat iubitul:| Incercati sa puneti problema astfel:

1) Nu aveti organizare pentru ca toti membrii buni au plecat din cauza noului lider.....

2) In loc sa luati atitudine stati si plangeti pe forum.

3) 90% din mafie tine deagle invers.

Din cele mentionate mai sus care credeti ca este? :-?

FreeDub prietene, cand eram in ZEW nu ciripeai si acum ai prins glas? Pe langa faptul ca esti agramat mai tragi si extraordinar de prost. Aveam pretentii la tine ca esti in ZEW dar aparent Snr a ruginit....

Incercati si voi sa va zbateti si sa nu mai plangeti ca niste bocioare aici. Cand venisera sassori si beyond cu trupa era bine nu? Ati luat 5 turf si 5 banati pentru coduri. Daca un lider se descurca si are membri capabili sa poate lua un oras asta nu inseaman ca trebuie sa ii fie scos liderul, da max? Si multi au fost luati la teste si dupa cum vedeti tot degeaba. Daca sunteti incompeteti o sa muriti in anonimat.

PS: Ne vedem pe 18 :*

Prietene eu nu am nimic cu tine,dar vad ca tot o incerci cu mine asa cum ai incercat-o si cand de abia intrasem in ZEW ziceati aproape toti increzutii ca tine ''cine e asta ma'',cam asa ar suna,era intr-un alt fel de limbaj :)

Daca tot crezi ca esti smecher dovedeste si nu mai te da mare in fata altora ca esti unul dintre ''cei mai buni de pe server''

Sincer m-am cam saturat de smecherasii dastia ca tine asa si ce daca taceam cand erati voi,asta inseamna respect ,dar vad ca tu nu ai fata de altii si nu are rost sa-mi mai irosesc timpul cu tine asa ca TE PUP PA PA.

P.S : Nu au plecat din cauza liderului,au plecat din cauza fitelor si aerelor care l-au avut in ei.

SUFERINTA PLACUTA

Edited by ZEW FreeDub15

Voi închide acest topic 24h pentru certurile aiurea

Am să contactez un admin 4+ ca să sancţioneze membri facţiuni Southen pimps pentru posturile inutile şi jignirile aduse.

- Este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- Încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

Sebi tine minte un lucru te rog. Nu imi plac castravetii la mcpuisor.

Si in general astia din sp care stau 24/24 pe samp sper ca sunteti pregatiti de o viata cu 1000 de lei pe luna. Jocul asta nu inseamna nimic. Mai bine mai iesiti si voi si poate veti ajungeti la performanta de a avea 1500 de lei pe luna. Slabe sanse totusi.

Edited by MercedesVettel

Si de ce m ar durea in fund ca nu iti plac tie castravetii? Folosesti expresii de cacao pe care doar tu le intelegi.

Am pus-o ca sa nu uite Instructorii astia din TTB ce umilinta le-a dat un nabet de nivel10, un civil si cum mi au mai spus ei :P

Uitati ca civilu ala v a dat magie neagra :P

Edit: sunt buno 1000lei, 800bag in SAMP si restu de paine.

(Nu-s SP daca asa te gandeai ;) )

Edited by Se Bi

Sigur esti " o fosta glorie" care si-a ratat viitorul in viata reala pentru ca erai mult prea preocupat cu castigatul turfurilor decat cu invatatul pentru bac. Intelege ca existe pe server persoane care sunt in ganguri pentru a se relaxa si a lua o pauza. Tu esti genul ala de persoana care intelege ca este sortit unei vieti in care cel mai important eveniment va fii acela cand banca iti va accepta creditul pentru a-ti cumpara un Logan second hand. Realizezi ca ti-ai pierdut timpul intru-un joc in care constant oamenii vin si pleaca si acum incerci sa iti gasesti alinarea in victorii absolut minuscule. Sincer imi pare rau ca viata ti-a rezervat un astfel de prezent tragic al omului necunoscut al societatii de mijloc. Adevarul este ca asta este o drama a tinerilor din Romania care se multumesc cu banalul. Victoriile adevarate sunt in viata reala nu intr-un joc anonim de 800 de palyeri. Sunt profund intristat de faptul ca nu intelegi o ironie atat de simpla care se refera la faptul ca noi vom fii aceia care iti vor cere mcpuisori cand vei lucra la mcdonald's pe un salar mizerabil. Sunt bucuros ca esti multumit de o reusita atat de nesemnificativa, dar multi dintre noi intelegem ca cele mai importante lucruri sunt cultura generala si construirea unei cariere stabile. Sa ai o zi buna in mediul tau mediocru!

