Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Seara buna Rusnacilor!

Vreau sa va felicit pentru aceasta evolutie in categoria Wars!

Mai aveti 3 turfs si LV o sa fie iar Maro. Imi pare rau ca nu am putut ajuta si de aceasta data la cucerirea orasului dar o sa mai fie dati cand o sa mai am aceasta ocazie.

Sper ca Marti LV-ul sa fie Maro complet.

@, Sefule (:))) nu-i baga in seama! Este si normal sa sufere si sa se oftice atunci cand pierd zi de zi. Tu fa-ti treaba ta si lasa-i pe ei sa sufere ca doar nu faci tu riduri :))

.SKY sau TanTu, lasati frate porcariile astea de posturi. Este un joc! Se pare ca unii ati uitat de mult de ce intrati in acest Game. Pentru unii cred ca este un real life.. Suferiti atata cand vedeti ca pierdeti, cautati tot felul de motive sa "detronati" conducerea adversa doar pentru "a va simti mai bine" ca altceva nu cred ca simtiti. Sunt zile cand castigi, zile cand pierzi, nu este sfarsitul lumii mai ales intr-un joc. Daca jucati, jucati de placere, de relaxare. .SKY la tine chiar aveam pretentii dar se pare ca aparentele inseala. Ajungi/Ajungeti sa faceti N posturi in 10 minute doar pentru a face rau cuiva din cauza invidiei ca ei "au codati". Codati, necodati, o sa fie banati daca au si folosesc coduri dar nu trebuie sa cautati tot felul de metode de sanctionare pentru Liderul Bratvei. Deja deveniti patetici...

P.S.1: .SKY chiar aveam pretentii la tine.

P.S.2: No report please! I'm peaceful!

Seara buna tuturor!

Edited by Destema

Eu am uitat ca avem forum.

Va salut de pe acum și va comunic ca de ieri, sunt noul vostru coleg.

Sper să facem treaba bună în continuare și să ne intelegem foarte bine, ceao.

Welcome celor noi! Suntem gangul cu cele mai multe turfuri din LV şi membrii, so, mai avem nevoie de 3 zone pentru a cucerii LV-ul şi apoi să ne extindem în alt oraş / oraşe. AŞadar, aveţi grijă la posturi şi încercaţi să fiţi uniţi. Allen, dă-le arme când cer, şi eu cumpar 300k mats, am skill 5 şi dau la toţi când mi se cere.

@@AIM Katzuno Valoare, zambeste, esti vedeta (*):D/<:-P

Momentan este 360p deoarece nu s-au efectuat toate setarile pentru video. In 30 minute e full :)

Este un video facut de mine acum 6-7 luni, cred, care a fost filmat in 20-25 FPS cu modurile lui Robert ENB series si care pe mine nu m-au dus.. In fine.

Videoclipul original cu lag este ASTA, dar l-am luat, l-am scurtat, aplicandu-i o viteza pentru a parea cat mai normal si pentru a-i mai scadea din vizibilitatea lag-ului.

Ce parere aveti?

https://www.youtube.com/watch?v=jfauW_4by3I&feature=youtu.be

Edited by rTn MaDoXxX

@, misto rau videoul. Bravo tie frate.

@@South Max, priveste partea buna a lucrurilor, poate acum se mai umple si factiunile astea si ne batem si noi calumea la war cu celelalte ganguri. Mie mi se pare destul de ok noul regulament cu privire la ganguri.

@@South Max, morr =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).

Ba da rau au ajuns astia ma, au uitat ca unii am fost colegi in old avispa, pacat. Bine am facut ca am venit TTB si nu ma duc sa saraciile alea din pimps.

Get rekt.

Urât de ține ba frate.

Sper să revii tot la mine în bratva când mana îți va fi ok.

Neata eroilor, mâine activitate mare și să prindeți attack ca să luăm încă 2 turfuri de la pimps.

Ne vedem ingame mai tarziu, baftă.

@, de ce ultimele ba? Explica-mi sau te bat, sa moara toti pimpsii de ciuda =))).

Back de la sala (fotbal), destul de obosit, dar parca merge o manea si oleaca samp pana incepe meciul lui Real Madrid.

Ne-auzim, vedeti sa prindeti attack pe aia, ca sa ii batem.

Va pwp, maine ies la 12, yay.