Edited by MercedesVettel

Si de ce m ar durea in fundarrow-10x10.png ca nu iti plac tie castravetii? Folosesti expresii de cacao pe care doar tu le intelegi.

Am pus-o ca sa nu uite Instructorii astia din TTB ce umilinta le-a dat un nabet de nivel10, un civil si cum mi au mai spus ei :P

Uitati ca civilu ala v a dat magie neagra :P

Edit: sunt buno 1000lei, 800bag in SAMP si restu de paine.

(Nu-s SP daca asa te gandeai ;) )

Maestre, esti un CIVIL SARAC, nu mai posta aici ca ma dor neuronii cand vad ce postezi, faci parte din gangu asta de postezi aici? Nu, deci DISPARI <3

Dupa ce ca ai 10-12 ani ai si tupeu sa postezi la noi ca nu stiu ce va fac la bididii astia aiuriti de aveti nevoie de atentie

Sigur esti " o fosta glorie" care si-a ratat viitorul in viata reala pentru ca erai mult prea preocupat cu castigatul turfurilor decat cu invatatul pentru bac. Intelege ca existe pe server persoane care sunt in ganguri pentru a se relaxa si a lua o pauza. Tu esti genul ala de persoana care intelege ca este sortit unei vieti in care cel mai important eveniment va fii acela cand banca iti va accepta creditul pentru a-ti cumpara un Logan second hand. Realizezi ca ti-ai pierdut timpul intru-un joc in care constant oamenii vin si pleaca si acum incerci sa iti gasesti alinarea in victorii absolut minuscule. Sincer imi pare rau ca viata ti-a rezervat un astfel de prezent tragic al omului necunoscut al societatii de mijloc. Adevarul este ca asta este o drama a tinerilor din Romania care se multumesc cu banalul. Victoriile adevarate sunt in viata reala nu intr-un joc anonim de 800 de palyeri. Sunt profund intristat de faptul ca nu intelegi o ironie atat de simpla care se refera la faptul ca noi vom fii aceia care iti vor cere mcpuisori cand vei lucra la mcdonald's pe un salar mizerabil. Sunt bucuros ca esti multumit de o reusita atat de nesemnificativa, dar multi dintre noi intelegem ca cele mai importante lucruri sunt cultura generala si construirea unei cariere stabile. Sa ai o zi buna in mediul tau mediocru!

Cat ti-a luat sa gasesti prima parte pe google? Stai calm ca nu o sa lucrez la Mc.

Maestre, esti un CIVIL SARAC, nu mai posta aici ca ma dor neuronii cand vad ce postezi, faci parte din gangu asta de postezi aici? Nu, deci DISPARI <3

Dupa ce ca ai 10-12 ani ai si tupeu sa postezi la noi ca nu stiu ce va fac la bididii astia aiuriti de aveti nevoie de atentie

Postez pana la 10warnuri, plangi. Te mai astept la paint sa vad cum mai suferi, sau azi poate vin eu la voi la hq sa va tin acolo ca si asa e jmek, abea il cunosti si tu pe tot ca si asa nu cred ca l sti ;)

Duceti-va sa va faceti raportul la licente si dupa veniti sa vorbiti.

#IncaAsteptSuferinte

#DauMagieSalPa

#MaFaceatiCodat - nimic la teste :*

- nimic la /testaim

#SalPa

#DacaVretiSaVaMaiDauLectiiPmMe

Cat ti-a luat sa gasesti prima parte pe google? Stai calm ca nu o sa lucrez la Mc.

Postez pana la 10warnuri, plangi. Te mai astept la paint sa vad cum mai suferi, sau azi poate vin eu la voi la hq sa va tin acolo ca si asa e jmek, abea il cunosti si tu pe tot ca si asa nu cred ca l sti ;)

Duceti-va sa va faceti raportul la licente si dupa veniti sa vorbiti.

#IncaAsteptSuferinte

#DauMagieSalPa

#MaFaceatiCodat - nimic la teste :*

- nimic la /testaim

#SalPa

#DacaVretiSaVaMaiDauLectiiPmMe

Varule iti zic doar atat, cand ai sa fii si tu intr-o factiune atunci sa comentezi pana atunci ramai doar un amarat de civil care cerseste pe la CNN-uri si face Garbage(ceea ce vei deveni si in viata reala) si sper sa ai salariul mare la Polaris, uite aici sa te angajezi https://www.ejobs.ro/company/Polaris-M-Holding-SRL/209887, succes la interviu ;)

gunoaie.jpg

Te asteapta ;)

Edited by ZEW FreeDub15

=))))
Dap, sunt civil, si v am dat magie ba instructorilor, lesinati de foame ;))
Ti-ai terminat raportu ba free?
Vedeti ca azi nu intru, da' maine vin sa va tin in hq sa vedeti ce frumos e
Mai bine la Polaris decat Somer pe banii parintilor ca tine, freedub ;)

Da, am luat BAN, dar stati linistiti ca vine si UNBAN, daca nu, chiar o sa imi iau coduri si tot o sa vin sa va tin in HQ =)))

Edited by Se Bi

=))))

Dap, sunt civil, si v am dat magie ba instructorilor, lesinati de foame ;))

Ti-ai terminat raportu ba free?

Vedeti ca azi nu intru, da' maine vin sa va tin in hq sa vedeti ce frumos e

Mai bine la Polaris decat Somer pe banii parintilor ca tine, freedub ;)

Da, am luat BAN, dar stati linistiti ca vine si UNBAN, daca nu, chiar o sa imi iau coduri si tot o sa vin sa va tin in HQ =)))

Mai bine cumpara unban ;)xNg7rs4.png

Wow, cu replica asta m-ai dat afara de la cresa :3

E trist ca o arzi aiurea la noi pe subforum.In spatele mastii tale de batjocura se ascunde o latura invidioasa, care plange ca nu poti intra intr-un gang? Nu spun ca nu se ia ban aiurea, dar odata banat, nu vei lua unban atat de usor( un prieten a luat ban pentru "aimbot", dar n-ai ce sa le ceri, la acea ora erau waruri, lasa ca e mai important paintball-ul).Cu o astfel de atitudine, singurul loc in care vei ajunge este cel in care esti -civil sanctionat si cu reputatie proasta(sau in hitmen daca iti pui skin de fata).

On:Astazi vreau sa vad ca luam Bratva 1, nu cred ca nu putem sa trecem peste niste fosti taximetristi( Rubinho, lol taxi).

Bafta la war baietii. Mie nu mi-au acceptat unbanul. Se pare ca eu stau pe tusa vreo 3 luni (daca cumpar unban). Oricum, eu stiu ca nu am folosit renko de cand am intrat in gang si defapt nu am folosit niciodata pe B-zone si ca scorurile mele, chiar daca nu au fost cele mai stralucite, macar au fost cinstite. Adevarul este ca am incercat mai demult pe un server de stunt sa vad si eu cum este, dar dupa nu l-am mai folosit, l-am sters si am dat un scan si cu ccleaner ca sa se duca fisierele ce tineau de renko-u descarcat ca sa nu risc nimic in cazul in care ma ia un admin la teste. Cand a intrat adminul cu Teamviewer, nu a gasit nimic si chiar a cautat peste tot , dar dupa, si-a luat OSforensics si cu ala a gasit ca odata mai demult am avut renko si ca am folosit. Na, asta e, daca cumpar unban, bine , daca nu tot e bine ca doar odata si odata tot trebuia sa ma las de samp. Chiar mi-am facut placere sa fac parte dintr-un colectiv ca al vostru si sa invat chestii noi de la voi. Bafta inca odata la waruri, sa le luati turfurile si sa ii faceti praf. Poate ca ne vom mai vedea, poate ca nu. Pwp la toata lumea. :):*

Edited by Aleku Legend

@@Peaceful, imi pare rau sa te anunt ca am mai multa vechime in ganguri decat ai tu pe SAMP, pe toate panaramele de servere pe care ai jucat pana acum ;)

@, bafta, Aleku!

@@Peaceful, adica acum pe bune, tu te-ai uitat la videoclipurile alea pentru care am luat ban? =)))

IN ultimu ce dau 3 sau 4 de 3/3, in rest nu e nimic ciudat si pentru aia nu are ce drq sa imi dea, eu astept unban-ul, daca nu, aia e, facem inca un cont, nivel 5, licenta de arme si ne auzim tot acolo:))